Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

až mi oči slzia. 🙂) robila som si testík len teraz, ráno nebol čas, ale bt mi namiesto poklesu pred očakávanou ms stúpla..nedalo mi to, keď som prišla z práce....a podľa doktora sa nám tento mesiac nezadarí. 🙂)) držte palce, prosím. 🙂)))
@tamarka9 pocuvaj mojka..ja samam neviem ak v tom vies chodit a ratat to tak v januari som mala ms kolko 27.1, vo februari som vobec nemala,v marci som mala 20.3 a teraz v aprili neviem cakam a ani neviem kedy mam ovu.. ale bazalku som len tak zo srandy odmerala dnes a 37,1..krcok zavrety a tvrdy.. asi treti den zimnica,dnes ma hlava boli..len neako vytoky ani hlien ani nic.. taze asi ms pride ze??? porad Dik
@art1991 ešte máš čas si myslím,teraz máš možno ešte len implantačný pokles teploty 🙏🏻🤞🏻😊
@krajcovicka IP teploty môže koľko trvať, lebo dnes mi vybehla teplota na 36,7.
@alilka takže aj ty vidíš, že ovu mohla byť 18 DC? 🙂
@alison11 veď to, že som si nie istá tento mesiac s tou ovu a preto neviem, koľkí deň po som 😒
@alilka super, takže testovať môžem najskôr cez víkend, skúsim a uvidím 😉
@krajcovicka
Ak to je IP, tak včera ma pobolievalo podbruško a dnes tiež, som 6 Dpo.
Už sa neviem dočkať víkendu, aby som mohla testovať 😀
@krajcovicka ahoj, ano predvcerom poobede lebo som uz nevydrzala testom od dr max a bola len /.... Som cca 15dpo a uz som mala mat druhy den mrchu, vobec sa na nu necitim a aj prsia ma bolia inac ako pri nej..a dalsim testom cakam.do piatku ak mrcha nepride

@bonovka veruze sa tam uz nieco crta😉