icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
nikusiak9
28. apr 2017

@natalysb, je to ruzove? lebo troska ako kanalik mi to posobi

ejuska2586
28. apr 2017

@natalysb Tiez vidim. Drzim palce, nech silnie.

natalysb
28. apr 2017

@nikusiak9 ano je len je straaaasne slabunkr este 🙂 ale je ruzovkave. Neni to cierne len foto som stmavla a mby to bolo lepsie vidiet 🙂

natalysb
28. apr 2017

@ejuska2586 dakujem krasne 🙂 moooc

adria88
28. apr 2017

@natalysb mne sa tam tiež čosi slabé zdá... držím palce

tamarka9
28. apr 2017

@natalysb urcize vidim 😉 tesim sa na zajzrajsi test,drzim silno palce ☺

miska021
28. apr 2017

@natalysb
Kúp si ten clear blue sice stoji 7,99eur ale budeš mať 100 percentný výsledok aj ti ukáže v ktorom týždni si 😉 držím palčeky a daj vedieť 😍

zuzka6432
28. apr 2017

@kima1404 ďakujem veľmi pekne, verím a dúfam že sa aj na mňa usmeje šťastie 🙂 držím aj ja silno palce ;)

zuzka6432
28. apr 2017

@waleri17 jej dakujem no veru keby sa aj mne podarilo normálne otehotniet bola by som najšťastnejšia. Netuším čo bol za problém. Mám prísť o týždeň na kontrolu a neviem akým vyšetrením ale dr mi povedal že zistí priechodnosť vajcovodov. Tak dúfam že to bude ok :/

zloba666
28. apr 2017

Ahojte žienky 🤗
Bola som na IUI a doktorko mi predpisal ustrogestan (vnutorne tablety ) 3x za den v kladat ale neviem ci 2 alebo 1 🤔

slavkom
28. apr 2017

Ahojte kočkzky tak mrcha neprišla a teraz už len počkám ... testnem až v pondelok ..... držte palce

alilka
28. apr 2017

@zloba666 ahoj..Radšej tam zavolaj oni ti povedia 😁 ako to u teba prebiehala a ako dlho ste riešili konzultácie a vyšetrenia?😊

krajcovicka
28. apr 2017

@natalysb aj ja tam vidím 🙂

zloba666
28. apr 2017

@alilka
Ahoj 😊 už som si vložila .. našla som si v sprave čo mi doktorko dal že 3x2 😄 ..
Snažime sa ani neviem presne ale bude to pomaly aj rok 🤔 ..
3 mesiace som chodila na folikulometriu a vždy mi určil deň kedy sa mame snažiť .. nakoľko moj priatel moc nechcel isť na spermiogram tak pri poslednej navštevy u doktorka mi pohrozil že už treba spermiogram nakoľko vo mne chybu nevidí .. tak aj bolo minuly tyžden (štvrtok )sme boli na spermiograme a na moje prekvapenie 😯 zaver astenozoospermia .. tak že mi hneď utorok navrhol iui 🙃😄 ktore som mala dnes o 11h a z dnesneho spermiogramu už mame oligoastenzoospermiu 🙁 tak dufam že sa zadarilo 💓...mam super doktora ktory sa snaži riešit veci rychlo 😍😗 a vy sa ako dlho snažite ??

alilka
28. apr 2017

@zloba666 neviem presne čo tieto názvy znamenajú 😁😁 my sme sa začali snažiť v decembri..Vo februári som zistila že som tehu. Veľká radosť no na moje nepotesenie sme zistili že je to mimomaternicové .Pred vyše 4mi týždňami mi vzali vajcovod kvôli tomu a teraz sa začíname snažiť znova..Včera som bola u gyndy tak že bude ovu z pravého vaječníka a tam vajcovod nemám .Tak sa začínam zamýšľať nad IUI..Lebo väčšinou mi pracuje práve tento vajecnik a dlho čakať nechcem..Pri IUI je samozrejme omnoho väčšia šanca na tehu..Môjmu spermiogram nerobili ešte keďže som ozaj rýchlo otehotnela tak sme to neriešili 😊

zloba666
28. apr 2017

@alilka
😯 tak to ma mrzí .. ja som minuly rok v juny mala mma a dali sme si pauzu od snaženia ale potom sa nam už nedarilo ..
Uff no mne stale akoby len ľavy pracoval 😄 už 3x som mala za sebou dominantny folikul tam ..
Hmm no skuste sa poradiť s gynekologom .. či nebude najlepši spøsob IUI 🤗 aby ste čim skor boli 🤰 ..

