Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@alilka
Ahoj 😊
V pondelok rano ... som mala bolesť v pod brušku ako na mrchu ale od včera nič 🤔 ale ja sa vobedz nepozorujem 😂 ..
Nejdem si namýšlať ... každý jeden mesiac som si porovnávala a vždy som našla jeden signál po ktorom som si povedala ... už to asi vyšlo 😂 (bolesť pŕs.citlivé bradavky... biely tekuty vytok..pichanie v podbrušku ..)
Všetko robi psychika .. treba len počkať 🤗😄 ..
Tebe sa ako darí 😊??
Dievcata, nic vas nezlomi viacej ako ked sa snazite o babo a zrazu vam otehotneju dve kolegyne, jedna len tak nahodou a druha, ktora sa s muzom rozhodla ze chcu babo a hned na druhy pokus sa zadarilo..ja im to strasne prajem ale je to pre mna aj strasne tazke 🙄
@zloba666 nie nie musí ovulovat vajecnik kde vajcovod je..Preto som sa rozhodla pre centrum..Lebo zo 4rovh mesiacov mi 3krat ovuloval ten kde vajcovod nieje. Ja som predtým rýchlo otehotnela na tretí mesiac,ale kto mi zaručí istotu že aj teraz by som rýchlo otehu ak by ovuloval dobrý vajecnik?Nikto..Preto nechcem čakať a riskovať..Viem že ani cez IUI to nemusí vyst ale predsa tie spermie niesu až také unavené keďže sú vstrieknute priamo do maternice..Ako keby tam mali samé dlho plávať a potom sa pustiť ešte ďalej do vajcovodu k vajku 😁 vieš ja mám 31 rokov,predtým som 4x potratila,teraz ešte v marci k tomu to mimomaternicove a dieťa ani jedno..Preto som sa tak rozhodla 😁😁
@zloba666 ale praveze zabrali aj ovu bola a nezadarilo sa...mala by som uz podstupit aj laparku (priechodnost vajickovodov) ale ja nechcem, bojim sa toho a verim ze sa to podari aj bez nej...tebe silno drzim paste nech je test pizitvny!! kedy testujes? kolky den po iui si? a ako si to prezivala? bolelo? 😎
@tifinka
Tak super 🤗
A priateľ bol na spermiograme?? .. ja som chodila na folikulometriu a mala som vyratane dni kedy sa snažiť a 3x sa nezadarilo😯.... tak doktorko že tiež laparoskopiu ale najskor chcel vidieť spermiogram a tam bol problém tak navrhol IUI 😊😋 ..
Neviem či budem testovať alebo pøjdem na krv rovno a tam si počkam na vysledok .. samozrejme ak nepride mrcha 😞 ..
A po IUI som 6deň ...
Bola aj prča 😂 na to nezabudnem ale aj bolesť ked ten tenky kateter do teba vkladal ale to taka bolesť ako keď ma prísť mrcha take krče 🙈🙊 ..

@alison11 ahoj, dnes tiež mrcha nedorazila, teplota neklesla, ale naopak stúpla dnes ráno, myslíš, že dnes poobede by niečo test ukázal? 🙂 🙏