icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
adria88
6. máj 2017

@kima1404 ja si myslím, že skôr obe 😀 a predmenštruačné stavy v tehu sú úplne normálne 😉 len zase beriem aj to, že si neájdem iba 1 čiarku... radšej budem ešte realistka 😂hej, krásne, deň po dni pozitívne testíky 🙂

lala1501
6. máj 2017

@alilka kolko dno si uz po ovu ?

tifinka
6. máj 2017

@kima1404 @adria88 baby ja mam pupaka rovno na cele!! 😂

alilka
6. máj 2017

@miska021 na gyndu je ešte skoro..len zbytočny stres..😁 najskor za 2tyzdne ak si zdravá a nemáš žiadne problémy 😊 ako dlho ste sa snažili že si z toho taká "paf". 😁😁

adria88
6. máj 2017

@tifinka mne sa stáva, že sa mi vyhodí aj presne v strede medzi obočím, som ja princezná so zlatou hviezdou na čele 😂 ale chvalabohu som už dlhšie nemala tak

tifinka
6. máj 2017

@alilka a si si ista ze z praveho? boli si na folikulometrii?? ..nikdy nie je nic stratene! 😉

alilka
6. máj 2017

@lala1501 jooj ani sama neviem ale minulý týždeň sobotu bol pozitívny ovu..tak neviem od kedy to rátať..ale podľa bt ,áno tam z toho neviem vyst..a dnes dokonca poklesla 😁

lala1501
6. máj 2017

@alilka podla teploty si 6dpo .ja by odpadla keby sa ti podarilo aj z pravej strany😂 ja som dnes mozno 1dpo ale este nevjem isto😀

alilka
6. máj 2017

@tifinka bola som na kontrolu po laparke a robila mi aj cytosteri aj usg a na pravom vajecniku som mala 16mm folikul..za 2dni som mala ten megapozitivny test 😁 od laparky som ešte ms nemala a to som už po skoro mesiac a pol 😁😁 naposledy som mala ms v januári 😂😂 a priznám sa nechýba mi vôbec 😂😂

tifinka
6. máj 2017

@alilka ahaa..no sak uvidis co to ta..mozno si vajko naslo cestu ako sa dostat kam potrebuje..priroda je niekedy silnejsia 😉

alilka
6. máj 2017

@lala1501 tak to potom presne sedí..😁 ale čo si.urcite tehu niesom.by som už niečo cítila 😁😁 jediné čo mám je dosť silný hlien na čo niesom zvyknutá..taký biely akoby vodnaty..ale to môže aj po laparke že sa niečo u mňa zmenilo..neviem..,😁 tebe teraz ovuluje tiez pravý?ja sa už pripravujem do toho centra 😁😁

lala1501
6. máj 2017

@alilka ano ja idem tiez z pravej strany teraz😂 mavam dljsie cykly ale vyzera to ze teraz by mohol byt kratsi ak ovu ozaj prebehla zajtra sa dozviem a ak ano tak to je super lebo potom od zajtra uz len 11 dni a bude novy cyklus.predtym.som ovulovala az na 20 dc

miska021
6. máj 2017

@alilka
Od septembra 🙂
Problémy nemám len ma teraz pobolieva brucho jak pri ms

alilka
6. máj 2017

@lala1501 bože tie naše bezvajvovode vaječníky 👻👻 o nervy..no nič snáď ďalší mesiac..ja neviem z ktorého budem ovulovat potom..ale ako náhle pôjdem z ľavého idem na to IUI 😁😁

lala1501
6. máj 2017

@alilka ja cakam do septembra ak dovtedy nic potom idem aj ja😀

tamarka9
6. máj 2017

@miska021 jasne ved tam je normalna ciarka, ziadny duch, kocky mam z vas radost, takto sa mi to tu paci, huraa 👏🤰

lala1501
6. máj 2017

@alilka ozaj a ty uz mas babo ?a kolko mas rokov

alilka
6. máj 2017

@miska021 to poboloevanie brucha je v pohode tak to má byť..tak ak nemáš problém najskor chod o 2tyzdne..jaaj ahaa tak už chápem že prečo ťa radosť 😁 keď od septembra 😉

tamarka9
6. máj 2017

@kima1404 neboj krasne sa to tu rozbieha, do tretice baby este jednu potrebuju, tak drzim palce. V pondelok chces tesovat?

alilka
6. máj 2017

@lala1501 bábo nemám ešte 😔 len tie 4potraty za mnou a teraz piate mimomaternicove..v Nebicku mám už 6 malých dusiciek..mám 31 ešte 😊 ja čakať nechcem lebo ovulujem do džezu tak sa chytím hneď prvej šance..veď roky mi ubiehajú ako šialené 😁 ty máš koľko? Myslím že deturence tiež ešte nemáš že?

linda1984
6. máj 2017

@miska021 jeeeej ďalšia tehulka 😊 gratulujem 🎊 😊 ❤

nadej1111
6. máj 2017

Krasne ste nam to tu rozbehli, gratulujeeeem 👏 a my ostatne sa dufam coskoro pridame 🙏 mne dnes prvy den meska MS no rozhodne neplanujem testnut lebo to nieje nic neobvykle a chystam sa na Hycosy tento cyklus nech som si ista ze mam priechodne vajecniky

lala1501
6. máj 2017

@alilka ja 32 a tiez ziadne😔

alilka
6. máj 2017

@lala1501 no tak ďalší mesiac je náš keďže teraz ovulujeme zle 😂😂 a to je rozkaz 😂😂

lala1501
6. máj 2017

@alilka vykonam😂 ak som dnes 1dpo tak budeme mat celkom blízko cykly ro bude fajn😂

zuzu2901
autor
6. máj 2017

@tifinka ahoj moja veduci s nou mal debatu.Uznala,ze je zle v poslednej dobe a ze pojde za lekarkou pre lieky nove.Teraz sa mi vyhyba oblukom,este aj inym busom zacala chodit.Len sa tomu smejem Sprava sa jak male decko.Ked si mysli,ze ja za nou doleziem a budem sa ospravedlnovat je na omyle.Uz stacilo.A mam klud,uvime dokedy 😉

milasik10
6. máj 2017

@miska021 jeej,blahozelam🙂 dalsia tehulka medzi nami... urcite sa mozes tesit , ja som presne na tomto teste mala podobnu ciarocku 21.4. (Kuk foto) a dnes som zacala 7tt... bude silniet postupne,uvidis ;)

simka2433
6. máj 2017

Babuchy dobre ste to rozbehli;) mam z vas radost🙂 este tie ktore nemame sa dufam coskoro pridame a mozeme zavriet skupinu:D

trinka
6. máj 2017

@miska021 👏 blahoželám...

lala1501
6. máj 2017

@simka2433 ty musis stale daco zabit to by si nebola ani ty 😀