Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@zloba666 ahojkyyy no tak ako som si aj myslela folikul uz v pondelok praskol pri velkosti 15 mm to znamena ze ja ovulaciu mavam ale vajicka su neni dostatocne vyvinute a schopne oplodnenia 😕Takze od dalsieho cyklu beriem clostilbegyt 😕Tak dufam ze pomoze a folikuly narastu ako maju 🙂A ty akoo?? Ako sa citis mas nejake nove info??tebe robili iui v normalnom cykle alebo si aj ty uzivala hormony???
@waleri17
Aha no tak držim palce nech už ďalši cyklus je pekná ovulka.. ešte že si išla na tu folikulometriu však že 😊😄 ..
Ja sa citim ako keby mi nič nerobili 😄🙃 ... nie nič som neuživala na ovulku .. ja som mala pravidelnu .. a pekne folikul narastol až do 25mm a potom praskol .. ale aj u teba to tak bude 🤗😚 ..
@nikusiak9 vôbec žiadny náznak druhej čiarky, ale teplota je stále hore, a dnes ten výtok ma vyplašil, nikdy som taký nemala ☹
@krajcovicka bodaj by si mala pravdu, ja som sa len vystrašila, keď som si dnes našla ten ružovo biely výtok.
Myslite, ze keby som si dala zajtra zobrať krv, ze by z krvi už bolo vidno výsledok?
@tifinka a keby si skusila to HYFOSY?mne prave nanom zistili nepriechodny vajickovod a bolestive to neni.ako je to neprijemne ale trva to asi 5 min...a aspon by si vedela co a ako 😉
@matuska133 no len dr mi povedal ze ak mi to takto zistia aj tak budem musiet ist potom na laparku kde mi to vedia este aj pripadne spravit...a laparka je 130€ a kontrastnou je 90€ ...a ty si ako na tom teraz? v akej ste faze? 🙂
@tifinka my sme na bode mrazu :/ jedna strana nepriechodna na druhom vajecniku cysta 5x4 teraz mam dobrat b piatok duphaston a pockat na MS ci praskne.po MS kontrola ci zmyzla mesiac pauza a potom ze mi daju nejaky letrozol a zvazi IUI....ale ja sa jej mam v plane spytat rovno asi na umele.sama mi naposledy povedala ze pri IUI je mala sanca a tym ze mam len kernu stranu priechodnu aj to sa vajickam nejako nechce rast este mensia :(
@matuska133 ja by som tiez asi radsej zvazovala umele..ja neviem, no ja mam podla krvi vsetko ok az na tu ovu...no a zalezi na priechodnosti..dnes som cca 13DPO a vcera test biely, cize uz sa "opustam" zase...no a dr mi povedal ze musis absolvovat 3x iui aby ti potom uradili umele oplodnenie, vraj bez toho si to cele hradis sama :/ ...kedy by si mala dostat ms?

@zloba666 u nas bol spermiogram v poriadku, a este som tomu mojmu nasadila preistotu aj folandrol..ale asi bude skor problem u mna ked sa nedari..neviem,..som z toho na nervy