Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@tifinka @liliputka23 takže ja spinenie nič ale už cca 2 týždne má hrozne boli spodok brucha a kríže mi ide vyvalit ... Jednu noc som sa až na tú bolesť zobudila v bruchu až som sa zľakla hneď som šla na wc ... Prsia má pri prvom hrozne boleli teraz skoro nič len bradavky mám citlivé ... Biely hustý výtok mi začal asi 3 dní dozadu ... Takže všetko tomu nasvedčuje že to vyslo..Lenze psychika je silná vec takže uvidíme a áno prirodzene skúšame , nemám žiadnu problém aspoň nic nenašli teraz si ozaj myslím že to vyslo ...Vtedy mi vyšiel test veľmi skoro plus to doktorovi hneď od začiatku nesedelo teraz to vyzerá nádejne
@tifinka a mám pravidelnú ms našťastie ešte sa mi aj upravila mávala som ako sa jej chcelo 33-35 , niekedy 37 a pod teraz mám 29 dňové
@lentilka969 tak to je super!!asi to tam bude!! 🙂 ..ja som bez ovu cize nikdy neviem kedy mi pride ms...teraz beriem lieky a niekedy pred tyzdnom (piatok - nedela) som mala ovu..v podbrusku mam bolesti pard dni, a dnes ma bolia klby (na panve)..citlive mam bradavky ale to uz niekolko dni..takze neviem...my sme sa nechranili niekolko rokov, ale podla vystreni mam vsetko ok az na tu ovu, ktoru mi ale vyvolali liekmi..tak cakam a uvidim..ja uz by som testovala tiez najradsej 😀, ale taky strach tam je, ze co ak to nevyslo ☹...
@ja ovu našťastie mám , teda to cítim ako predtým ...Takže len osud mi ostáva či budem mať šťastie na prvý šup 🙂 bola by som najšťastnejšia na svete
@butterfly333 no to mi je luto teda .. ja som bola v 7tt aj srdiecko bolo rano u dr este bolo vsetko ok a vecer uz na pohotovosti a babo nebolo
@zuzu2901 ja som velmi nedockava!cakam na tvoj testik!no mna dnes piriadne potrapilo!brusko bolelo ako na ms aj vajecnik potom prsia ale to uz preslo aj krize ale aj to preslo a potom pocit mokra, letim na zachod a ms nikde len vytok no ked zajtra nepride skusim este jeden testik a potom ked bude neg. tak pockam do 12.1 a ked ani vtedy tak ja uz neviem!
ak rano nezabudnem, po cca 2 rokoch sa vratim k meraniu BT. hadam som to este nezabudla 😅
@tamarka9
@butterfly333 baby je to normalne že mi ovu testy blednú každým dňom??Ja som z toho paf 😕😕
@alilka ešte si nemala ovu že??
@butterfly333 nie nemala..Tak ako som s tým rátala..😁 ale veď čím bližšie k ovu,tým by test mal byť tmavší či?
@alilka to ano mal by tvavnut. Pozri mojr
baby nemate skusenosti s uzivanim progesteronu ?? ci vam pomohlo ... neake skusenosti ... od zajtra beriem dufam ze pomoze nedari sa a svet sa mi po X krat ruca aj ked s poviem bud nad vecou
@tifinka presne sa to vola progesterone ladeepharma .. mam to brat od 16.dna cyklu 2x denne 10 dni ... daj mi to na 3mesiace no tento prvy hned prepasnuty lebo mam partnera cely mesiac na sluzobke no ked pride tak by som mala mat ovulku tak by som chcela neake info ... snazime sa no je vela prec cize clovek ani nevie ci sa snazi alebo nie :( uz rozmyslam nad vselicim lebo mesiace roky plynu a my sme stale len dvaja :(
@didi2102 no ja berem clostilbegyt, lebo nemam ovulaciu ale to len 3-7. DC a potom chodim na folikulometriu...teraz som brala druhy cyklus tak uvidim ci sa podarilo..uvidis ako ti budu fungovat a ci ti nebudu robit zle..ale kazdopadne vzdy ked budes s partnerom tak aspon kazdy druhy den skusajte 🙂..aj ti robili hormonalny profil?
