Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Caute baby, nepoznate v ba gynekologa/gynekologicku, ktory robia folikulometriu aj ked nie ste ich pacient? A cena?
@alilka ver tomu!!ty podla mna nebudes mat problem otehu (ved uz sa ti to podarilo viackrat), len potom silno "bojujte" lebo babatko uz urcite chce potesit aj vas, cize na IUI sa ani nedostanete 😉...my sme tiez pripraveni na vsetky moznosti a keby ma neovladal ten strach uz by som mozno aj bola davno tehu :/
@nikusiak9 skus tu, tiez mi bolo odporucene ..ja som tiez potrebovala len folikulometriu a nakoniec som sa aj k lekarovi preradila lebo je vazne vynikajuci!! a cena 5€ 😉 http://gynkomed.sk/
@maja1819 ukáže aj už 5 -7 dní pred ms slabú ak si tehu no záleží od HCG ako rýchlo stupa

Dievcata kedy by ukazal tehotensky test 2 ciarky najskor? 3 dni pred ocakavanou ms? Ci to je este skoro?😒