Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@zlatovlaska79 ahojky ja ked som to povedala mojej gynde bolo jej to uplne jedno a ani trosku to neriesila a furt my len rozpravala ze hlavne klud klud nech na to netlacime a ze na najblizsiu prehliadku uz urcite pridem tehotna a hlavne ze uz su to dva roky a nic...takze moja gynekologicka pre to neurobila absolutne nic a ani jedine vysetrenie byt tebou poviem to svojmu gyndovi mozno bude mat iny pristup 🙂
@xlindus
No budem ti silno drzat palce do tretica vsetko dobre 😉Ved prave aj ja som odmietla nieco predtym uzivat a povedali ze je to na mne ale ze ked pridem ma sono mi musia pichnut pregnyl ze tomu sa nevyhnem ale to mi az tak nevadi 🙂Viesco konci mi mrcha a mali sme ist tento cyklus uz ale muz ochorel ma v hrdle stafylokoka a uziva uz druhe atb tak nam povedali ze mame este mesiac pockat nakolko by koli tomu mohol mat dost zhorseny spermiogram 😕Takze nam to vychadza na koniec maja
@milasik10 tu je vidieť že tam tá slabá druhá je to pretože ešte je HCG nízke kazdych 2-3 dní sa zvyšuje tiež som mala takú najskôr .....Držím palceky nech je tehu bez problémov 😉
No baby,nevedela som vydrzat, za obet od rana uz padli dva testy 😂 Dokonca aj Clear...
@kotatko1232 dakujem ale este stale tomu moc neverim,nemeskam este a uz jeden taky ClearBlue som mala a nakoniec z toho nebolo nic 😒Uverim az na sone asi
@bea0802
@kotatko1232 dakujem, snad mate pravdu... veeeeelmi by som sa tesila ❤️ v lepsom obdobi to ani nemohlo prist
@milasik10 No vidis,pisala som ti,ze je to tam,držim palce dalej nech je vsetko ako ma byt.😉
Ahojte baby, čítam si vase príspevky lebo aj my s manželom sa snažíme o druhé babo od minulého leta a nic. Tiež uz začínam byt z toho smutná. Nas maly ma 18 mesiacov a radi by sme mali pre neho partaka ale akosi sa nedarí. Minulý mesiac som bola u gynekológa to riešiť. Mam cysty na vaječníku a pocit ze vôbec nemám ovulku. Dojtor mi nasadil glucophage a ztrogestan ale nedobrala som lieky ako som mala lebo maly v rom case ochorel a aj muz a z utrogestanu som mala silne tlaky v podbruší. Poslednú ms som mala 18.3 a teraz čakám na ďalší, už týždeň ma boli brucho na emko ale sa este nespustilo. Zvyknem mat 30 -35 dnovy cyklus. Tehotná nie som robila som si test a aj cítim ze nie som. Držím všetkým snazilkam prsty, nech cim skor vidíme tie 2 ciarky 🙂
@mlil77 ahoj, ja mám dve deti a teraz po rokoch by som rada tretie.skúšame, ale môj doktor ma teraz naplašil s tým, že tento mesiac to vraj podľa ultrazvuku nevidí ružovo, že by ho prekvapilo, keby sa zadarilo. mám z toho obavy, lebo dcérky vyšli na prvý šup a vždy mi aj doktor hovoril, že som plodná ako jabloň, nikdy sa na žiadnom vyšetrení neukázal žiadny problém, čo sa možnosti otehotnieť týka a teraz toto..strach je o to väčší, že moje druhé tehotenstvo bolo rizikové a do siedmeho mesiaca sme nevedeli, či bábätko vynosím.našťastie to dopadlo dobre.len odvtedy už ubehol pomerne dlhý čas, roky mi pribudli a očividne nastali aj nejaké nepriaznivé zmeny. držím teda aj Vám palce, aby sa to podarilo, nech má malý už čoskoro malinkého a hlavne zdravého súrodenca. 🙂
Čaute baby 😊 dnes som 11 dpo, no menštruáciu mám dostať až o 7 dní.. dnes som si robila test, no vyšiel negatívny. 😥 Myslíte, že ešte bolo skoro testovať? Bolia ma prsia, spravili alsa mi aj také modré žilky.. niekedy mám nechuť k jednu, inokedy by som zjedla všetko čo vidím.. čo si o Tom myslíte? 🙂
@slniecko939 ja mam tiez 7 dni do.ms. a mam tiez bolest v prisach podbrusku snad nam to predsa len vide 🙂
@slniecko939 veru to bude :( :D ja som si robila test mala som tam slabunku druhu ciarku tak uvidime ..snad sa nam to podari
@slniecko939 drzim palce a na test moze byt este priskoro este chvilku pockaj 😉

@waleri17 jasne chapem, nie ziadne hormony pred IUI som nebrala, nakolko sa mi vzdy vytvorilo dostatocne velke vajicko tak to nebolo potrebne, jedine co som si pichla tusim 2 dni pred IUI je ovitrelle a po IUI mi nasadil ultrogestan. Takze ked si v pohode tak sa nemusis bat ze by ta nejako extra dopovali hormonami😌Takze mi uvidime ako dopadneme na 3x a ked nie tak skusime dalsie moznosti😅A ty by si kedy mala ist na IUI?