Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@sonazitnanova hej len toto je ovu test,navyse nie ranny moc,je to mic pozitivne podla mna na to aby to bolo hcg. Este keby ranny moc,ale takto. Navyse ten hlien a bolest vajecnika. No urobim zajtra,ak bude opat silno pozitivny,tak to bolo hcg.
@slniecko527 ahoj slniečko, ako sa máš? Čo nové? Ja som dnes bola u Dr a dohodli sme sa ze tento mesiac urobíme folikulometriu, keďže tie ovu testy neboli posledne mesiace úplne pozitívne.. Tak uvidíme ako to je s tou mojou ovu.. Ale hovoril mi, že aj u zdravej ženy je vraj úplne normálne ak je nejaky ten cyklus anovulacny.. A ak by som aj mala anovulacne cykly, povedal, že sa nemám trápiť, že to sa dá riešiť 🙂 takže nezúfam a ideme ďalej 🙂 už sa zo mňa smial, že tam chodim jak na klavír a povedal mi, že okrem tej folikulometrie mi už nemá ake ine vyšetrenia urobiť.. Všetko mam v poriadku, HP, testy na ureaplazmy, mykoplazmy a tieto veci, na usg je (aj stale bolo) všetko ako z knižky, MS mam úplne pravidelnu.. Ze už potom jedine priechodnosť vajcovodov, ale to on nerobí.. Inak, tvoj partner bol na spermiograme? Dnes som sa na to pýtala svojho gyn a povedal mi, že podľa neho je to ešte predcasne keď sa snažíme "len" pol roka.. Ale s mužkom sme sa doma dohodli, že tento mesiac ešte počkáme na tu folikulometriu a ak to tam bude u mňa všetko ok a ovu prebehne a nezadari sa, tak budúci mesiac pôjde on k Dr. Už ste boli na tej svadbe? 🙂
Babeny ja uz som sa tiez nasrala a odmietam uz len cakat dva roky su uz dost buduci mesiac chceme ist na iui tak sa modlim nech uz to vyjde😕
Baby ja som taka krava😂😅machrujem,ze nebudem testovat kym nebude meskat a co myslite,kam som sla?bingo!do lekarne😂😂ale este je pekny test zabaleny v kabelke😂ms o styri dni....myslite,ze zajtra pozajtra moze byt nieco???😘🙏😇
@alilka ahoj tak manzel sa rozhodol zenuz pojdeme naplno stale.ms spm malandva.dni,potom dva dbi noc a potom znova..som dostala uz tomu nechapem ale len take slabe.. Ta uz mam dohilane kramy ta kasleme.nato a nejdeme si uz davat pozor. Taze spm rada. Mozno sanraz podari taze budem kupovat testy.nevies kde kupim ten test co ukazuje tyzdne? Lebo tu co maju ta furt len duchov ukazuje a z toho nic.. Chcem lepsie testy neake.kvalitnejsie conaj daco ukazu. Porad dajake

@linda1984 drzim silno paste nech ta tvoja nedojde!! 😉