Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Ahojte zienky, idem si k vam pre radu. Som tu nová aj ked Vas pravidelne sledujem aspon viem ze nie som sama s problémami. 4 mesiac si meriam BT. Prvé dva mesiace ovulacia podľa teploty bola 18-20 den. 3 mesiac bol anovúacny a tento cyklus som si začala robit ovulacne testy len akosi este stale nebol uplne pozitívny vid foto. Prosím o radu ci mam este cakat ze test bude pozitívny alebo uz podľa vas bol? Teplota zatial nestúpla. Druhý mesiac beriem Gynex. Mate skúsenosť ze by gynex mohol takto rozhádzať ovulaciu?dakujem
@petronela66 ja by som tiez povedala ze ani jeden neni uplne pozit..urcite by som sla na sono tam budes mat istotu 🙂
@waleri17
@butterfly333
@trinka
Dakujem vam za odpovede. Na sono sa nestihnem dostať k mojej lekárke bez objednania. Mam aj pichanie na pravej strane. Asi to teda musim odsledovať viac mesiacov aby som bola múdrejšia. A ak by bola ovu 16dc tak uz som to premeškala však?
@alilka
Ty provokaterka 😂
Citim sa 🤔 tak ako pred mrchou 😟😛 .. prsia naliate a citliveee a bolesť v podbrušku 😢 .. minuly mesiac mi prišla mrcha presne na 28 den a pred tym mi chodila na 30den tak uvidim že čo z toho bude 😂
A rozmyšlam či pojdem piatok na krv rano alebo až v pondelok lebo piatok bude 28deň cyklu hmm čo povieš ?? Kedy ??

@alilka no my sme skusili raz myslim tym jeden sexik koncom novemra a bolo z toho toto mimo .a potom som skusala februar marec april som mala pauzu a teraz zas😂