icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
kakatulik
25. apr 2017

@alilka moze,atk az tak?
Nemala si vcera aj ovulku?

alilka
25. apr 2017

@zuzka6432 ahoj aj ja som po mimomaternicovom..4tyzdne po operácii..Mne žiaľ vajcovod vzali..😖😖 ms som ešte nedostala ani neviem kedy .Tebe kedy došla po zákroku?

alilka
25. apr 2017

@kakatulik práveže o tom neviem .Test bol dosť bledý na obed .Takže asi nie..😁

brunkova
25. apr 2017

@milasik10 dakujem😢

bonovka
25. apr 2017

@brunkova viem, čo prežívaš, ja som tak bola s druhou Babulkou do 7. mesiaca. :( držím palce!!!

kakatulik
25. apr 2017

@alilka ale v den ovulacie test uz bledne.

brunkova
25. apr 2017

@bonovka dakujem :(

krajcovicka
25. apr 2017

@brunkova držím palce, nech to dobre dopadne!🙏

tonjadabik2
25. apr 2017

@alilka ajoj mojka tak ako sa mi mas co mas nove?

alilka
25. apr 2017

@kakatulik áno to viem ale aj tak som pozitívny test nemala..Veď pozri 😉

tonjadabik2
25. apr 2017

@alilka co to ovu slaba..ms si eate stale nemala? Ci co ci ako?

alilka
25. apr 2017

@tonjadabik2 nie ms som ešte nemala..Ani ovu nebola len mi dnes vyskočila by na 37..Tak neviem..Ale som chorá,tak si myslím či to choroba neovplyvnila .😁 A ty ako?Ms tiež ešte nedorazila?

domidee
25. apr 2017

Ahojte dievčatá môžete mi prosim poradiť ? Môžme byt príznakom tehotenstva napriklad nádcha ? Okrem nej mam žily na prsiach a su citlive no MS mam dostať až o 3 dni . Vopred vám dakujem za odpoveď.

alilka
25. apr 2017

@domidee moze a nemusí..Ale aj ja keď som otehotnela som potom ochorela kým som ešte nevedela že som tehu 😁 ale zasa aj teraz som chorá a tehu niesom 😁😁

domidee
25. apr 2017

@alilka jaaj....tak dakujem za radu 😅

sonazitnanova
25. apr 2017

@brunkova držím palce nech to dobré dopadne ❤

trinka
25. apr 2017

@domidee ja som mala u oboch nádchu celé tehu... a dva dni po porode akoby utalo. Gyndos sa smial, že som alergicka na dieta :D

domidee
25. apr 2017

@trinka ja som pri prvom nemala vobec nič to ze som tehotna som zistila až ked som bola v nejakom 9tt. No teraz tie príznaky neviem k čomu mam pripisovať ...na test je asi ešte skoro.

tonjadabik2
25. apr 2017

@alilka ahaa ta co to?/a injekciu na vyvolanoe ms ti nedali? Ci to nemozu teraz? Ta ta co ja..ms zatial nedosla len tak zo srandy som dala bazalku anze 37,1 vytoky ziadne ta ja neviem no.. Ta cakam ale dva dni som mala zimnicu z nicoho nic ta neviem.. Ale ja s nicim neratam..jasbe ze pride ms ako vzdy..

pupu6
25. apr 2017

Ajojte zienky. Prosim o radu. Zacala som kuru s Duphasonom. Teraz som piaty den uzivania, od 16teho dna. No a dnes rano som spozorovala slaby hnedasty vytok. Pobolieva ma podbrusko a prsia. Co to znamena? Ja som si myslela, ze ten D je prave na zabranenie spinenia a krvacania. A toto? Mna kazdy mesiac nieco prekvapi, uz ma z toho asi picne. Dakujem za Vase skusenosti.

bevab
25. apr 2017

Ahojte, moze pitie alchemilky oddialit prichod ms ?

brunkova
25. apr 2017

Dievcata, tak ma zajtra pustia. Mam cakat tyzden doma😢. Dietatku bije slabucko srdiecko. Ma 90 uderov za minutu.☹ takze nevedia povedat ci sa to bude vyvijat alebo nie.

sonazitnanova
25. apr 2017

@brunkova zatiaľ není nič stratené a nevedia prečo z čoho tak či není dobré výživové alebo tak

milasik10
25. apr 2017

@brunkova bude dobreee, musis verit,oddychuj hlavne... 😉v ktorom tt si?

waleri17
25. apr 2017

@lenka2905 ahoj no podla tych testov je to take 50 na 50 ciarky by mali byt rovnako silne a ked dr nic nevidel obavam sa ze v tomto cykle asi naozaj nedoslo k ovulacii..pockaj ale hlavne na vysledky z krvi 🙂🙂....

waleri17
25. apr 2017

@brunkova
Moc drzim palce

adria88
25. apr 2017

@brunkova uvidíš, buď silná a skús myslieť pozitívne a veriť svojmu babatku... držím palce, nech je to malý bojovník ❤ 🙏

waleri17
25. apr 2017

Ahoj @pupu6 no ja som uzivala duphaston koli tomu lebo som krvacala uz tyzden pred prichodom ms a to trvalo dva roky ked mi nasadili duphaston tak nie ze mi to nepomohlo ale krvacala som este viac takze som ho hned vysadila ...takze tolko moja skusenost...a tehu nahodou nie si???

trinka
25. apr 2017

@domidee niekedy nám neostáva nič iné ako trpezlivosť- aj keď zvedavosť je silnejšia... to poznám!

brunkova
25. apr 2017

@milasik10
@sonazitnanova zacala som 7. Tyzden. Tak som sa tesila.. Asi priskoro hadzem flintu do zita. Nevedia z coho preco...budem sa modlit a prosit tam hore, aby mi ho nechali.