icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
tamarka9
5. máj 2017

@ponny26 a kedy mas dostat?

adria88
5. máj 2017

@kima1404 no ja som 28dc - 10dpo a prsia nebolia... a to začínajú bolieť 21 dc, hlien biely a podbruško pobolieva... v nedeľu testujem, do utorka nevydržím, našla som doma test 😅 nakoniec bude spolu ozaj tehu, počkaj

sticker
tamarka9
5. máj 2017

@trinka no ked nebol ranny,urcite by bola silnejsia. Tesim sa na zajtrajsi test,nezabudni pridat 😉 a drzim palce!

tamarka9
5. máj 2017

Kocky viem,ze ani vy nebudete vediet,ale len na debatu. V utorok som mala hcg este 90,cize aj dnes este bude okolo 40. No vcera som mala vajickovy hlien,aj dnes trochu a uz ma picha lavy vajecnik. Skusila som ovu test,nie ranny moc,teraz som robila. A je pozitivny. Nuz a teraz ta zahada. Je mozne ze ovulujem? Hned cyklus po potrate? Predchadzajuce dva potraty som prvy cyklus ovu nemala. Alebo to este reaguje test na zvysky hcg? Aj ked moc teda ranny nebol a bol dost zriedeny,ranna kava plus caj 😁 priznaky ovu mam,ale omnoho slabsie ako inokedy. Ani jedno,ani druhe sa mi nezda 🤔

ponny26
5. máj 2017

@tamarka9 to praveze neviem presne povedať... Mám nepravidelny cyklus ale.väčšinou keď má.tak boli brucho tak buď V ten alebo na druhý deň dostanem

kima1404
5. máj 2017

@adria88 zlato,ja presne to iste...prsia ma nebolia vobec,avsak trosku su podla mna zvacsene,aj muz,potvrdil😝...a podbrusko tiez boli,akoby som mala svalovku,potom pichanie a potom nic...no mojaaaaaa,daaaaame to spolu😍😍😍ja mam dostat pondelok utorok,takze skusim s testom vydrzat do utorka😅😂..a uz ti je lepsie moja???😘

kima1404
5. máj 2017

@tamarka9 ja myslim,ze moze byt ovu...telo je este take pomylene,takze podla mna je ovu...ved kolko zien hned po kyrete otehotneli,ani na prvu ms necakali...

tamarka9
5. máj 2017

@ponny26 no tak to potom tazko povedat kedy testovat. A ovulku tiez nevies kedy si cca mohla mat?

adria88
5. máj 2017

@kima1404 no, vyzerá to sľubne 😝 no hrdlo ma nebolí, len tie dutiny stále neustupujú... dnes som bola na kontrole a povedala Dr., že nech prídem ešte v utorok, že to neni ešte v poriadku... uvidíme, ako sa vykryštalizuje víkend... kašel mám tiež ešte dosť, hlavne v noci.. a hlava sa mi motá🙄

ponny26
5. máj 2017

No to tiež ťažko povedať.... Okrem toho že mu ten cyklus skáče hore dole som,V tomto totálny začiatočník :D...takže to bude O náhode

tamarka9
5. máj 2017

@adria88
@kima1404 vidim ze tu bude veselo 😉 dufam ze obe najdete // ☺no ja som na kyrete ani nebola,pockala som si a vycistila sa sama. Skoda ze som lekarke nepovedala v utorok nech pozrie vajecniky,ani ma to nenapadlo. Ale tak skusat aj tak nejdeme,ja len tak,ze sledujem co sa so mnou deje

kima1404
5. máj 2017

@adria88 tak angina je hnusna,ja som ju mala asi pred dvomi rokmi a tiez som lezala jak mrcina vyse tyzdna🙄...a ty si este teraz aj bez liekov...no hlavne si dobre oddychni,vypot sa😉..aaaaaa,no modlim sa za nas😇🙏😇❤ach,snad to vyjde.....👶❤

kima1404
5. máj 2017

@tamarka9 jeeej dakujem,no uvidime ako sa s nami ten hore zahra😉🙏😇snaaad by to vyslo....a kolko budete mat pauzu??drzim aj ja palceky,nech sa vsetko dostane do normalu a uz to bude vsetko v poriadku😉🙂

tamarka9
5. máj 2017

@kima1404 tak drzim palce na utorok,ak vydrzis 😉no ja som sa rozhodla cakat na prvu ms a potom zacat skusat. Lebo sa urcite na prvy sup nepodari,tak na co cakat. Pojdem este na jednu kontrolu po ms,aj ked uz podla mna zbytocne,lebo bolo uz teraz vsetko ok,ale dr hovorila,ze to vzdy tak pre istotu robia.

