icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
milasik10
21. apr 2017

@martinap735 zrejme ano,mne povedal,ze ak nedostanem ms, mam prist o 10 dni... ze vtdy uz aj nieco uvidi.. to bude ale cakanie :(

alilka
21. apr 2017

@butterfly333 jasne,po ovu som mavala oklo 37 +-..tot je anovulacny,len preco mi dnes isla tak hore nechapem..

ja197
21. apr 2017

Ahojte dievčatá, mám jednu záhadu, snáď mi bude niekto z vás vedieť povedať, čo sa so mnou deje...dvojdňové neskutočné bolesti ľavého podbruška a vaječníka vyvrcholili včera zvracaním a nočným pobytom na pohotovosti...na gynekológii do mňa pozerali 3 doktorky, zhodli sa po hodine na tom, že je všetko v úplnom poriadku, maternica aj vaječníky, všetko, urobili test, ten bol negatívny, poslali ma na chirurgiu, doktor uviedol že je to vaječník, dal injekciu od bolesti a vypísal ma na sono brucha na dnes...tam doktor nenašiel nič, že všetko v poriadku, poslal ma späť na chirurgiu a späť na gynekológiu...V noci urobili rozbory krvi aj moču na všetko čo existuje, žiadne zápaly, žiadna cysta, krv v moči ani nič podobné...takže som obišla s ďalšou injekciou do zadku, že sa mám prísť ukázať v pondelok, lenže som sa vôbec ani po opýtaní nedozvedela, čo mi vlastne je, všetci na mňa pozerali ako na hlupáka, že si asi vymýšľam tie bolesti, od ktorých som nevládala stáť na nohách...stretol sa niekto z vás s niečím podobným? Čo to môže byť keďže nenašli ani cysty ani nič, test negatívny? (pre doplnenie som 28dc, menzes nepravidelný)... Ďakujem za každú radu, alebo skúsenosť

trinka
21. apr 2017

@ja197 ja som to mala pri cyste. ALE na usg nasli len jednu malú nepodstatnú. Až ked ma otvorili, našli druhú krvavu zhnisanu. Primar mi vravel, že keby ma neoperovali, ani ju nenájdu. Ja som mala všetky lab vysledky v poriadku. Len mi vybiehala zvysená teplota, vysypávala som sa a mala bolesti... Nenechaj sa odbiť.

ja197
21. apr 2017

@trinka ďakujem, v pondelok idem znova takže sa opýtam čo a ako a uvidím či sa to do pondelka zlepší alebo nie....

trinka
21. apr 2017

@ja197 držím palce!🙏 a daj vedieť, že ako si dopadla

janasp28
21. apr 2017

Ahojte dievcata..povedala som si ze nikdy tu nebudem vypisovat moje problemy a prosit o radu..ale predsa na to prislo..dnes som 3 DPO a neskutocne krce mam v celom bruchu a vyraza mi to do chrbta....urcite to nepripisujem uhniezdovaniu to by bolo skoro a ani velmi nema sa co uhniezdovat..ja len ci nemate niektora skusenosti s tym...nejedla som nic nezvycajne takze predpokladam ze z jedla to nie je 😔 dakujem

bevab
21. apr 2017

@janasp28 zlcnik ? Creva ?

janasp28
21. apr 2017

@bevab myslim ze nic konkretne..ono to mam rozlozene v celom bruchu..tazko povedat 😔

alison11
21. apr 2017

@janasp28 Ja mávam tiež ale ja mám syndróm dráždivých čriev čo vzniká z nepravidelného stravovania.

bevab
21. apr 2017

@janasp28 moze to byt alergia na nieco, laktoza, lepok.....ja mam krce kvoli laktoze niekedy napriklad ak si dam viac mliecnych vyrobkov, tvaroh nemozem napr.

alison11
21. apr 2017

@ja197 A nebolí ťa v okolí pupka?Alebo ako vyššie píšu od žlčníka,ja som jeden čas mala záchvaty,vtedy sa mi nohy podlamovali a mala som aj zvracanie žlté a aj hnačky prešlo to samé u mňa na čerstvom vzduchu a len čistú vodu som pila a jedla dietne nič mastné a ťažké na žalúdok.

