Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@slniecko939 určite môže byť skoro kazdemu HCG stúpa inak za pár dní by už mohlo ukázať keď tak aspom slabú čiarku
@13_janka_20, brucho ta moze pobolievat aj preto, ze sa ti startuju vajecniky po HA.
ahojte ostali my lieky Ustrogestan aj duphaston je to na udržanie tehotenstva ozvite sa mi keby ste niektora chceli ;)
@bonovka Ahoj, dakujem 🙂 aj ja ti drzim palce aby sa zadarilo co najskor. My sa pokusame od jula minuleho roka, teda nedavame si odvtedy pozor, ze ked sa zadari tak sa zadari ale uz od vianoc som to zacala riesit ze preco stale nic...vzdy som mala "cysticky vajecniky" ale nas maly sa nam podaril na prvu supu co sme si povedali ze ideme na to ale viem ze som vtedy aj mala ovulku priesvitny husty hlien a od kedy som porodila som ho nemala, telo sa mi uplne zmenilo.........no uz zacinam mat strach ze maly bude jedinacik a to by so nerada, tiez uz mam svoj vek budem mat 33 rokov :( a rada by som mozno aj tretie stihla ale ak budem mat druhe tak budem uz uplne ze najstatsnejsia lebo budem mat vlastne uz vsetko co som si vysnivala .......maly ma hrozne rad deti, velmi zlaty je k nim, pride usmievav sa na mensich ako taky maly anjelik, velmi by mu prospel surodenec a velky vekovy rozdiel nechcem, to uz potom kazdy bude mat svoje ine zaujmy, dufam ze do konca roka to dame.....no v maji idem na kontrolu zasa ci sa nieco udialo s vajecnikmi tak som zvedava, ale asi nic lebo lieky som v polke prestala brat............muselo to byt pre teba velmi tazke cakat babo cely cas a nevediet ci ho donosis, neviem si to ani len predstavit ale je super ze vsetko dobre dopadlo 🙂
Ahojte dievčatá, chcela by som radu. Nemám ešte ms a pokiaľ viem mala by som počkať ešte 14dní od dňa očakávanej, je to tak alebo možem ísť k doktorovi skôr, alebo to nemá zmysel ešte?
@mlil77 dakujem.bolo to velmi stresove a uplakane obdobie,namiesto radostneho ocakavania strach a obavy.ale dali sme to,mala bojovnicka to nevzdala a ja tiez nie. 🙂
Viem,o com hovoris,tiez budem mat 33 a rozdiel medzi dcerkami mam takmer tri roky.a keby sa nam teraz podari zamiesat potomka,tak by moje Bambulky boli od surodenca o 9 a 12 rokov starsie.. 🙂)
Bola si aj u dr.,ze co sa deje?aj si sledujes ovulaciu?
@pucca144 ja viem no je to ťaž, fu no držím tí palce nech všetko dobre dopadne a dočkal sa bábätka 👶 tiež už rozmýšľam, že si dám spraviť znova vyšetrenia nakompketku a potom muža donutim len on nechce nechce ani za svet ísť s týmto k dr... Teraz čakám ovu a ak do septembra nič tak iná možnosť nie je, aj keď sme toskôr brali tak, že ak príde tak bude a ak nie, tak nič no ja chcem určite už...som sa rozhodla 😎

@waleri17 myslim,ze 10 su vsetky... aj ked clearblue neviem aky je... dakujem,uvidime co... pockam asi cez vieknd,ked ciarka bude tmavnut,tak v pondelok pojdem k lekarovi