alilka
28. apr 2017

@zloba666 ja som sa už s mojou o tom bavila .Tak že ma podporuje v tejto myšlienke..A ani polovička sa tomu nebráni 😁 kde ste boli a ako to celé prebieha?Boli to?😉

waleri17
28. apr 2017

@zloba666 ahojky no ak som spravne pochopila tak si podstupila uz iui?? Ja sa na to uz tiez chystam a nie a nie sa dokopat ale uz buduci cyklus chcem ist 🙂🙂

zloba666
28. apr 2017

@alilka
Tak to je super 😊.. chodte do toho 🤗
Ja som bola na Sliaci .. Gyn-por ..
Rano o 8h sme prišli .. išla som s priateľom vypracovať spermie 😂 ..
O 11h som už bola na sale (na koze )😅 a trvalo to asi 10min .. a či to bolelo ?? Neviem ako ine baby ale mňa ano a dosť 😥 .. ale da sa to zvladnuť .. potom som ešte hodinu ležala na posteli s vankušom pod zadkom 😎😄
.. a pak som zbehla k doktorovy a predpisal mi tabletky .. a uz len cakat ci sa zadarilo 👶😘

zloba666
28. apr 2017

@waleri17
Ahoj 😊 ano dnes som bola na iui ..
Ak sa dlho snažite tak prečo neskusiť aj tuto možnosť.. však že 😋 ..
A obidvaja ste v poriadku ??? A ako dlho sa snažite ?

alilka
28. apr 2017

@zloba666 no tak to je super rýchle 😁 a ako sa cítiš teraz?,ostávas PN alebo tak?Že "vypracovať spermie" som sa zasmiala 😁😁 ale vy ste nemala ani žiadne konzultácie nič?Kedy máš testovať alebo ideš tam na krv potom?

natalysb
28. apr 2017

@miska021 ahoooj no skusila som test ze sa robi 8DPO a ukazalo to lepsie 🙂

natalysb
28. apr 2017

@miska021 a dakujem Ti snad Pan Bozko dal. Vobec som neratala s tym ze prvy mesiac snazenia sa to podari. Ani som si to nepripustala a nemyslela na to. Ale mam 3 dni bolesti podbruska na menzes ale ma mi prist az 3maja. Ale mam neptavodelnu takze aj o 1 2 dni skor. Lenze 26 som mala silne bolesti podbruska a byskocula mi aj telesna teplota na 37 tak som nieco tusila. :D ale stale nemozem uverit. Lebo nrmam ziadne priznaky

zloba666
28. apr 2017

@alilka
😂 treba si trošku aj srandu spraviť .. ja som sa bavila na izbe .. keby to niekto videl tak by mal dosť 😂😂 ..
Žiadna PN .. rovno odtial som išla do prace ..
Nie žiadna konzultacia .. IUI mi robil moj doktor tak že super .. a ano až na krv o 2 tyždne mam prist ..

bea0802
28. apr 2017

@natalysb je to jasne si tehu gratulujem 🤰❤

zloba666
28. apr 2017

@natalysb
Gratulujem 😊❤

natalysb
28. apr 2017

@bea0802 dakujem u🙏👶🤰 kraaasne 🙂

alilka
28. apr 2017

@zloba666 no tak paráda . Povzbudilo ma to takt to skúsiť 😁 držím palce aby to tebe vyšlo 😉 určite daj vedieť ako to s tebou je ako sa cítiš 😁

natalysb
28. apr 2017

@zloba666 ďakujem krasne 😍😘

zloba666
28. apr 2017

@alilka
Určite napišem...
Aj ty daj vedieť kedy pojdeš na IUI 😊 ..
Budem držať palce nech to vinde 👶❤