icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
alilka
26. apr 2017

@lala1501 to meranie baví aj mňa 😂😂😂 hlavne keď sa mi už pekne vytvára graf 😂😂 my sme už akosi "zasiahnuté" 😂😂😂čo beres na úpravu cyklu?
@milasik10 krása 😁😁 estetika nás nezaujíma 😂😂

lala1501
26. apr 2017

@alilka mam to uz ako maniu😂 agnucaston.ja mam nepravidelny cykkus niekedy aj 41 som mala porom sa mi to ustalilo na 36.brala som ho aj pred vysse rokom cca ale len kratko upravil mi pekne na 28 ale potom sa mi to po pol roku zas dodrbkalo.tak tetaz ho idem brat tako ako sa ma a dufam ze zas to bude tych peknych 28 ale zatial to ide pekne zacinala som na 37 a teraz aom mala uz 31.uvidim aky bude tento mesiac dufam este kratsi🙂

alilka
26. apr 2017

@lala1501 tak aj ja dúfam že po zákroku mi ostane pravidelny ako predtým..😁 nie žeby som sa trhala že ms musí prísť ale už keď tak na čas 😂😂

lala1501
26. apr 2017

@alilka ja vravim tak ze ak mi ma meskat tak aspin 9 mesiacov😂

alilka
26. apr 2017

@lala1501 veď ja to isté 😁😁

krajcovicka
26. apr 2017

@domidee aj ja tam niečo vidím 😀, hlavne na tom spodnom...

danko85
26. apr 2017

@waleri17 od obeda ide taky divny slabohnedy vytok, ako ked mrcha konci posledny den-dva :-/ ani brucho ma neboli nic, tak uvidim ci sa to rozbehne alebo nie ☹

waleri17
26. apr 2017

@danko85 och dufam ze niee dufam ze mrsisko nepridee 😕

natalia11111
27. apr 2017

ahojte, tak už druhy deň mam slabú nádchu a opuchla mi uzlina na krku len jedna čo sa mi nikdy nestalo :D myslite že to môže byt príznak? :D :D asi nie že..

danko85
27. apr 2017

@waleri17 uz sa to rozbehlo uplne ☹ dufam ze teraz to uz vyjde :-/ drzim palce vsetkyyym

alilka
27. apr 2017

@lala1501 ahoj,.tak som bola dnes na gynde,na kontrolu,tak mi robila aj usg..ovu este nebola,ze tak za 5 dni,na pravom vajecniku mam 16mm folikul..ale tam nemam vajcovod,takze prd z toho bude..😖 robila mi cytoster a teraz spinim..asi z toho ze?..

lala1501
27. apr 2017

@alilka ano to bude z toho urcite.no a spominas si o com sme sa vcera bavili ? Tak nevrav ze prd z toho mozno to priroda zariadi a vajko si pritiahne zdravy vajcovod😝 ka idem v utorok to budem 10dc nech mi yoez pozrie na ktoru stranu to vypada tento mesiac tak som zvedava🙂

ejuska2586
27. apr 2017

@alilka Ahoj. Ako ti pise @lala1501 - to, ze nemas na tej strane vajcovod neznamena, ze z toho vajecnika nemozes otehotniet. Mas este druhy vajcovod a ten prebera vo vacsine pripadov funkciu za obe. Vela bab si mysli, ze ked pridu o vajcovod, ze sa znizi sanca o 50%, ale nie. Vraj ostava az cca 80% sanca na otehotnenie. Takze nevesaj hlavu a pekne sa snazte. PS: vela bab po mimomaternicovom vraj rychlo opat otehotnelo a v zdravi donosili. Tak silno drzim palce.

alilka
27. apr 2017

@lala1501 ano jasne ze pamatam..ale tak vies ako sa mi chce verit,ze prave ja by som bola ten pripad..:D takze sance tam vobec nedavam..len nechapem ako mi tie vajecniky precuju..v decembri som mala na lavom,v januari na pravom,februar pravy..pri tom som otehotnela..a teraz aprli a zas pravy??co len pravy mi funguje ci ako??..mne dala "volnu ruku" teraz 3 cykly a ze ked neotehu tak ma bude kontrolovat..ale ja som sa s nou uz rovno bavila aj o tom,ze keby to nevyslo,ci by mi odpurucala insiminaciu..tak ze ano,ze preco nie..tak max do konca leta vydrzim a ked to nepojde pojdem na to IUI..