@tifinka praveze mi nerobili sa mi cyklus uplne rozhodil po jednom mesiaci a trval 35,32,40dni ... tak som za nim bola po tych 3mesiacoch a on ze mi da toto na 3mesiace ... mam kusok obavy a nasla som si jedno forum a baby pisali ze im z toho bolo dost zle bolela ich hlava a bralo na spanie ... uzajtra do prace mam kusok obavy .... a ja by som rada skusala ale ked tu nieje .... :/ uz sa zamyslam ci by nebolo od veci aj neake umele opl. ale to mi pride brutalne radikalne zatial .. ked dovod by bol ze je casto prec
@tifinka u mojko doktora je problem ze sa brutalne dlho caka aj ked sa objednas doktora mam v inom meste ako byvam a uplne inde pracujem najblizsie 2tyzdne absolutne nemozem za nim ist ... a nechcem si prepasnut sancu a potom idem aj tak na preventivku tak mu skusim povedat ci by mi mohol ... tak velmi chcem aby to uz bolo za mnou ked mi predpisal toto a povedal ze o 3mesiace sa vidime s bruskom cely stastna som odkracala asi som mala naliehat na ten profil ... ako sa prosim ta robi ten hormon. profil ? kvoli praci to mam brutalne komlikovane ... proste bez auta atd musim chodit 6:30 na bus inak sa tak uz v ten den nedostanem :D
@didi2102 ahaa...no tak to nemas bohvie co...ale sak uvidis na preventivke...to sa robi z krvi..len ti vezme krv dvakrat za cyklus a zisti co je vo veci..ved sa ho skus spytat...drziim silno paste nech ti to vyde..my sme sa 4 roky nechranili a mam nepravidelnu ms, a moj prvy lekar mi povedal, ze mam schudnut ze sa mi to upravi..potom som lekara zmenila a ten mi povedal hned ze mam anovulacny cyklus a hned mi bral krv a robil vysetrenia..ale ja som zase povedala ze kvoli zdraviu som ochotna kvoli dobremu lekarovi aj cestovat..cize teraz chodim hodinu a pol na merania dvakrat do mesiaca, pretoze tiez by som uz rada mala svoje mimco 🙄
@tifinka aj moj lekar je super vela si ho chvalia ... len ma strasne vela pacientok preto sa tak dlho caka as mi idal nech skusime a uvidime no na preventivke ozaj zatlacim ... tie dva dni by som vedela na Peckach neako to vykryt ... ach tam velmi po malom tuzim a taaak velm ho lubim a pritom tu ani nieje no neviem si pomoct :( :( 😢 keby sme boli aspon stale spolu ze sa ,,poctivo" snazime nikdy neviem ci sme sa trafili a nezadarilo sa alebo sa ozaj snazime a pritom vzdy mimo ovulky
@didi2102 ja som tiez mala dobreho lekara, az kym sa k nemu nenahrnulo vela pacietiek a zacal to brat ako na pase...a ked mi povedal ze "mam schudnut" a podari sa mi otehotniet tak to zaklincoval..aj kozneho lekara som ala ktoreho si kazdy vychvaloval a vobec mi nepomohol az kym som nenasla ineho, ktory mi pomohol..je to uhol pohladu..ale ono zalezi aj na tom ake si mala doteraz prehliadky ak si mala vsetko v poriadku tak mozno zvolil tieto lieky..len ako zistil ze potrebujes dodat progesteron ked ti nan nespravil ziadne vysetrenie mi pride zvlastne...ale ved uvidis..snad ti to pomoze..moc ti to prajem 😉

@liliputka23 aj ja som potratila v juni v 6tt no u mňa to bolo už 5x.