Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@alilka mam to uz ako maniu😂 agnucaston.ja mam nepravidelny cykkus niekedy aj 41 som mala porom sa mi to ustalilo na 36.brala som ho aj pred vysse rokom cca ale len kratko upravil mi pekne na 28 ale potom sa mi to po pol roku zas dodrbkalo.tak tetaz ho idem brat tako ako sa ma a dufam ze zas to bude tych peknych 28 ale zatial to ide pekne zacinala som na 37 a teraz aom mala uz 31.uvidim aky bude tento mesiac dufam este kratsi🙂
ahojte, tak už druhy deň mam slabú nádchu a opuchla mi uzlina na krku len jedna čo sa mi nikdy nestalo :D myslite že to môže byt príznak? :D :D asi nie že..
@alilka Ahoj. Ako ti pise @lala1501 - to, ze nemas na tej strane vajcovod neznamena, ze z toho vajecnika nemozes otehotniet. Mas este druhy vajcovod a ten prebera vo vacsine pripadov funkciu za obe. Vela bab si mysli, ze ked pridu o vajcovod, ze sa znizi sanca o 50%, ale nie. Vraj ostava az cca 80% sanca na otehotnenie. Takze nevesaj hlavu a pekne sa snazte. PS: vela bab po mimomaternicovom vraj rychlo opat otehotnelo a v zdravi donosili. Tak silno drzim palce.
@lala1501 ano jasne ze pamatam..ale tak vies ako sa mi chce verit,ze prave ja by som bola ten pripad..:D takze sance tam vobec nedavam..len nechapem ako mi tie vajecniky precuju..v decembri som mala na lavom,v januari na pravom,februar pravy..pri tom som otehotnela..a teraz aprli a zas pravy??co len pravy mi funguje ci ako??..mne dala "volnu ruku" teraz 3 cykly a ze ked neotehu tak ma bude kontrolovat..ale ja som sa s nou uz rovno bavila aj o tom,ze keby to nevyslo,ci by mi odpurucala insiminaciu..tak ze ano,ze preco nie..tak max do konca leta vydrzim a ked to nepojde pojdem na to IUI..
@ejuska2586 ahoj..dakujem za podporu..🙂 ano presne tak v tom zijem,ze uz mam len 50% sancu na tehu..ale verim ze sa k tomu nejako dopracujeme..🙂 uz akokolvek..som dnes sklamana z toho ze prave na tom vajecniku mam znova folikul,ale co narobim..:/
@alilka Ešte k tým vaječníkom - oni sa nemusia striedať. To je ďalšia "povera", ktorej ženy veria. Veľa som si o tom čítala, lebo tiež mávam ovuláciu tak všeliak, vôbec sa mi nestriedajú vaječníky. Lekár mi potvrdil, že na tom nie je nič zlé. Že oni vedia, kde je lepšie vyvinuté vajíčko.
@ejuska2586 ano o tom som tu minule tiez pisala,ze je to povera,ze sa striedaju..ja som bola toho zivy priklad..:*D ale do frasa tak preco mi robi viac ten kde mi vzali vajcovod?..:/ nemoze to byt naopak?..joooj...
@alilka u mna je to adi tak že sa to strieda kazdy mesiac lebo vzdy ovu bolesti citim raz na jednej strane raz na druhej.tak uvidim tento cyklus by mala byt ovu na pravej som zvedavá.či vobec niečo budem citit beriem fytosoju .

@lala1501 to meranie baví aj mňa 😂😂😂 hlavne keď sa mi už pekne vytvára graf 😂😂 my sme už akosi "zasiahnuté" 😂😂😂čo beres na úpravu cyklu?
@milasik10 krása 😁😁 estetika nás nezaujíma 😂😂