icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
tamarka9
8. máj 2017

@zloba666 ak to vyslo,urcite uz v piatok zistia 😉 drzim palce ☺

alilka
8. máj 2017

@zloba666 jasné že ťa provokujem na test a aj budem 😁😁 nepočítaj to od toho aké máš cykly ale od ovu..a ty presne vieš že ťa ovu bola vtedy v piatok čiže dnes si 10dpo..lf býva 13-14dni,čiže ak by nedaj bože nevyšlo do 4dni dostaneš ms. Ale to sa nestane takže na krv chod určite už v piatok..to budes 14dpo..a HCG už v krvy bude..😁 už aj teraz by to možno test ukázal slabého ducha 😁😁

zloba666
8. máj 2017

@tamarka9
Tak mam isť piatok podľa teba 😊 ??
A nevieš ako dlho sa čaka na vysledky z krvy 😉??

tamarka9
8. máj 2017

@zloba666 ano myslim ze presne tak ako to pocita @alilka to vychadza,cize v piatok tam uz musi byt hcg. Vysledky neviem,u kazdeho inak,ja u mojej musim cakat do druheho dna,ale niekzore rano idu a o dve hodky uz maju vysledky...

zloba666
8. máj 2017

@alilka
😂 ty si tak zlatá ..
Super tak pøjdem piatok na krv 😋😊 ..
Dufam že v ten deň aj vysledky budu 😉

zuzu2901
autor
8. máj 2017

@linda1984 no praveze vcera chut nebola aj som tu mala mamu este na navseteve.Dnes ovu hlien stale ale menej ako vcera a ovulacny test ppzitivny.No keksik bude len dnes lebo zajtra mam toho vela a v praci zacinam o 6 vecer a manzel prichadza o 7 vecer domov cize keksik len dnes.Tak asi ani tento mesiac to nevyjde 😐...som smutna trocha lebo vsetky zienky co somnou zakladali tuto diskusiu postupne si nasli //ciarky a ja stale nic 😐

zuzu2901
autor
8. máj 2017

@linda1984 som tak trocha cakala,xe ovulacia bude o 3 dni neskor 😐

linda1984
8. máj 2017

@zuzu2901 ale otehu sa dá aj keby máš sexik 5 dni pred ovu. Je tu jedna žienka, ktorá to tak mala. A celkovo sa odporúča snažiť sa pred ovu. Je pravda, že my sme sa tento mesiac snažili dosť dosť ale bola chuť a babo sme už moc neriešili, lebo tiež sme plánovali ísť na dovolenku a bolo mi to viac menej jedno. Už som bola pripravená, že od septembra pôjdeme po doktoroch kvôli tomu. A vidíš, podarilo sa, nebudem hovoriť, že ani neviem ako😀 lebo viem. Ale tento mesiac som nedufala. (v kútiku duše teda hej 😊) neboj podarí sa aj tebe, len tomu treba dat ten čas.

alilka
8. máj 2017

@zloba666 u nás sú výsledky za 2hodinky niekedy aj skôr 😁😁 ja som dnes 8dpo z vaječníka bez vajcovodu..ale od rána mi je blivno 😂😂 začínajú má bolieť prsia a mám divný hlien..inak v pohode 😂😂😂😂 bože to je toto 😁😁 od januára som nemala ms najradšej by som aby som ju ani nemala ale čo už 😂😂😂

zuzu2901
autor
8. máj 2017

@linda1984 ja sa snazim nemysliet nato.Hej no to viem,ze spermie sa udrzia v tele aj tyzden.Nevadi no sak raz sa postati a veeim,ze coskoro 😉

kima1404
8. máj 2017

@adria88 mojaaa,no ako?zmena?u mna nic....🙄

trinka
8. máj 2017

@zuzu2901 ja som s tým tento mesiac nerátala... fakt ... asi je to pravda že keď na to nemyslíš tak vtedy sa podarí ❤️

tifinka
8. máj 2017

Tak dievčatá, dnes sa mš rozbehla na plno.. uz som si aj poplakala, je to pre mna strasne tazke, uz aj ten pocit ze dve kolegyne sa vytesuju lebo su cerstve tehulky, hned po prvej supe 😢 ..uz som pisala aj mail lekarovi tak som zvedava co napise, co poradi, co bude dalej..dnes mi drahy odisiel na tri dni na sluzobku a este ma ist na mesiac na dalsiu cize tento mesiac bude opat na nic...aaach jaj ☹ @zuzu2901 nezufaj, tebe sa to uz podari..kolegyna otehu dva dni po ovu..cize kludne ked budete este skusat aj o dva tri dni, este stale sa to moze podarit...telo je zazrak!! 😉

zuzu2901
autor
8. máj 2017

@trinka no uz som mala aj 2-3 mesiace take kedy som nato nemyslela a nepodarilo sa.Neviem asi tam hra rolu aj ten stres v praci kvoli kolegyni.No uz to je vyriesene tak dufam,ze bude dobre a podari sa. ❤😉

zuzu2901
autor
8. máj 2017

@tifinka ach moja to mi je luto,snas vsetky zienky pozname ten pocit ked mrcha dorazi 😂
Verim,ze o par dni bude dobre a zacnes mysliet na novy mesiac.Ja som mala podobny pocit pred par dnami.A dakujem za podporu dufam,ze ano.Velmi uz tuzime po babatku.Manzel uz kontroluje kedy mam ovulaciu a vsetko ho velmi zaujima aby sa nam podarilo 😉