kima1404
5. máj 2017

@tamarka9 hej,pockajte na prvu,predsa len nech sa vsetko este da do poriadku na 100%😉a potom sup nato,bude v poriadku,neboj😉a mozno to vyjde hned,nikdy nevies🙂kamaratka potratila v januari,ju museli aj cistit a akurat vcera mi pisala,ze 6.tyzden:heart_eyes:takze vsetko do toho😉😘

adria88
5. máj 2017

@tamarka9 ja sa ešte stále nechávam len prekvapiť 😀 zase sa moc sledujem, ale keď ja to bez toho neviem, ani keď sa snažím 😨 nemám pevnú vôľu v tomto... a ešte k tomu sa mi skoro každú noc sníva o bábätkách 😅 som z toho už magor a to som si povedala, že nič nechcem siliť, necháme na náhodu, no tá náhoda sa stáva závislosťou

miska021
5. máj 2017

@modroocko4201
Dnes mi zase BT stúpla na 37,01 tak ja už neviem 😕

adria88
5. máj 2017

@kima1404 no užívam hedelix, aby sa mi ľahšie vykašliavalo a quixx do nosa + Cečko a ak by bola vysoká teplota, tak maximálne paralen... ale tak ja to už beriem, akoby som bola tehu, možno nie som tehu ani ešte... no ale pre istotu som jej povedala, čo je vo veci a to iba pre to ružové špinenie, čo bolo v pondelok a ak by nebolo, tak by som to neriešila, že nech mi nedáva atb...

zuzka6432
5. máj 2017

Dobrý deň, prosím vás chcem sa spýtať, či sa dá zistiť z ktorej strany žena ovuluje. Ide o to, že som v minulosti prekonala mmt v ľavom vajcovode avšak vaječníky aj vajcovody mi nechali, keďže telo to všetko vstrebalo a vylúčilo samé. Keďže už veľmi chceme bejby, chcela by som samozrejme aby bolo všetko tentokrát v poriadku a preto by som radšej zostala tehotná z pravej strany. Dá sa to nejako zistiť? Ďakujem

kima1404
5. máj 2017

@adria88 ozaj a odvtedy uz nic?a mala si to len chvilku,ci cely den?

lala1501
5. máj 2017

@zuzka6432 jedine na folikulometrii ak teda necitis ovulku.niekrore zeny citia pobolievanie na strane z ktorej ovuluju

zuzka6432
5. máj 2017

@lala1501 Ďakujem pekne

sevcikovaanna
5. máj 2017

Ja to už vzdavam nemam silu ďalej to riešiť...bud sa raz podari alebo nie...pripadam si ako blbec:( ovulacia podľa lekara bola v pondelok ( pomohli lieky na vyvolanie) teplota je stále 36,5 a vcera ma bolel strastne vajecnik v ktorom prebiehla ovulacia...zase bude sklamanie uz som zmierena

trinka
5. máj 2017

Tak tu to vidno parádne!!! A to bolo teraz. Skúsim ráno- začínam veriť baby!!!!

adria88
5. máj 2017

@kima1404 mala som to len v ten deň, nie vždy som si to našla po wc, medzi tým biely hlien a slabulinko fakt už len večer potom a odvtedy nič, iba biely hlien každý deň...

adria88
5. máj 2017

@trinka jeeeeejo, myslím, že sa zadarilo 🙂 gratulka, nech silnie čiaročka

sevcikovaanna
5. máj 2017

@trinka
Gratulujem...kolko dni si po dpo?

miska021
5. máj 2017

Čo myslite ?
DC 31
DPO 12

krajcovicka
5. máj 2017

@miska021 no neviem,ale podľa teploty mi to príde ako 7 dpo ...

trinka
5. máj 2017

@sevcikovaanna meškám tretí deň, ani som nedufala tento mesiac... lebo malo sexiku a boli sme chorí ... tak ma to prekvapilo... bolo pár náznakov ... ale neviem stále, len dúfam ... mám PCO a navyše ovulujem ako príde 😲