Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@trinka
Možno práve ze si nemala cas nato myslieť pomohlo 🙂
Len nech sa riadne uchytí a rastie 🙂
Ja so tento mesiac chora trapil ma mociak zuby tak už tomu neverim zeby sa zadarilo....uz chytám depku...aby bolo po ms a už nejdem riešiť
@sevcikovaanna poznám ten svinsky pocit 😘 sleduješ ako ostatne pridávajú testy a tvoj stále biely ... toto je môj prvý náznak po roku ...
@krajcovicka
Ja už neviem sakra 🤒
Ovu som mala 23.4 aj podla testu aj podla doktorky tak už fakt neviem 😲
Ahojte snažiteľky, predávam neotvorenú krabičku INOFOLIC, 60 kusov vrecúšok, ak by mal niekto záujem. Nám sa podarilo už po jednej krabičke, takže druhú posuniem, nech spraví radosť a "poslúži". 🙂 Pekný dník!
@krajcovicka
Ale test mi vtedy jasne ukázal // čiže test bol zlý ? Nechápem a aj lekárka sa sekla ?
@miska021 akú dlhú mávaš luteálnu fázu? ja vždy 14 a keď som aj mala nejasný graf, vždy som si to vedela podľa nej spätne odkontrolovať....uvidíš...
@tamarka9 podľa mňa to je ešte HCG dr povedala že ak je HCG 50 test ukáže....veď uvidíš
Ahojte baby nie dávno som si začala merať bt ,dnes mám 30 dc ešte mám 5 dní do ms,podľa lekára som mala 17mm folikul a možná bola ovulácia 25-26.4. folikul mal 17mm 24.4. tak neviem,či je možné aby som bola otehotnela potom alebo sa ovu posunula o deň-dva.Hrozne ma bradavky svrbievajú posledné 3 dni a aj bodavú bolesť mávam v podbrušku vnoci som sotva spala.a únava ma dobreže neprevalcuje posledné dni...nemávam takéto stavy. Svrbenie bradaviek som mala aj pri prvom skôr než by testy ukázali // zatiaľ sú biele. ovutesty nemám,až budúci týždeň budem mať.
Dievcata prajem vam vsetkym stastie tym ktore este ocakavate vytuzene dve //..u mna dalsi mesiac pasee...prave mi zacina ms 🙄

@trinka gratulujeeeem