icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
alilka
9. jan 2017

@nina4 šanca je veľká aj na prasknutie oboch folikov a tým padom aj na dvojičky 😁 a dupľom že ja som už raz dvojičky čakala..Ale žiaľ..A ten grepovy džús sa ako pije pred ovu nevieš?

bublinka2710
9. jan 2017

Ahojte snažilky..Chcem sa spýtať už 3mesiace beriem inofolic dokáže zmeniť menzes ? S priateľom sa snažíme o bábätko ale nedarí sa a kedysi som mávala menzes tak 5-6dni a ten bol veru poctivý ale tento mesiac prišiel na čas a prvý deň strašne slabý a druhý silnejší a tretí deň nič už..Príznaky necítim nejak na sebe len som strašne nafúknutá a bolieva ma hlava test som si robila predvčerom ale negatívny...Tak sa chcem spýtať spravil to ten inofolic alebo mám skúsiť ďalší test??? Môžem byť vtom??? Bojím sa zasa sklamania ..Ďakujem za odpovede🙂

zuzu2901
autor
9. jan 2017

@nina4 verim tomu,ze ano.Momentalne davam sice pauzu od snazenia.Lebo ideme na svadobnu cestu ale potom pokracujeme od aprila 😉

tifinka
9. jan 2017

@nita216 gratulujeeem!!strasne silno drzim paste nech vsetko dobre dopadne a nech je vsetko poriadku!!! 😉

tifinka
9. jan 2017

@alilka vidiis..a ja ked som mala taketo rozmery tak mi povedal, ze to uz je dobre a kazal mi skusat najblizsie 4 dni...a pri 18mm som dostala pregnyl 😀 aj ovu test uz som mala pozitivny...sranda..no ale podla mna by ste uz mali na to vhupnut teraz, preistotu..a brala si teraz ten clostil?

tifinka
9. jan 2017

Ja musim pockat na testovanie do vikendu..ale zatial nemam ziadne priznaky ze by som bola v tom, okrem toho ze ma boli podbrusko, ale to ma strasne palilo aj po pregnyle...tak uvidim, co to da 😲

alilka
9. jan 2017

@tifinka tak teraz sme sa snažili sobota,nedeľa .Dnes pauza 😁 povedala potom vo štvrtok ale tak do vtedy nevydrzime asi 😂😂 mne minulý mesiac ešte na 29mm tam bol praskol až na druhý deň..To asi záleží od organizmu abo neviem..Ale pozri moje ovu testy a spodný je dnešný. Čistá bieda..😁😁 hej brala som clostylbegit teraz už druhý mesiac

zuzu2901
autor
9. jan 2017

Baby moje na chcilu sa od Vas odpajam pretoze ideme koncom marca na svadobnu cestu takze snazilkovat nebudeme.Zacneme az na svadobnej ceste.Verim tomu,ze dovtedy vsetky budete mat 2 ciarky na teste.Vsetko vsak budem sledovat a silno Vam drzat palce 😉

anna996
9. jan 2017

Dobrý deň,viem že nepatrím do tejto diskusie a rozdiel medzi mnou a vami je v tom že momentálne ja dieťatko mať nemôžem, taktiež viem že to pride divne, ale potrebujem sa uistit v jednej veci. S priatelom sme mali prerušovanu súlož na 26DC, pričom absolútne nedošlo ku ejakulacii, viem ze bez toho žena neotehotnie, ale menstruacia mi už mešká 4.den. Je však pravdou ze som v decembri mala veľmi stresujúce obdobie a mám pocit ako keby ovulacia nastala nakoniec len tento piatok. Mam sa teda "obávať" možného tehotenstva alebo to mam nechať tak a nestresovat sa? Chápem, je to absolútne nevhodné sa vás to práve tu pýtať, ale mám pocit že ľudia ktorí túžia po bábätku sa dlhšie "snažia" ako tí, ktorí veľmi to momentálne nechcú. Chcela som teda vedieť váš nazor, čo si myslíte a či máte s tým nejaké skúsenosti, velmi pekne ďakujem 🙂

tifinka
9. jan 2017

@alilka no ja som mala taketo testy,..ten prvy bol den pred kontrolou, na kontrole som mala 18mm a ten spodny tusim den po kontrole, po pregnyle 😂

bienennest
9. jan 2017

@anna996 ahoj, menstruacia ti moze meskat z roznych pricin mimo tehotentsva, napriklad z hormonalnej nerovnovahy (zapricinenej stresom,chorobou stitnej zlazy,atd). Ak ti meska 4.den, tak si sprav teh. Test..v tom case by mal ukazat spravny vysledok a ak bude negativny a menstruacia sa nadalej nedostavi skus sa poradit s gynekologom.

