icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
krajcovicka
5. máj 2017

@trinka gratulujeeeem

sticker
janasp28
5. máj 2017

@trinka drzim prsteky..tfuj tfuj tfuj nech ciarocka silnie a fazulka nech sa udrzi.... 😊

sevcikovaanna
5. máj 2017

@trinka
Možno práve ze si nemala cas nato myslieť pomohlo 🙂
Len nech sa riadne uchytí a rastie 🙂
Ja so tento mesiac chora trapil ma mociak zuby tak už tomu neverim zeby sa zadarilo....uz chytám depku...aby bolo po ms a už nejdem riešiť

trinka
5. máj 2017

@sevcikovaanna poznám ten svinsky pocit 😘 sleduješ ako ostatne pridávajú testy a tvoj stále biely ... toto je môj prvý náznak po roku ...

miska021
5. máj 2017

@krajcovicka
Ja už neviem sakra 🤒
Ovu som mala 23.4 aj podla testu aj podla doktorky tak už fakt neviem 😲

krajcovicka
5. máj 2017

@miska021 meriaš vždy v rovnaký čas a hneď po prebudení?

matuska133
5. máj 2017

@trinka blahozelam parada 🙂

bersi757
5. máj 2017

@tamarka9 dakujeeeem ❤❤

misdan
5. máj 2017

@ria294 dik, asi skusim..
Neberiem nic, mala som len 3cykly zatial po 2,5roku (tehotenstvo, kojenie)

miska021
5. máj 2017

@krajcovicka
Áno vždy ráno Ked sa zobudím
Vždy medzi 6:30 7:00

tannia1
5. máj 2017

Ahojte snažiteľky, predávam neotvorenú krabičku INOFOLIC, 60 kusov vrecúšok, ak by mal niekto záujem. Nám sa podarilo už po jednej krabičke, takže druhú posuniem, nech spraví radosť a "poslúži". 🙂 Pekný dník!

zlatovlaska79
5. máj 2017

@tannia1 za kolko by si to predala ?

krajcovicka
5. máj 2017

@miska021 tak ovu nemohla byť vtedy, však by Ti teplota musela stúpnuť...

miska021
5. máj 2017

@krajcovicka
Ale test mi vtedy jasne ukázal // čiže test bol zlý ? Nechápem a aj lekárka sa sekla ?

sevcikovaanna
5. máj 2017

@tannia1
Cena

krajcovicka
5. máj 2017

@miska021 akú dlhú mávaš luteálnu fázu? ja vždy 14 a keď som aj mala nejasný graf, vždy som si to vedela podľa nej spätne odkontrolovať....uvidíš...

sonazitnanova
5. máj 2017

@tamarka9 podľa mňa to je ešte HCG dr povedala že ak je HCG 50 test ukáže....veď uvidíš

tifinka
5. máj 2017

@trinka tfuj tfuj tfuj...len nech ciarocka tmavne a babatenko rastie!! 😉

tifinka
5. máj 2017

@zuzu2901 zuzi no ako v praci? co kolegyna?? ja som dnes mala take nervy na sefku, strasne som to musela predychavat..a potom sa usmievat na nu a "tvarit sa" ze vsetko je uplne v poriadku 😕

alison11
5. máj 2017

Ahojte baby nie dávno som si začala merať bt ,dnes mám 30 dc ešte mám 5 dní do ms,podľa lekára som mala 17mm folikul a možná bola ovulácia 25-26.4. folikul mal 17mm 24.4. tak neviem,či je možné aby som bola otehotnela potom alebo sa ovu posunula o deň-dva.Hrozne ma bradavky svrbievajú posledné 3 dni a aj bodavú bolesť mávam v podbrušku vnoci som sotva spala.a únava ma dobreže neprevalcuje posledné dni...nemávam takéto stavy. Svrbenie bradaviek som mala aj pri prvom skôr než by testy ukázali // zatiaľ sú biele. ovutesty nemám,až budúci týždeň budem mať.

tifinka
5. máj 2017

Dievcata prajem vam vsetkym stastie tym ktore este ocakavate vytuzene dve //..u mna dalsi mesiac pasee...prave mi zacina ms 🙄

alison11
5. máj 2017

@tifinka To mi je ľúto,držím päste do ďalšieho kola.

simka2433
5. máj 2017

@tifinka nebooj dalsi mesiac sa nam uz zadari;) ja ju mam uz treti den krasavicu jednu:-/

adria88
5. máj 2017

@tifinka škoda 😒 mrchaňa jedna... držím palce do ďalšieho cyklu

tifinka
5. máj 2017

@alison11 @simka2433 dakujem dievcata..neviem co budem robit dalej este 🙄

tifinka
5. máj 2017

@adria88 dakujem..aj tebe nech to dobre dopadne!! 🙏

adria88
5. máj 2017

@tifinka Ďakujem aj ja 😘

linda1984
5. máj 2017

@tifinka och to ma mrzí 😕 ja čakám MS zajtra... Som zvedavá. Aj si mala nejaké príznaky že sa ms blíži také co mávaš? Ja mám 😕 takže tiež čakám, že isto príde

adria88
5. máj 2017

@linda1984 a ak nepríde, čakáme testík 😀

tifinka
5. máj 2017

@linda1984 no ja som mala dost vyrazne bolesti v podbrusku - co nikdy nemavam..ale okrem toho nic..teda nafukla som sa (ako vzdy) a par vyrazok na tvari..ale inak nic specialne..