Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@nela25252 hm,to ze neviem presne kddy som mala ovu,lebo som to teraz nesledovala... ale obycajne mavam tak na 14. den,cize mozem byt tak 12-13 DPO cca
@waleri17 nemeska mi zatial len ma bolia prsia a tak hladam pricinu... ked mi pride ms aj tak pojdwm k lekarovi lebo taku bodavu bolest som nemala.. a chcem vylucit aj ostatne veci
Ahojte babenky 🙂 tak aj my s manzelom sme sa uz tento mesiac posnazili 🙂 som zvedava ako to dopadne ..neviem sa dockat tych dvoch ciarok ;)
@waleri17 nie nemame ziaden problem, vsetky vysledky su v poriadku😊Ale tiez to neslo prirodzene tak nam navrhli tuto cestu, teraz buduci tyzden idem na kontrolu a uvidime co navrhne doktor🙂Ked sa to nepodari na 3x tak budeme zvazovat umele. My sa snazime hmm tiez uz to budu 2 roky🙈A vy ako? Mate nejaky problem?
@xlindus no my mame podla vsetkych vysledkov tiez vsetko vporiadku len muz ma trosku horsi spermiogram lebo ma zle tvary spermii ale vraj to neni nejaky extrem ma ich tam aj vela dobrych takze nevidia problem prirodzene otehotniet ...a ked si podstupovala doteraz iui si uzivala nejake hormony a pichali ti aj pregnyl??
Ahojte dievcata som tu nova a tiez sa snazime ...tak aktivnejsie od januara ale zatial stale nic. 😕 Meram aj teplotu ale mne tie grafy vychadzaju uplne divne takze sa snazime skor intuitivne a verim ze raz to musi prist a tie // sa ukazu aj mne. Nie som najmladsia ale po babatku tuzime obaja len stale mam pocit ze by som mala robit nieco viac pre to aj moj gynekolog aby sme tomu trosku pomohli ale je mi blbe mu nieco hovorit on asi vie co ma robit to len ja som taka nedockava a metrpezliva
@alilka nooo, ja to vidim az na zajtra vecer (to budem cca 28hod po pichnuti) ..tak neviem, ci to stihneme..do kelu!! 😞 ..ale citam ze inseminacie sa robia az tak 34-36hod po pichnuti, tak ja neviem..vsetko zle nacasovane, dnes cely den hra cas proti mne..vidiis toto je moj osud 🙄😐
@montblanc tak my pocas ovu ideme aj kazdy den ale mimo to uz nejako nevychadza 😬...ja verim ze sa zadari..dnes som po pregnyle ale dnes bol tak casovo narocny den ze sme nemali kedy skusat..nejdem uz na to tlacit,skusime zajtra..ked sa to ma podarit tak sa podari aj po jednom sexiku, ked nie tak nie 😊😁

@nela25252 nic nevidiet 😒