Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@modroocko4201 ja si dávam nalgesin s ale musím si ho dat včas. Teraz mi lekár nasadil duphaston, tak neviem ci pomôže, ale dúfam v to. Lebo sa mi to zhoršuje vekom už teším 😕🤔
Pekny vecer 😉 drzkam Vam tu palceky ....ja som dnes bola pri zenskej ....poslednu stopku som mala 19.aprila a 1.maja sme isli s priatelom na plno a dnes mi lekarka povedala ze som po ovulke ....a ze nic tam nevidi ...viem ze je to skoro ale zatial mi nic neni a dalsiu stopku mam dostat cca 20teho maja a dovtedy sa zblaznim 😢😢😢😠😠😠😠 ach jaj
@trinka z prvého ranného by bola určite viditelnejšia, teším sa s Tebou, nech to víde!
@trinka je na tom druhom testiku vidim druhu ciarku. Skus o par dni znova..tal 2-3 dni a irpb dalsi
Baby ja som dnes 27DC a mam totalne taky hlien ako pri ovu...ta vsak bola na 16DC.....to co je?????
Dievčatá kedy si mám podľa vás spraviť test... Sú to 3 týždne od styku A potom sme ešte asi 2 krát A včera ma bolelo V podbrusku úplne tak ako keby som mala dostať MS A dnes nič... Mám ešte počkať?

@krajcovicka hej mozno.. Mala som to pri synovi ked ame boli tehu pred 3 rokmi