icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
tifinka
5. máj 2017

@linda1984 drzim silno paste nech ta tvoja nedojde!! 😉

alison11
5. máj 2017

@tifinka Nezúfaj 🙂Keď to najmenej budeš čakať vtedy sa zadarí 😉,bert to tak,že v januári a vo februári sa ťažšie dostaneš do pôrodnice počká bábo na jar 🙂

tamarka9
5. máj 2017

@sonazitnanova hej len toto je ovu test,navyse nie ranny moc,je to mic pozitivne podla mna na to aby to bolo hcg. Este keby ranny moc,ale takto. Navyse ten hlien a bolest vajecnika. No urobim zajtra,ak bude opat silno pozitivny,tak to bolo hcg.

simka2433
5. máj 2017

@tifinka ja ti hned poviem:D pockas kym sa krasotine uraci dat si odchod a potom plna elanu a vitality zacnes plodit;) budes si uzivat chvilky so svojim drahym a nebudes mysliet len na to ci sa zadarilo;) aa uvidis ze teraz nam to vyjde;)

alilka
5. máj 2017

@tifinka nooo a šup nás IUI 😉😉 nečakaj už ..mussiss sa pohnúť z miesta zlatko ..hlavu hore a plnou parou v pred😁😁

linda1984
5. máj 2017

@adria88 no ak nepríde 😀 ale už ju cítim v kostiach 😕

linda1984
5. máj 2017

@tifinka ďakujem 😊 ale mam príznaky aj tie co si písala ty... Už ju Pomaly ale isto čakám 😕

tifinka
5. máj 2017

@alilka @simka2433 no lenze tento mesiac budem dievcata odstavena lebo priatela mi idu poslat na sluzobku takze nam to asi nijako nevyde...este aj tam ms dosla prave nevhodne ☹ ..a ja potrebujem asi najskou tu priechodnost spravit Ali :/

simka2433
5. máj 2017

@linda1984 ty nic necakaj:D dychaj a staaale plavat stale plavat:D kym nedosla tak nerobime paniku;) to som uz OD NIEKOHO pocula;)

linda1984
5. máj 2017

@simka2433 😘 ok som pripravená robiť paniku až keď príde MS a NIEKTO si to aj pekne vypočuje 😉

trinka
5. máj 2017

Baby... ja som dnes ako obarená... samozrejme že som to nevydržala a cikla som aj o piatej na test...či náhodou nemizne, alebo čo... ako šialenec som... a zdá sa mi este silnejšia ako pred tým

butterfly333
5. máj 2017

@trinka super je to tam gratulujem.

adria88
5. máj 2017

@trinka si tehuľa 😝

adria88
5. máj 2017

@linda1984 ale nestresuj, ešte nie je nič stratené 😘

honeybuney
5. máj 2017

@slniecko527 ahoj slniečko, ako sa máš? Čo nové? Ja som dnes bola u Dr a dohodli sme sa ze tento mesiac urobíme folikulometriu, keďže tie ovu testy neboli posledne mesiace úplne pozitívne.. Tak uvidíme ako to je s tou mojou ovu.. Ale hovoril mi, že aj u zdravej ženy je vraj úplne normálne ak je nejaky ten cyklus anovulacny.. A ak by som aj mala anovulacne cykly, povedal, že sa nemám trápiť, že to sa dá riešiť 🙂 takže nezúfam a ideme ďalej 🙂 už sa zo mňa smial, že tam chodim jak na klavír a povedal mi, že okrem tej folikulometrie mi už nemá ake ine vyšetrenia urobiť.. Všetko mam v poriadku, HP, testy na ureaplazmy, mykoplazmy a tieto veci, na usg je (aj stale bolo) všetko ako z knižky, MS mam úplne pravidelnu.. Ze už potom jedine priechodnosť vajcovodov, ale to on nerobí.. Inak, tvoj partner bol na spermiograme? Dnes som sa na to pýtala svojho gyn a povedal mi, že podľa neho je to ešte predcasne keď sa snažíme "len" pol roka.. Ale s mužkom sme sa doma dohodli, že tento mesiac ešte počkáme na tu folikulometriu a ak to tam bude u mňa všetko ok a ovu prebehne a nezadari sa, tak budúci mesiac pôjde on k Dr. Už ste boli na tej svadbe? 🙂

trinka
5. máj 2017

🙏

simka2433
5. máj 2017

@linda1984 neboj nista my ti to velice rychlo vysvetlime:D

waleri17
5. máj 2017

Babeny ja uz som sa tiez nasrala a odmietam uz len cakat dva roky su uz dost buduci mesiac chceme ist na iui tak sa modlim nech uz to vyjde😕

kima1404
5. máj 2017

Baby ja som taka krava😂😅machrujem,ze nebudem testovat kym nebude meskat a co myslite,kam som sla?bingo!do lekarne😂😂ale este je pekny test zabaleny v kabelke😂ms o styri dni....myslite,ze zajtra pozajtra moze byt nieco???😘🙏😇

alilka
5. máj 2017

@tifinka myslíš že to bude to?tak vidíš teraz máš šancu .píšeš že dráhy aj tak doma nebude tak to využi na laparku..nečakaj 😁😁

tamarka9
5. máj 2017

@kima1404 skor pocitaj kolko si dpo. V ten 12 dpo by uz nieco mohlo byt 😉

tamarka9
5. máj 2017

@trinka tam je ☺ciarka ako sa patri,nuz nic kocka,si v tom 😉hlavne nech to silnie a fazulka rastie!

adria88
5. máj 2017

@kima1404 to je choroba snažiliek 😅 no len yt vydrž pekne, ne že budeš sklamaná 😝 akú značku máš?

linda1984
5. máj 2017

@kima1404 aj ja planujem zajtra testnut ak mi neklesne teplota, budem uz 15 DPO....ale sance tomu akosi nedavam velke

lala1501
5. máj 2017

@linda1984 ty testuj uz dnes sme ti povedali😀

tamarka9
5. máj 2017

@linda1984 joj ze 15 dpo,tak zajtra sa tesiiiim....

linda1984
5. máj 2017

@tamarka9 ale mne chodi ms presne, takze este nemeska 🙂 uvidíme zajtra....

linda1984
5. máj 2017

@lala1501 rano :P moznoooo

tonjadabik2
5. máj 2017

@alilka ahoj tak manzel sa rozhodol zenuz pojdeme naplno stale.ms spm malandva.dni,potom dva dbi noc a potom znova..som dostala uz tomu nechapem ale len take slabe.. Ta uz mam dohilane kramy ta kasleme.nato a nejdeme si uz davat pozor. Taze spm rada. Mozno sanraz podari taze budem kupovat testy.nevies kde kupim ten test co ukazuje tyzdne? Lebo tu co maju ta furt len duchov ukazuje a z toho nic.. Chcem lepsie testy neake.kvalitnejsie conaj daco ukazu. Porad dajake

trinka
5. máj 2017

@tonjadabik2 ja som si ho objednala cez net