Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Kocky viem,ze ani vy nebudete vediet,ale len na debatu. V utorok som mala hcg este 90,cize aj dnes este bude okolo 40. No vcera som mala vajickovy hlien,aj dnes trochu a uz ma picha lavy vajecnik. Skusila som ovu test,nie ranny moc,teraz som robila. A je pozitivny. Nuz a teraz ta zahada. Je mozne ze ovulujem? Hned cyklus po potrate? Predchadzajuce dva potraty som prvy cyklus ovu nemala. Alebo to este reaguje test na zvysky hcg? Aj ked moc teda ranny nebol a bol dost zriedeny,ranna kava plus caj 😁 priznaky ovu mam,ale omnoho slabsie ako inokedy. Ani jedno,ani druhe sa mi nezda 🤔
@adria88 zlato,ja presne to iste...prsia ma nebolia vobec,avsak trosku su podla mna zvacsene,aj muz,potvrdil😝...a podbrusko tiez boli,akoby som mala svalovku,potom pichanie a potom nic...no mojaaaaaa,daaaaame to spolu😍😍😍ja mam dostat pondelok utorok,takze skusim s testom vydrzat do utorka😅😂..a uz ti je lepsie moja???😘
@kima1404 no, vyzerá to sľubne 😝 no hrdlo ma nebolí, len tie dutiny stále neustupujú... dnes som bola na kontrole a povedala Dr., že nech prídem ešte v utorok, že to neni ešte v poriadku... uvidíme, ako sa vykryštalizuje víkend... kašel mám tiež ešte dosť, hlavne v noci.. a hlava sa mi motá🙄
No to tiež ťažko povedať.... Okrem toho že mu ten cyklus skáče hore dole som,V tomto totálny začiatočník :D...takže to bude O náhode
@kima1404 tak drzim palce na utorok,ak vydrzis 😉no ja som sa rozhodla cakat na prvu ms a potom zacat skusat. Lebo sa urcite na prvy sup nepodari,tak na co cakat. Pojdem este na jednu kontrolu po ms,aj ked uz podla mna zbytocne,lebo bolo uz teraz vsetko ok,ale dr hovorila,ze to vzdy tak pre istotu robia.
@tamarka9 ja sa ešte stále nechávam len prekvapiť 😀 zase sa moc sledujem, ale keď ja to bez toho neviem, ani keď sa snažím 😨 nemám pevnú vôľu v tomto... a ešte k tomu sa mi skoro každú noc sníva o bábätkách 😅 som z toho už magor a to som si povedala, že nič nechcem siliť, necháme na náhodu, no tá náhoda sa stáva závislosťou
@kima1404 no užívam hedelix, aby sa mi ľahšie vykašliavalo a quixx do nosa + Cečko a ak by bola vysoká teplota, tak maximálne paralen... ale tak ja to už beriem, akoby som bola tehu, možno nie som tehu ani ešte... no ale pre istotu som jej povedala, čo je vo veci a to iba pre to ružové špinenie, čo bolo v pondelok a ak by nebolo, tak by som to neriešila, že nech mi nedáva atb...
Dobrý deň, prosím vás chcem sa spýtať, či sa dá zistiť z ktorej strany žena ovuluje. Ide o to, že som v minulosti prekonala mmt v ľavom vajcovode avšak vaječníky aj vajcovody mi nechali, keďže telo to všetko vstrebalo a vylúčilo samé. Keďže už veľmi chceme bejby, chcela by som samozrejme aby bolo všetko tentokrát v poriadku a preto by som radšej zostala tehotná z pravej strany. Dá sa to nejako zistiť? Ďakujem
Ja to už vzdavam nemam silu ďalej to riešiť...bud sa raz podari alebo nie...pripadam si ako blbec:( ovulacia podľa lekara bola v pondelok ( pomohli lieky na vyvolanie) teplota je stále 36,5 a vcera ma bolel strastne vajecnik v ktorom prebiehla ovulacia...zase bude sklamanie uz som zmierena
@sevcikovaanna meškám tretí deň, ani som nedufala tento mesiac... lebo malo sexiku a boli sme chorí ... tak ma to prekvapilo... bolo pár náznakov ... ale neviem stále, len dúfam ... mám PCO a navyše ovulujem ako príde 😲

@ponny26 a kedy mas dostat?