alilka
9. jan 2017

@tifinka no ale na ten pregnyl pozor,myslím že som čítala že po nom ostávajú pozitívne testy..Tehu..Že niečo obsahuje..Či aj ovu testy to uz neviem 😁

anetkatb
9. jan 2017

Baby, skúšali ste niektorá Macu? Vraj je perfektná na plodnosť. U mužov zlepšuje kvalitu spermií a u žien harmonizuje pohlavné hormóny. Čítala som veľa príspevkov a boli maximálne pozitívne. Veľa párom sa po jej užívaní podarilo otehotnieť.

anna996
9. jan 2017

@bienennest ďakujem pekne za odpoveď

19mirka90
9. jan 2017

@anetkatb ja som brala macu aj s priatelom tri mesiace a k tomu sme pili aj aloe a nic.ale je to rozne..mozno sme mali uzivat dlhsie produkty..ale zle nam urcite neurobila 🙂

nina4
9. jan 2017

@nita216 Ježiís to fak ? ja s teba odpadnem mne tu slzy normalne vybehli .Poklad ty si tehulienka jupiiii obr gratulka a kooopec 😘 miminecku.Mna svacne sa tu vytesujem akoby som si ich nasla ja 😄 veľmi ti to prajem .

anetkatb
9. jan 2017

Tak ja som ju dnes kupila. Som zvedavá ako bude u nás fungovať.

butterfly333
9. jan 2017

@nita216 supeeer gratulujem ukáž nám testík 😍😘😘😘

liliputka23
9. jan 2017

Ahojte mam otazku chcem zacat brat inofolic a ako sa to ma vlastne brat ?

butterfly333
9. jan 2017

@liliputka23 má sa brat 2x1 sačik. No mne posunul ovulku o 4-5dní

liliputka23
9. jan 2017

@butterfly333 a mam to brat tak ze rano a vecer ?alebo ako ... a kolko v kuse sa to musi uzivat .?

tifinka
9. jan 2017

@alilka je to mozne, obsahuje aj LH aj hCg 😀 no nevadi, ale ja som tam mala tu slabu ciarocku uz pred pregnylom..ale ja spravidla mavam ten ovulacny hlien tak 4-5 dni pocas cykle ale teraz som ho mala iba jeden den (den po pregnyle, asi po 30 hodinach) ale v obrovskom mnozstve a potom uz nic..kazdopadne skusali sme obden, tak uvidim..🙂

butterfly333
9. jan 2017

@liliputka23 ano rano a vecer a ma sa to brat v kuse aspon 3mesiace. Ja som vzdy brala do ovu.

alilka
9. jan 2017

@tifinka a to na kolky DC si mala tých 18mm keď ti pichali pregnil?Kolko DPO už si?

tamarka9
9. jan 2017

@alilka to som sa chcela opýtať, pri akej veľkosti praskajú,ale to je asi rôzne ze? Teraz ides kedy dokine najbližšie? Na meranie?

tamarka9
9. jan 2017

@nita216 jej a to napíšeš len tak,bezny oznam,skoro som prehliadla,sup sa pochváliť testom,nech ostatne nasajme tu krásnu atmosféru ☺ no po potrate sa človek vždy viac boji,ja mam za sebou dva,tazko sa mysli pozitívne,mne pomahalo sa niecim zamestnať. Držím silno paste a gratulujem 😉

alilka
9. jan 2017

@tamarka9 je to individuálne 😁 teraz idem zasa v piatok 😁

tamarka9
9. jan 2017

@alilka a ako sa to meria? Ti robi sono alebo ako? No som riadne zvedavá,normálne napínavé 😁

nita216
9. jan 2017

@zuzu2901 dakujem Zuzka?ani som neverila ze tam sa objavi //lebo ziadne take priznaky som nemala ako minule ked som otehotnela!ale vysli //len neviem tu dat tu fotku

matrix87
9. jan 2017

ahojte, tak pisem este raz 🙂 moj uvodny prispevok sa stratil niekde medzi sviatkami :D citam to tu postupne (nie vsetko) a pocitam, kolkym sa uz podarilo objavit // ;) drzim vam palce