Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@tifinka dakujem dufam ze bude ok!
@nina4 prekvapila som vas vsak?ja som uz cakala ms a bum poz.testik!som rada ze sa takto tesis ved aj ka by som sa takto tesila ba kazdy testikbod vas!
@butterfly333
@tamarka9
Dakujem vam baby ja by som chcela daale skusam mozno sa podarit aj testik len mi to cez tel.neide dajak!
@tamarka9 ja pracujem na cerpacke 😁 no na benzínke 😁 tak vy to máte ďaleko od seba 😂😂😂 ty si kolky DC?
@tifinka tak to možno aj od toho záleží..Ja som dnes 13dc..A možno aj od sliznice čosi mi dnes vravela že ani sliznica nieje teraz na ovu..Možno podľa toho sa doktori rozhodujú kedy komu pichnúť ten pregnyl 😉😉
Kočky, myslíte, že aj váha môže ovplyvniť otehotnenie? Napr. ak je príliš nízka alebo príliš vysoká?
@alilka tak aspon na noc nebude vela ľudí otravovať. Ale co ja ani neviem aky som dc,lebo cez ovulku sme boli každý na opačnom konci republiky. Cize my zavoláme az budúci mesiac. No my mame uz jednu takmer 2r dceru,to je dokonala antikoncepcia,bud nie a nie zaspat a potom sa nam uz nechce,resp zaspime skor alebo nas cez den tak vystavi,ze si otvoríme nejakú maskrtu a ani prstom navyše nepohneme 😁
@crazy_girl1 ja ked som príliš schudla,odišla mi menštruácia. Ale pri vyššej vahe neviem....
@crazy_girl1 toto je podľa mňa diskutabilné 😃 koľko baculiek otehotnela skôr ako štíhle baby atď..Ale potom sa aj stáva že ak bacuľka nemôže otehu pustí sa do "diéty" a vtedy sa to podarí 😁
@crazy_girl1 no a hlavne si zamestnáš hlavu iným sko skusanim otehu 😉 ale neber to ako dietu,to je vždy stres pre organizmus,iba tak ze občas nieco vynechaj,nahrad,zdrave uvar. Aby si z toho nemala nervy...
@crazy_girl1 tak to si skoro možné podať ruku .Ja mám 173cm a 85kg..Som pri sebe ale nie obezna 😁 ja som minulý rok aj schudla má 73kg,ale ako náhle som prestala držať diétu všetko sa mi v rýchlosti nakopilo späť .Už som "zvyknutá" celý život bojujem s kilami a diétami 😂😂 teraz sa Akosi neviem prinútiť..😁 síce ja som potratila párkrát ale problém s otehu som nikdy nemala..
@tamarka9 u mňa ani nejde tak o stravu, ale pohyb, toho mám žalostne málo, keďže mám sedavé zamestnanie. V strave sa viem obmedziť aj odolať lákadlám. Len pohyb, donútiť sa hýbať, možno aj dačo zhodím, ale dôležité je, že sa budem cítiť lepšie a možno príde aj vytúžené bábo 🙏
@alilka taaaak potom sme veľmi podobné. Nie sme obézne, jednoducho plnšie. 😉 Našťatie, zatiaľ všetko drží na mieste ako má, ale je ma za čo chytiť... Takisto som s váhou ako na húpačke, ale v posledných rokoch som akosi ten boj vzdala, nemám už motiváciu stále chudnúť, obmedzovať sa, cvičiť, at'd....
My sa snažíme asi 9 mesiacov, ale zatiaľ sa mi nepodarilo otehu. Drahý mal trošku slabší spermiogram, ale doháňame to vitamínmi atď... Našťastie nie, čo sa týka kvality, ale kvantity, musíme doplniť rady bojovníkov. Ja by som mala byť podľa gynekológa ok, takže uvidíme...
@crazy_girl1
@alilka damy aj ja som z tych plnostihlejsich..ktovie..poznam aj obeznejsie zeny, ktore maju deti..takze v tomto smere sa snazim byt pozitivna 🙂
@crazy_girl1 Ja som dnes citala, ze velka fyzicka aktivita sa neodporuca pri snahe o dieta. Max hodinova prechadzka denne. Ak to najdem, prilozim link.
@tifinka tak som rada, že nie som sama. Kočky, snáď nám tých pár kíl navyše neznemožňuje otehu. Každopádne, trochu pohybu nezaškodí, musím sa namotivovať a aspoň 2-3x do týždňa zamakať...
@crazy_girl1 ja to isté..Mám 31rokov a od 14ky som stále niečo riešila na svojej váhe. Tiež už nemám chuť,náladu ani motiváciu..😁 môj chlap má ľúbi takú aká som a je rád že ma po čom placnut 😂😂 my sa o bábo snažíme ešte len druhý cyklus,tak snáď sa nám čím skôr zadari 😁 v okolí samé tehuľky tak snáď k ním budem aj ja patriť 😊😊

@tamarka9 áno normálne vnútorné sono a zameriava..Ja som brala clostylbegit preto tam mam 2 😁 môžu byť z toho aj dvojičky ak by sa zadarilo 😁 dúfam v to že "chlapci" budú šikovný a bude z toho aspoň jedno mimco 😁😁