Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@martinap735 Ahoj na začiatku tehotenstva sú dobré vitamíny pre tehotné a plánovanie tehotenstva v tom je kyselina listová tuším 800ui a v tých od 4 mesiaca po kojenie je asi 400ui alebo opačne už neviem ale to viem,že neuškodia 🙂 Alebo čistú kys. listovú.
Ahojte dievčatá....je normálne, že za celý mesiac testovania ovulačnými testami som mala dve čiarky viditeľné len dva dni v mesiaci, aj to druhá čiarka nebola silnejšia ako kontrolná? (16 DC a 17 DC ) odvtedy boli testy čisto biele :(
@slniecko527 ja som zacala tento mesiac testovat a merat. Testy tiez iba dvakrat boli silnejsie ale nie rovnako tmave tyzden pred MS som testy nerobila ale teplota mi zacina stupat tak si myslim ze ovu prebehla az teraz🙂 29dc tak este pockaj a meraj
@butterfly333 ahoj moja. Včera som bola znova na hematologii ale tu u nás (minulé som bola v KE) a tiež sa ajtaro hematologicka zhodla v názore s mojou gyndou a s tou druhou hematologickou,že si mám prekoncepcne pichať fraxik aj počas snaženia..😉 predpísala mi aj acidum folikum,pyridoxin a raz mesačne injekciu B12,ale počas tehu už nie..Pýtala som sa jej načo je ta B12,tak že to je na tie mutácie čo mám..😊 takže sa skús znova porozprávať so svojou dr aspoň o tom fraxiparine počas snaženia..😉
@alison11 ahoj tak ja som dnes vstala neskôr ako obyčajne cca o 2 hodky, tak neberiem do úvahy bt ale zamerala som a 36,68 mám, tak tipujem aj tak, že ovu prebehla... A inak mne testy neukázali ovu ani keď bola, dokonca dr mi ju potvrdila, tak sa tým nestresuj 😉 držím palce, nech vám to výjde

@lala1501 kks ja som ako pozadu😂😂😂...to fakt???boze,som truuuuba😂