icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
alilka
9. jan 2017

@tamarka9 áno normálne vnútorné sono a zameriava..Ja som brala clostylbegit preto tam mam 2 😁 môžu byť z toho aj dvojičky ak by sa zadarilo 😁 dúfam v to že "chlapci" budú šikovný a bude z toho aspoň jedno mimco 😁😁

nita216
9. jan 2017

@tifinka dakujem dufam ze bude ok!
@nina4 prekvapila som vas vsak?ja som uz cakala ms a bum poz.testik!som rada ze sa takto tesis ved aj ka by som sa takto tesila ba kazdy testikbod vas!
@butterfly333
@tamarka9
Dakujem vam baby ja by som chcela daale skusam mozno sa podarit aj testik len mi to cez tel.neide dajak!

tamarka9
9. jan 2017

@nita216 jasne,dačo vydumaj ☺ mne ked neslo cez mobil,tak som odfotila foťákom a cez kabel do pc a pridala som. Alebo som fotila mm telefónom 😉

tamarka9
9. jan 2017

@alilka no ked vy ste tak usilovni,to by bolo aby to nebolo 😁

nina4
9. jan 2017

@nita216 no vidis ty sisi nasla vytuzene // a ja sa dnes zas vytesujem ze mi konecne zacala MS a coskoro môzme znovu snazilkovat 😊

alilka
9. jan 2017

@tamarka9 nooo minuly mesiac sme boli tak "usilovni" že došla ms..😂😂 nevedeli sme sa zladiť,keďže robím na zmeny..Síce iba denná nočná 2dni voľná,ale tak..Mne to stále vychádza na nočnú 😁 aj dnes som v práci 😁😁 a strašne makám že píšem až s vami 😂😂😂😂

tamarka9
9. jan 2017

@alilka a co robis? My sme doma,ja pred telkou a mm pred pc,tiez sa nevieme dako zladit 😁

tifinka
9. jan 2017

@alilka na 16DC, a minuly mesiac som mala na 15DC 19mm..

nita216
9. jan 2017

@tamarka9 pc nemame len tablet a na tom je moj muz!a tu ked pojdem na fotak da ma do galerky tam vyberiem foto a uz akoze dava sem a potom nic tam nie je

zuzu2901
autor
9. jan 2017

@nita216 ja som ti vravela,zxe mozes mat ine priznaky ako pri prvom.Ja som teraz na vecer estr aj horucku chytila co je uzastne a krce no konec jak skomovana lezim v posteli a cajickujem,cele zle toto 🤒

alilka
9. jan 2017

@tamarka9 ja pracujem na cerpacke 😁 no na benzínke 😁 tak vy to máte ďaleko od seba 😂😂😂 ty si kolky DC?
@tifinka tak to možno aj od toho záleží..Ja som dnes 13dc..A možno aj od sliznice čosi mi dnes vravela že ani sliznica nieje teraz na ovu..Možno podľa toho sa doktori rozhodujú kedy komu pichnúť ten pregnyl 😉😉

nita216
9. jan 2017

@zuzu2901 skore uzdravenie ti.prajem!no hej viem ze sa priznaky mozu lisit ale aj pri synovi som mala take iste a teraz skoro nic

zuzu2901
autor
9. jan 2017

@nita216 no vidis tak super.Potom som zvedava na fotky.Postupne sem pridavaj a silno drzim palce nech sa drobcatko udrzi v maminkinom brusku 😉 mamka je super 😉

tamarka9
9. jan 2017

@nita216 no mne tiez nech e občas zobrať fotku. A skúšala si urobiť napr 5 fotiek a postupne každú skusat?

crazy_girl1
9. jan 2017

Kočky, myslíte, že aj váha môže ovplyvniť otehotnenie? Napr. ak je príliš nízka alebo príliš vysoká?

tamarka9
9. jan 2017

@alilka tak aspon na noc nebude vela ľudí otravovať. Ale co ja ani neviem aky som dc,lebo cez ovulku sme boli každý na opačnom konci republiky. Cize my zavoláme az budúci mesiac. No my mame uz jednu takmer 2r dceru,to je dokonala antikoncepcia,bud nie a nie zaspat a potom sa nam uz nechce,resp zaspime skor alebo nas cez den tak vystavi,ze si otvoríme nejakú maskrtu a ani prstom navyše nepohneme 😁

tamarka9
9. jan 2017

@crazy_girl1 ja ked som príliš schudla,odišla mi menštruácia. Ale pri vyššej vahe neviem....

