Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@tonjadabik2 nie ms som ešte nemala..Ani ovu nebola len mi dnes vyskočila by na 37..Tak neviem..Ale som chorá,tak si myslím či to choroba neovplyvnila .😁 A ty ako?Ms tiež ešte nedorazila?
Ahojte dievčatá môžete mi prosim poradiť ? Môžme byt príznakom tehotenstva napriklad nádcha ? Okrem nej mam žily na prsiach a su citlive no MS mam dostať až o 3 dni . Vopred vám dakujem za odpoveď.
@alilka ahaa ta co to?/a injekciu na vyvolanoe ms ti nedali? Ci to nemozu teraz? Ta ta co ja..ms zatial nedosla len tak zo srandy som dala bazalku anze 37,1 vytoky ziadne ta ja neviem no.. Ta cakam ale dva dni som mala zimnicu z nicoho nic ta neviem.. Ale ja s nicim neratam..jasbe ze pride ms ako vzdy..
Ajojte zienky. Prosim o radu. Zacala som kuru s Duphasonom. Teraz som piaty den uzivania, od 16teho dna. No a dnes rano som spozorovala slaby hnedasty vytok. Pobolieva ma podbrusko a prsia. Co to znamena? Ja som si myslela, ze ten D je prave na zabranenie spinenia a krvacania. A toto? Mna kazdy mesiac nieco prekvapi, uz ma z toho asi picne. Dakujem za Vase skusenosti.
Dievcata, tak ma zajtra pustia. Mam cakat tyzden doma😢. Dietatku bije slabucko srdiecko. Ma 90 uderov za minutu.☹ takze nevedia povedat ci sa to bude vyvijat alebo nie.
@brunkova zatiaľ není nič stratené a nevedia prečo z čoho tak či není dobré výživové alebo tak
Ahoj @pupu6 no ja som uzivala duphaston koli tomu lebo som krvacala uz tyzden pred prichodom ms a to trvalo dva roky ked mi nasadili duphaston tak nie ze mi to nepomohlo ale krvacala som este viac takze som ho hned vysadila ...takze tolko moja skusenost...a tehu nahodou nie si???
@milasik10
@sonazitnanova zacala som 7. Tyzden. Tak som sa tesila.. Asi priskoro hadzem flintu do zita. Nevedia z coho preco...budem sa modlit a prosit tam hore, aby mi ho nechali.

@alilka moze,atk az tak?
Nemala si vcera aj ovulku?