icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
milasik10
20. apr 2017

@waleri17 myslim,ze 10 su vsetky... aj ked clearblue neviem aky je... dakujem,uvidime co... pockam asi cez vieknd,ked ciarka bude tmavnut,tak v pondelok pojdem k lekarovi

nela25252
20. apr 2017

Vidite tam nieco ???

simka2433
20. apr 2017

@nela25252 ja nie:(

sonazitnanova
20. apr 2017

@milasik10 je to tam 👍😋👶

sonazitnanova
20. apr 2017

@nela25252 nič tam není , bohužiaľ

sonazitnanova
20. apr 2017

@slniecko939 určite môže byť skoro kazdemu HCG stúpa inak za pár dní by už mohlo ukázať keď tak aspom slabú čiarku

13_janka_20
Autor odpoveď zmazal
nikusiak9
20. apr 2017

@13_janka_20, brucho ta moze pobolievat aj preto, ze sa ti startuju vajecniky po HA.

slavkaerik
20. apr 2017

ahojte ostali my lieky Ustrogestan aj duphaston je to na udržanie tehotenstva ozvite sa mi keby ste niektora chceli ;)

kima1404
20. apr 2017

@milasik10 gratulujeeem😉🤰snaaad nas tu vsetky ostatne namotivujes a "nakazis"tehulkovanim😍🙏👶vsetko dobre,nech je vsetko tak,ako ma byt❤

xlindus
20. apr 2017

@waleri17 dakujem, beriem to tak ze ked to ma prist tak to pride😉Uvidime😌A ty mas ist teraz na prvu IUI?😊A zistovali ti aj priechodnost?

milasik10
20. apr 2017

@kima1404 az to budem mat potvrdene,tak kazdy den vam sem budem posielat tehu bacilky ☺️☺️☺️🤰

mlil77
20. apr 2017

@bonovka Ahoj, dakujem 🙂 aj ja ti drzim palce aby sa zadarilo co najskor. My sa pokusame od jula minuleho roka, teda nedavame si odvtedy pozor, ze ked sa zadari tak sa zadari ale uz od vianoc som to zacala riesit ze preco stale nic...vzdy som mala "cysticky vajecniky" ale nas maly sa nam podaril na prvu supu co sme si povedali ze ideme na to ale viem ze som vtedy aj mala ovulku priesvitny husty hlien a od kedy som porodila som ho nemala, telo sa mi uplne zmenilo.........no uz zacinam mat strach ze maly bude jedinacik a to by so nerada, tiez uz mam svoj vek budem mat 33 rokov :( a rada by som mozno aj tretie stihla ale ak budem mat druhe tak budem uz uplne ze najstatsnejsia lebo budem mat vlastne uz vsetko co som si vysnivala .......maly ma hrozne rad deti, velmi zlaty je k nim, pride usmievav sa na mensich ako taky maly anjelik, velmi by mu prospel surodenec a velky vekovy rozdiel nechcem, to uz potom kazdy bude mat svoje ine zaujmy, dufam ze do konca roka to dame.....no v maji idem na kontrolu zasa ci sa nieco udialo s vajecnikmi tak som zvedava, ale asi nic lebo lieky som v polke prestala brat............muselo to byt pre teba velmi tazke cakat babo cely cas a nevediet ci ho donosis, neviem si to ani len predstavit ale je super ze vsetko dobre dopadlo 🙂

pucca144
20. apr 2017

Ahojte dievčatá, chcela by som radu. Nemám ešte ms a pokiaľ viem mala by som počkať ešte 14dní od dňa očakávanej, je to tak alebo možem ísť k doktorovi skôr, alebo to nemá zmysel ešte?

bonovka
20. apr 2017

@mlil77 dakujem.bolo to velmi stresove a uplakane obdobie,namiesto radostneho ocakavania strach a obavy.ale dali sme to,mala bojovnicka to nevzdala a ja tiez nie. 🙂
Viem,o com hovoris,tiez budem mat 33 a rozdiel medzi dcerkami mam takmer tri roky.a keby sa nam teraz podari zamiesat potomka,tak by moje Bambulky boli od surodenca o 9 a 12 rokov starsie.. 🙂)
Bola si aj u dr.,ze co sa deje?aj si sledujes ovulaciu?

alilka
20. apr 2017

@pucca144 a kedy si mala Naposledy?Koľko už mešká?

pucca144
20. apr 2017

@alilka od 12teho to bude 8 dní ale test som si robila 12teho aj 15teho tak neverím že ešte sa mi oplatí robiť, len už príznaky mám len nechodí, tak zas nechcem tam volať predčasne ako trúba 🙂

adria88
20. apr 2017

@pucca144 tak počkaj do konca týždňa a ak nič, tak v pondelok volaj Dr.

pucca144
20. apr 2017

@adria88 počkám ešte len niekedy to bolí viac ako by som chcela no čo u. Už mám aj strach že čo zas zle bude so mnou :(

2sisi2
20. apr 2017

@bea0802 ahoj Bea, vám sa ako darí? 🙂 nemala si vo februári //?

alilka
20. apr 2017

@pucca144 ťažko lebo ty si mala taký zvláštny graf tak či náhodou nebol anovulacny cyklus. A vtedy ani srnka netuší kedy ms dôjde 😲 ja by som šla k dr veď načo čakať .😉

kima1404
20. apr 2017

@milasik10 veru veru,posielaj a v co najvacsom mnozsvte poprosim v mene nas vsetkych cakajucich😉😂😇🙏

adria88
20. apr 2017

@pucca144 ja viem no je to ťaž, fu no držím tí palce nech všetko dobre dopadne a dočkal sa bábätka 👶 tiež už rozmýšľam, že si dám spraviť znova vyšetrenia nakompketku a potom muža donutim len on nechce nechce ani za svet ísť s týmto k dr... Teraz čakám ovu a ak do septembra nič tak iná možnosť nie je, aj keď sme toskôr brali tak, že ak príde tak bude a ak nie, tak nič no ja chcem určite už...som sa rozhodla 😎

kima1404
20. apr 2017

@adria88 ahoj mojaaa,tak my zase spolu ovulujeme😂😂?aj u mna je to uz uz na spadnutie😉

adria88
20. apr 2017

@pucca144 sorry, píšem cez mobil, trošku mu šibká 👏

adria88
20. apr 2017

@kima1404 ahooj, čo ti poviem, dnes má strašne hlava bolí celý deň😒 včera už pichlo sem tam v podbrušku, dnes akurát teraz tiež a už mám pocit, že to príde... bolo sranda to s nami, úplne na rovnako 😀 musím dnes zaúradovať😝

pucca144
20. apr 2017

@adria88 ďakujem za milé slová, no taak veľmi chcem tiež a ani menštruáciu nedostanem tak sa nedarí ani to, aj ja vám držíám palce všetky 🙂 môj muž tvrdí stále že všetko je v poriadku 🙂

pucca144
20. apr 2017

@alilka áno celý nejaký divný, ešte neviem otehotnieť a ani ms nedostanem pre istotu, keby mi bolo málo. Ale určite to dáme a stále ma povzbudí keď niektorej sa to podarí 🙂 a pošle testík // Len stále nad tým rozmýšľam čo zas je zle.

alilka
20. apr 2017

@pucca144 chápem tá,ale musíme byť silné .Ja toľko už tiež cakam na tú blbý mrchu,že som sa z toho všetkého dala na diétu 😂😂😂

waleri17
20. apr 2017

@xlindus ano asi buduci mesiac pojdeme 🙂A ano priechodnost mam uplne v poriadku nezistili mi ziadny problem v nicom takze nechapem 😕