alilka
9. jan 2017

@crazy_girl1 toto je podľa mňa diskutabilné 😃 koľko baculiek otehotnela skôr ako štíhle baby atď..Ale potom sa aj stáva že ak bacuľka nemôže otehu pustí sa do "diéty" a vtedy sa to podarí 😁

crazy_girl1
9. jan 2017

@alilka @tamarka9 presne nad týmto uvažujem, mám kopec baculiek okolo a podarilo sa, ja nič.... Nehovorím, že som ako veľryba, mám 173 centimetrov a 80 kg, ale predsa len, možno keď dám pár kíl dolu, pôjde to... Alebo aspoň pre lepší pocit a vieru, že to bude lepšie aj pre mňa, nielen kvôli otehu.

alilka
9. jan 2017

@tamarka9 ahaa cize ty tento mesiac ani neriešis..Lazo plazo 😛😛 ja deturence ešte nemám..😊 my teraz riesime väčšie bývanie za cca 2tyzdne sa sťahujeme tak snáď na všetko popritom zabudnem a zrazu len zistím že som tehu 😁😁 hahaaaa ja jak z romantikus filmu ,😂😂😂😂

tamarka9
9. jan 2017

@crazy_girl1 no a hlavne si zamestnáš hlavu iným sko skusanim otehu 😉 ale neber to ako dietu,to je vždy stres pre organizmus,iba tak ze občas nieco vynechaj,nahrad,zdrave uvar. Aby si z toho nemala nervy...

alilka
9. jan 2017

@crazy_girl1 tak to si skoro možné podať ruku .Ja mám 173cm a 85kg..Som pri sebe ale nie obezna 😁 ja som minulý rok aj schudla má 73kg,ale ako náhle som prestala držať diétu všetko sa mi v rýchlosti nakopilo späť .Už som "zvyknutá" celý život bojujem s kilami a diétami 😂😂 teraz sa Akosi neviem prinútiť..😁 síce ja som potratila párkrát ale problém s otehu som nikdy nemala..

crazy_girl1
9. jan 2017

@tamarka9 u mňa ani nejde tak o stravu, ale pohyb, toho mám žalostne málo, keďže mám sedavé zamestnanie. V strave sa viem obmedziť aj odolať lákadlám. Len pohyb, donútiť sa hýbať, možno aj dačo zhodím, ale dôležité je, že sa budem cítiť lepšie a možno príde aj vytúžené bábo 🙏

livuska25
9. jan 2017

@nita216 gratulejšn 😍 😘

crazy_girl1
9. jan 2017

@alilka taaaak potom sme veľmi podobné. Nie sme obézne, jednoducho plnšie. 😉 Našťatie, zatiaľ všetko drží na mieste ako má, ale je ma za čo chytiť... Takisto som s váhou ako na húpačke, ale v posledných rokoch som akosi ten boj vzdala, nemám už motiváciu stále chudnúť, obmedzovať sa, cvičiť, at'd....
My sa snažíme asi 9 mesiacov, ale zatiaľ sa mi nepodarilo otehu. Drahý mal trošku slabší spermiogram, ale doháňame to vitamínmi atď... Našťastie nie, čo sa týka kvality, ale kvantity, musíme doplniť rady bojovníkov. Ja by som mala byť podľa gynekológa ok, takže uvidíme...

tifinka
9. jan 2017

@crazy_girl1
@alilka damy aj ja som z tych plnostihlejsich..ktovie..poznam aj obeznejsie zeny, ktore maju deti..takze v tomto smere sa snazim byt pozitivna 🙂

myskahryzka
9. jan 2017

@crazy_girl1 Ja som dnes citala, ze velka fyzicka aktivita sa neodporuca pri snahe o dieta. Max hodinova prechadzka denne. Ak to najdem, prilozim link.

crazy_girl1
9. jan 2017

@tifinka tak som rada, že nie som sama. Kočky, snáď nám tých pár kíl navyše neznemožňuje otehu. Každopádne, trochu pohybu nezaškodí, musím sa namotivovať a aspoň 2-3x do týždňa zamakať...

alilka
9. jan 2017

@crazy_girl1 ja to isté..Mám 31rokov a od 14ky som stále niečo riešila na svojej váhe. Tiež už nemám chuť,náladu ani motiváciu..😁 môj chlap má ľúbi takú aká som a je rád že ma po čom placnut 😂😂 my sa o bábo snažíme ešte len druhý cyklus,tak snáď sa nám čím skôr zadari 😁 v okolí samé tehuľky tak snáď k ním budem aj ja patriť 😊😊

alilka
9. jan 2017

@tifinka tak to sme sa tu pekne zišli 😁😁 aspoň každá vieme o čom píšeme 😊