alilka
27. apr 2017

@ejuska2586 ahoj..dakujem za podporu..🙂 ano presne tak v tom zijem,ze uz mam len 50% sancu na tehu..ale verim ze sa k tomu nejako dopracujeme..🙂 uz akokolvek..som dnes sklamana z toho ze prave na tom vajecniku mam znova folikul,ale co narobim..:/

alison11
27. apr 2017

@art1991 Áno tak vidím,že si ovu mala podľa grafu a bt 18dc.Držím palce aby si si našla miesto ms //.

ejuska2586
27. apr 2017

@alilka Ešte k tým vaječníkom - oni sa nemusia striedať. To je ďalšia "povera", ktorej ženy veria. Veľa som si o tom čítala, lebo tiež mávam ovuláciu tak všeliak, vôbec sa mi nestriedajú vaječníky. Lekár mi potvrdil, že na tom nie je nič zlé. Že oni vedia, kde je lepšie vyvinuté vajíčko.

alilka
27. apr 2017

@ejuska2586 ano o tom som tu minule tiez pisala,ze je to povera,ze sa striedaju..ja som bola toho zivy priklad..:*D ale do frasa tak preco mi robi viac ten kde mi vzali vajcovod?..:/ nemoze to byt naopak?..joooj...

art1991
27. apr 2017

@alison11 ďakujem ti veľmi pekne, cez víkend skúsim urobiť test. 🙏
Tento mesiac sme aj ovu trafili, tak snáď sa zadarilo 👶

butterfly333
27. apr 2017

@alilka u mna je to adi tak že sa to strieda kazdy mesiac lebo vzdy ovu bolesti citim raz na jednej strane raz na druhej.tak uvidim tento cyklus by mala byt ovu na pravej som zvedavá.či vobec niečo budem citit beriem fytosoju .

alison11
27. apr 2017

@art1991 Veľmi držkám palčeky 🙂

lala1501
27. apr 2017

@alilka ja som tiez tak rozhodnuta ze ak to nebude do konca leta tak v septembri pojdem.a kde by si sla ?mozno sa stretneme 😂

alilka
27. apr 2017

@lala1501 ja zatial som ze do konca leta,ale mne niet kedy svihne v hlave a hned zmenim datum na skor..:D :D tak my urcite KE,to mame najblizsie..aj moja kamoska tam bola a bola spokojna..po prvom IUI ,ktore bolo uspesne co chvila rodi..🙂 predtym 4 roky nic..

lala1501
27. apr 2017

@alilka ja asi Martin tam to mam najblizsie

waleri17
27. apr 2017

@danko85 co sa rozbehlo mrcha??? 😕😕

waleri17
27. apr 2017

@lala1501 aj my chodime do heliosu v martine ja som velmi spokojna s pristupom 🙂

trinka
27. apr 2017

Ja sa Vám musím priznať kocky- kúpila som pre naše budúce mimco drobnostku, aby k nám do našej Crazy rodinky zapadlo! Len tak pre radosť, aby tam hore vedelo že už veľmi moc chceme 🙏🏻 Som trafená, ale chcela som si urobiť radosť 😁😁 keď už tie mrchy testy sú biele...

adria88
27. apr 2017

@trinka to je super 😀 možno predsa len privoláš tým malého najelika a ani sa nenazdáš a nájdeš si na teste // 🙂

tifinka
27. apr 2017

@alilka alii..nestracaj nadej!!ved vajko je velmi malinkata bunka a ak je sikovna urcite si najde cestu kam potrebuje!! ;)

alilka
27. apr 2017

@tifinka ooojjjj zlato tak by som tomu veriť chcela 😁 ale nestracam nadej.😁akurát som drahému oznámila že keď by sa nám nedarilo tak že chcem ísť na IUI a veľmi ma podporil v tom 😁 tak ma to teší 😁