icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
maja1819
27. apr 2017

Dievcata kedy by ukazal tehotensky test 2 ciarky najskor? 3 dni pred ocakavanou ms? Ci to je este skoro?😒

nikusiak9
27. apr 2017

Caute baby, nepoznate v ba gynekologa/gynekologicku, ktory robia folikulometriu aj ked nie ste ich pacient? A cena?

tifinka
27. apr 2017

@alilka ver tomu!!ty podla mna nebudes mat problem otehu (ved uz sa ti to podarilo viackrat), len potom silno "bojujte" lebo babatko uz urcite chce potesit aj vas, cize na IUI sa ani nedostanete 😉...my sme tiez pripraveni na vsetky moznosti a keby ma neovladal ten strach uz by som mozno aj bola davno tehu :/

tifinka
27. apr 2017

@nikusiak9 skus tu, tiez mi bolo odporucene ..ja som tiez potrebovala len folikulometriu a nakoniec som sa aj k lekarovi preradila lebo je vazne vynikajuci!! a cena 5€ 😉 http://gynkomed.sk/

nikusiak9
27. apr 2017

@tifinka, dakujem ale chorvatsky grob mi je vcelku daleko, skor BA ruzinov, ci Petrzalka

tifinka
27. apr 2017

@nikusiak9 ja som tiez v ruzinove...z pieskov tam ide bus 525 a stoji rovno pred ordinaciou 🙂

alilka
27. apr 2017

@tifinka ved ty si už teraz tehu 😉😉

danko85
27. apr 2017

@waleri17 ano mrcha :-/

tifinka
27. apr 2017

@alilka ja viem ...hahaa...ale nie...strasne sa nafukujem, coz je jeden z mojim najvacsich priznakov ze pride ms...tak neviem ci som este stale taky optimista ☹

alilka
27. apr 2017

@tifinka ale veď aj v tehu strašne nafukuje 😁😁 koľko DPO si už?

tifinka
27. apr 2017

@alilka tak to ja vobec netusim...😂 ale pregnyl som dostala pred tyzdnom v stredu 😀

alilka
27. apr 2017

@tifinka jaaj tak si počítajú tak cca 7dpo dnes 😁😁zaraz môžeš testovať 😛😛

tifinka
27. apr 2017

@alilka neee...ms mam dostat az o tyzden..este je cas.aj ked dnes som drzala v ruke tehu testy ale nakoniec som ich nekupila 😀 ...akurat ze len vo stvrtok sme skusali..tak uvidime co a ci sa podarilo..drahy berie aj folandrol tak uvidime

alilka
27. apr 2017

@tifinka jooj tak nie ešte teraz ale tak za 5dni už by si mohla 😁😁 folandrol bral aj môj keď som otehotnela a polka balenia nám ostalo..Budúci mesiac ju dopije 😂😂

montblanc
27. apr 2017

@nikusiak9 na ciernej vode za vajnorami robia aj cudzim pacientkam. 5 alebo 10 eur to stoji. Aj ja tam chodim tak pomimo mojho ked treba. Ked chces kontakt poslem do spravy.

montblanc
27. apr 2017

@nikusiak9 to je ten isty co ti tifinka odporucila. To ja som ho tu vsetkym odporucila 😀 ale tak ked to mas daleko

lensos29
27. apr 2017

@maja1819
Mne tak ukazal a boli tam krasne //🙂))
Drzim palce🙂

tifinka
27. apr 2017

@alilka mam bolesti v podbrusku..ale take zvlastne..take "bodove" ..ale to moze byt aj vetrami..ci? a povasine tak v pravej strane ale nie az tak kde su vajecniky..viac do stredu

alilka
27. apr 2017

@tifinka a ovu ktorý vajecnik ti ovuloval?Možno sa zahniezduje 😉😉

tifinka
27. apr 2017

@alilka práveže ľavy a "pobolievanie" je napravo skor

waleri17
27. apr 2017

@danko85 aach mrsisko 😕Nevadiii o mesiac to pride!! 🙂😉

danko85
27. apr 2017

@waleri17 bodaj by si mala pravdu ❤

miska021
28. apr 2017

@maja1819
Kúp si digitálny tehu test, clear blue ten už 5 dní pred očakávanou MS môžeš použiť je najpresnejší !

sonazitnanova
28. apr 2017

@maja1819 ukáže aj už 5 -7 dní pred ms slabú ak si tehu no záleží od HCG ako rýchlo stupa

natalysb
28. apr 2017

Ahojte mamicky 🙂 vidime tam nieco? Ci len ja?

natalysb
28. apr 2017
miska021
28. apr 2017

@natalysb
Ja tam nic nevidím 😒 skús dať lepsejsiu foto 😉

natalysb
28. apr 2017

@miska021 skusala som ale nejde to ani odfotit preto som foto stmavla :D my to s muzom vidime a fotku som posielala teraz aj sestre aj ona tam vidi :D som 10DPO testujem este zajtra lebo som mala doma len 25uml test tak idem do lekarne po 10tkovy

bea0802
28. apr 2017

@natalysb ja po priblizeni vidim 🙂 drzim palce nech silnie 👏

natalysb
28. apr 2017

@bea0802 dakujem krasne rano pokracujem tak dufam ze Pan Bozko da 👏