zuzu2901
autor
8. máj 2017

@tifinka prelac za toho smile tam som chcela dat placuceho 😢 uletelo mi to sorry 😐

matuska133
8. máj 2017

@zuzu2901
@tifinka dievcata tiez som tu od zaciatku a tiez si poplacem.hlavne teda posledny mesiac odkedy viem ze to s mojimi vajecnikmi je bieda.
Teraz cakam MS.v piatok som vysadila duphaston a doteraz nic.min mesiac po duphastone prisli na 2 den.Neviem ci to ta cysta brzdi al co sa zas deje

tifinka
8. máj 2017

@zuzu2901 v pohode, ja ho tiez omylom tukla, tiez som si potom vsimla ze je to smejuci sa smajlik..to mas dobre ked aj drahy je do toho tak zazraty..ten moj funguje ked mu poviem ale ze by uplne sa vsetko riesil to nie

tifinka
8. máj 2017

@matuska133 moja dobre bude..ja uz stresujem lebo ASI pojdem do tej laparky..boze ja sa tak bojiiim ☹

matuska133
8. máj 2017

@tifinka ja tiez nad mou uvazujem a rozmyslam preco ma nanu nikto nenahovaral.ci som uz beznadejny pripad alebo co :D ale ja by som isla aj hned teraz nanu ak by to malo pomoct 🙂
Nemas sa coho bat uspia ta a zase o krok blizsie k babatku :*

alilka
8. máj 2017

@tifinka neboj saaaaaaaa a už chod..😁😁 ja byť pri tebe niekde tá tam už furikom nasilu odveziem 😂😂

zuzu2901
autor
8. máj 2017

@matuska133 u nas to bude skor,len o tej psychike a mojej kolegyni ktora mi posledneho pol roka strpcovala dni.Uvidime chceme pockat do buduceho leta ak sa nepodari a potom ist na testy.Tak dufam,ze sa Vam podari co najskor najst // ciarky.💜

zuzu2901
autor
8. máj 2017

@tifinka vies co on sa zacal zaujimat az teraz tak viac posledne 3 mesiace.Asi preto,ze jeden den po par poharoch vina som plakala,ze nam sa to asi nikdy nepodari a pytala som sa ho ci bude ochotny ist na testy ak by sa nam nepodarilo,vravel,ze ano.Odvtedy sa zacal zaujimat.Ako to vsetkl funguje a tak.Sama som z toho prekvapena.😉

matuska133
8. máj 2017

@zuzu2901 vsetky si najdeme musime...a ked nie,my sa uz vazne rozpravame aj o adopcii :/
Ale obiednala som nas na IVF do Brna v juny tak ja sa nato spolieham ze tam snami nieco vykuzlia 🙂
Vies co k tym stresom to by sme asi museli byt doma aby sme boli bey stresu..teda ja ho mam v robote stale.robim v nemocnici takze 12hod stres ale tak bez roboty ostat nemozem hlavne teraz ked ratame te nas IVF vyjde okolo 2 tis ako samoplatcov :(

zuzu2901
autor
8. máj 2017

@matuska133 to hej mas pravdu vsetky mame stres.Ja som tiez obcas v strese,ale toto je ine.Ta baba ma psychicke problemy(rezala sa a bola na psychiatrii).Ona by nemala robit v 4 zmennej prevadzke,ale nejak to osrala a robi.No ma take stavy,ze si domysla veci,hadze vsetkym po zemi ked ma nervy(sama sa vyhecuje) a tak.Predtym som toto nezazivala.A nikto s nou nechce pracovat.Ja som bola jedina no posledneho pol roka je uz velmi zla aj na mna a ja som dost citliva.Tak som to zacal riesit a citim sa lepsie 😉

adria88
8. máj 2017

@kima1404 nič, len prsia bolia a biely hlien... a dnes mi bolo zase od žalúdka zle.. uvidíme, ale mali sme vaprážaný syr, hranolky a tatarsku, takže možno aj z toho 😂

montblanc
8. máj 2017

@petronela66 a preco nesexujete aspon kazdy druhy den ked sa blizi ovu a cakas na uplny vrchol? Ved z vas neubudne ☺

petronela66
8. máj 2017

@montblanc
Mame problem s manželovým spermiogramom sláve a malo ich je tento mesiac som chcela skúsiť novú taktiku ze aspon tyzden pôst a potom az ked bude ovulacia. Inak my sme neni z tých co by sme sexikovali len kvôli dieťaťu. Skor trpíme tento mesiac a možno aj zbytočne tak som sa dnes na to vykašľala a žiadne posty nebudu 😂

tifinka
8. máj 2017

@alilka 😂 ty si ako moja kolegyna..ta povedala ze pojde so mnou a bude ma pri tom drzat za ruku 😀 ...
neviete baby, v ktorej casti cyklu sa robi priechodnost? laparka?

montblanc
8. máj 2017

@petronela66 urcite sexujte dnes. Mne v brne doktor hovoril ze ked su starsie spermie ako 5 dni tiez neni najlepsie ☺