alison11
21. apr 2017

@milasik10 Držím,palce 🙂A neboj prejdú tie dni raz dva 🙂 Len oddychuj ak môžeš a kúp si kyselinu listovú alebo vitamíny pre tehulky 🙂

alilka
21. apr 2017

@butterfly333 pozri na môj test aký rozdiel .Spodný je z teraz..😊

milasik10
21. apr 2017

@alison11 mam cistu kyselinu listovu v tabletach alebo potom Inofolic... ale nebrala som nic z toho pravidelne. Inofolic som si dala mozno kazdy 4. Den... co bude lepsie?

kima1404
21. apr 2017

Babenky,dnes 13 DC,co myslite,kedy bude ovu??nazivo su troska lepsie viditelne ciarky🙂...aj hlien sa pomaly spusta ..dakujem😘

kima1404
21. apr 2017

@adria88 ahoj moja😘no my vcera nic,dnes asi tiez nie,muzik ma nocny vyjazd,takze snaaaad zajtra😉akurat som robila ovu testy,zatial negativne,takze nech len ovulka este pocka😂nooo,takze vravis,ze januar to isti😉??no bodaaaaj by👶...tak sa muzik premohol po tom futbale👏😉

kima1404
21. apr 2017

@milasik10 super super super😍🤰😍

sonazitnanova
21. apr 2017

@kima1404 ahoj ja si myslím tak za 3 dní ale podľa toho hlienu uvidíš keď ho bude veľa tak skús testnut

milasik10
21. apr 2017

@alilka co to znamena,ked na vsetkych ovulacnych mas druhu ciarku rovnako silnu? ten posledny je zvlastny...hm

kima1404
21. apr 2017

@sonazitnanova skuuuusim😉hlavne,ze tento mesiac netestujem,nesledujem sa,necham to vsetko na prirodu😀....a baaam,kde som😂dakujem aj tak😉

sonazitnanova
21. apr 2017

@kima1404 to tak býva,ja tiež si furt vravím kašlem na to nekúpim ani jeden test pokiaľ nebude ms meškať...Noooo jasneee už týždeň pred ms nemôžem dočkať 😁

alilka
21. apr 2017

@milasik10 prečo zvláštny?

kima1404
21. apr 2017

@sonazitnanova no my zeny sme hrozne😂....ale co spravime,ked tuzba je silnejsia👶?aspon ja si to tak hovorim😇...

milasik10
21. apr 2017

@alilka tak ze o dost je tam skok oproti tym predtym... boli vsetky rovnake a zrazu tmavy.. cim to moze byt sposobene? Mas uz ovulku?

sonazitnanova
21. apr 2017

@kima1404 presne tak túžba je väčšia 👶😉

sonazitnanova
21. apr 2017

@tamarka9 ahoj ako sa máš? Všetko v poriadku? Ja som bola dnes na kontrole a tak zatiaľ ešte sme videli v maternici taky malý fliacik a HCG klesá pomaličky tak znovu o týždeň na krv a potom na kontrolu ...Ja už nekrvacam ani nič ale mávam také bolesti nie stále v pravom vajecniku s toho som aj otehu.....A povedala že sliznica je nízko čo to znamená?

alilka
21. apr 2017

@milasik10 tamtie boli robené zopár dní do zadu,ale ja som vždy mala čisté testy a potom naraz pozitívny..😊 práve ani sama tomu nerozumiem,keďže som po tej operácii a moja dr povedala že ovu teraz mať nebudem až keď dostanem prvu ms sa mi vráti cyklus do normálu..Preto som aj ráno dávala graf a prosila o radu,čo si tu o tom myslíte..😉

alilka
21. apr 2017

@sonazitnanova ak máš sliznicu dole myslím že by mala dôjsť ms..Ak sa nemýlim .😊 A aké HCG si mala?Čiže už žiadnej záchrany tam niet?😕

sonazitnanova
21. apr 2017

@alilka hej no môže byť že ms príde ...Nie nie už som aj krvácala teda asi čistila sa HCG som mala najvyššie 360 potom to išlo pomaly dole ale furt pomaly teraz som mala v stredu 245 pred tým 260 pred tým neviem už aj dr. že ide pomaly