icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
ponny26
6. máj 2017

@linda1984 Jeeej ja som to hovorila gratulujem... Ja som dnes testovala A nič :(... Nevadí budúci týždeň skočiť doktorovi nech ma poriadne povysetruje A šup ho naplno ;)... Prajem ti nech to kradne rastie A nech je zdravucke

linda1984
6. máj 2017

@ponny26 dakujeeem krasne, prajem ti rovnaky výsledok co najskôr 🙂 moc sa tesim, len tomu akosi neverim...

ponny26
6. máj 2017

@linda1984 ver tomu je to tam krásne vidieť... Ale jasne pokiaľ ti doktor nedá knižku ešte stále je tam neistota

linda1984
6. máj 2017

@adria88 tak som zvedavaa co prekvapi aj ona 🙂

miska021
6. máj 2017

@modroocko4201
Stále nič 😠
33DC

linda1984
6. máj 2017

@ponny26 ano este je podla mna velmi skoro sa nejako moc vytesovat....dam tomu cas a budem zatial len pozitivne mysliet 🙂

mamina87
6. máj 2017

@renimac dakujem za odpisanie 😊 ....no dnes je 4den co mi stupa ...niesom v tom zbehla tak preto sa pytam 😆

renimac
6. máj 2017

@mamina87 no ak sa bude držať hore aj v čase predpokladanej MS, vtedy je už možné začať myslieť na tehu. Ale to závisí aj od toho, či ti klesá pred MS alebo až v deň MS, akú dlhú máš lutealnu fázu, atď. Ale je také pravidlo, že ak sa teplota drží po ovu hore 18 dní, tak je to na 99% tehu.

mamina87
6. máj 2017

@renimac dakujem za vysvetlenie ....ja som si zacala merat len teraz 😕 takze neviem nic blizsie o tom ...tak budem sa merat a uvidim ...stopka by mi mala prist 20teho plus par dni...nechodi mi presne 😕

trinka
6. máj 2017

@miska021 nezufaj... ja som mala ducha až na 37 dc... ako vravia baby kým nie je mrcha je nádej ✊🏻

renimac
6. máj 2017

@mamina87 tak sa ozvi potom tesne pred MS a preberieme to 😉.

trinka
6. máj 2017

@linda1984 blahoželám! Snáď budeme tehulkovat spolu 🙏🏻🙏🏻🙏🏻✊🏻✊🏻✊🏻

linda1984
6. máj 2017

@trinka napodbne gratulujem 🙂 uz len pockat, nech to potvrdi aj lekar a dufam, ze bude vsetko v poriadku :/ ja idem este kupit nejake testiky, nech mozem pozerat ci tmavne 🙏👏

trinka
6. máj 2017

@linda1984 máš parádny oproti môjmu dusikovi! Ale ja som sa rozhodla aj tak tešiť 🤗

linda1984
6. máj 2017

@trinka mozno si mala posunutu ovu 🙂 ja som dnes 15 dpo a jasne treba sa tesit 🙂))))

trinka
6. máj 2017

@linda1984 no musela som mat posunutú ... meškám štvrtý deň... ale tento mesiac sme mali všetci crevnu chrípku ... tak môže byt

tamarka9
6. máj 2017

😍@linda1984 waaaaw,hura,gratulujem to je uzasne! Ja som to vefela,magicky datum nesklamal,zelam ti krasne pohodobe tehotenstvo a hlavne si aj pre ostatne baby prikladom,ze aj zdrave pary si proste niekedy mzsia pickat,lebo kym sa to vsetko ocitne v sravnom case na spravnom mieste,tak to chce kus stastia a nahody 😉 velmi sa tesim a nic nestresuj,kludne sa vytesuj uz teraz,ono pride co ma prist a to ze ty sa budes obavat alebo tesit na tom nic nezmeni. Tak naco zit v obavach,ked mozes v radosti 😘

tamarka9
6. máj 2017

@linda1984 omg pisem z mobilu a vysvetlujem nieco malej,sama chyba tam,ale snad si vsetko pochopila ☺

lala1501
6. máj 2017

@tamarka9 velmi pekne si to napisala😍

tamarka9
6. máj 2017

@lala1501 vies lebo kocky sa boja tesit,aby potom neboli sklamane. Uplna blbost,strasne je kazda sklamana a ubolena a citi nespravodlivost a vsetky tie negativne pocity a nic na tej bolesti nezmeni fakt,ze sa akoze snazili netesit. Ved to sa nedaaaa,ked v tebe nova bytost preziva prve chvile svojho zivota. Ked niekto nechce,nemusi to hned okoliu vytrubit,ale ja som si hocikedy az poskocila od radosti,brusko hladkala, usmievala len tak. Podla mna,sa to ani neda,netesit sa ☺ a ty ako co nove?

linda1984
6. máj 2017

@tamarka9 ❤️ďakujem 😍 krásne napísané a teda si mi trosku otvorila oči. Tiež verím v to, že čo má prísť to príde. Tak som si pohladkala bruško a povedala mu/jej, že dúfam ze sa mu tam bude páčiť a ze už teraz ho/ju moc ľúbim ❤ tebe prajem ešte jeden taky magický dátum 🙏 a som rada, že si mi ho požičala 😊

lala1501
6. máj 2017

@tamarka9 no ja teraz ani neviem ako som dnes mi stupla teplota ale test som nemala pozityvny ovulacny tak neviem ci prebehla ci nie uvidim zahtra ako bude😂 no ale kazdopadne tenro mesiac idem z pravej strany takze cakam len nech co najrychlejsie prejde aby dalsi cyklus bol z tej spravnej strany🙂

tamarka9
6. máj 2017

@linda1984 presne tak, piskotky male musia vediet ze su lubene 😉 a vdacne prepozicam datum,ty o rok tiez mozes hidit stafetu na niekoho. Dufam ze ostanes s nami a budes nam pridavat testiky,fotecky zo sona a nakoniec stastnu foto z porodnice 💖

tamarka9
6. máj 2017

@lala1501 takze ani u teba nie je prava strana ta prava...a ty vies z ktorej strany ides,lebo to citis? Ci tipujes? A pravifelne sa ti to strieda? No nic,ked tento mesiac zla strana,pekne pockas na mna. Ja teraz cakam ba prvu ms a ideme opat na to 😉

lala1501
6. máj 2017

@tamarka9 no zatial sa mi to striedalo a aj citim stranu z ktorej idem ze ma pobolieva a teraz to bude ta bez vajcovoduale nevadí dalsi mesiac bude pre nas urcite ten spravny😍

miska021
6. máj 2017

@trinka
Ja som ešte netestovala, stále čakám,ale neviem na čo 😀😀😀

linda1984
6. máj 2017

@tamarka9 jasné, budem vás sledovať ďalej a fandiť 🙏👏

alison11
6. máj 2017

@linda1984 Vau 🙂 Mohla by si prosím poslať mi tvoj graf aby som mala predstavu ako to má vyzerať?Díky a Gratulujem veľa zdravíčka a nech drobátko pekne rastie a silnie 🙂

linda1984
6. máj 2017

@alison11 ďakujem mooc 😊

kima1404
6. máj 2017

@linda1984 ja odpadnem zenskaaaaaaaaaa😍😍😍😇😇❤uzasna sprava,gratulujem moc,z celeho srdiecka😇👶🤰❤no ja este cakam,zajtra od nasej adri ocakavam tiez pozitivne testiky a ja sa k vam pridam mozno v pondelok😉🙏😇❤