icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
martina1614
10. máj 2017

@krajcovicka Nech nám všetko dobre dopadne 🙂 Inač máš nevolnosti? Ak ano čo ti pomáha?

kima1404
10. máj 2017

@trinka
@adria88 babulky moje😔... nevadi,nesmutime,ideme dalej... maj,lasky cas👶❤a aj babatenko pride,len musime byt trosku trpezlive... 🤰🙏

adria88
10. máj 2017

@kima1404 nesmútime, beriem to športovo 😝 v piatok uvidíme, ak nepríde, spravím z ranného

sticker
slniecko527
10. máj 2017

@honeybuney tak to mi je ľúto 🙂 budem na teba v piatok myslieť, nech ti všetko dobre dopadne 🙂 hlavu hore, bude dobre

slniecko527
10. máj 2017

@honeybuney prvý smajlík neplatí malo tam byť :(

krajcovicka
10. máj 2017

@martina1614 nemám, len hladové... vtedy sa najem a je to v pohode, kým mi nie je zas ťažko...

natalyy15
10. máj 2017

Ahojte baby som sklamaná lebo som dnes dostala mrchu a už som mala pocit že by sa mohlo podariť babo čo už skúšame odznova .. Ja beriem vitaminy ale viete mi prosím vás poradiť nejaké vitamíny pre muža???

alison11
10. máj 2017

@natalyy15 Od walmarku mne muž bral ACE zinok a to mu pomohlo k prvému synovi a k druhému mu stačilo E vitamín brať.

natalyy15
10. máj 2017

@alison11 vďaka pohladame v lekárni

natalia11111
10. máj 2017

@montblanc idem to teraz asi tak ze alchemilka do ovulky a popritom infolic cely cyklus a uvidim co bude, a ked nic v juny idem na kontrolu tak sa popytam doktora co a ako.. Ale ked citam niektore pribehy ze ako dlho sa niekto snaží a co vsetko moze do toho este prist tak mam zo vsetkeho obavy..

waleri17
10. máj 2017

@pupu6 fuha no to mas tazke sa do toho potom trafit no a este aj tie testy mi nejdu do hlavy mne vychadzaju stale uplne presne jednak to citim a jednak to test vzdy potvrdi tak to je uplne divne...a kolko sa uz snazite??

ivkacmuk21
10. máj 2017

@natalyy15 skús čaj z kotvicnika môže ho piť samozrejme aj tv polovička dokáže totiž zvýšiť hladinu testosterónu až o 30%, zvýši telesný výkon vytrvalosť a pomáha pri sexuálnej aktivite.👌U žien táto rastlinka zvyšuje hladinu folikulostimulačného hormónu (FSH), čím napomáha liečbe neplodnosti.

montblanc
10. máj 2017

@natalia11111 u nas bolo tiez vsetko v poriadku, vsetky vysledky ok a az pri ivf a odbere folikulov zistili ze vsetky boli prazdne, v ani jednom nebolo vajicko. Takze niekedy moze byt problem aj takyto skryty.

tamarka9
10. máj 2017

@ivkacmuk21 a kedy sa ten cajik pije? Ma tiez take obmedzenia ako alchemilka,ze po ovu sa nemoze? Inak ja,som ten kotvicnik pila,ked som bola vycerpana z nespanku a v strese z malej. Ta do roka spala po 20 minut,aj v noci. Tak to je sranda,ze je aj na potenciu a neplodnost...

natalia11111
10. máj 2017

@montblanc no mne pri laparke zistili pco na jednom vajecniku, zacinajucu endo na podbrusnici a odstranili polyp z maternice plus rastovu cystu vedla vajecnika.. Ale ked som bola na kontrole povedal ze vsetko ok a len pit alchemilku a ako dlho ste sa snazili nez si sla na ivf? Ja som taka ze ked nieco chcem tak najlepsie hned a potom som z toho smutna ze sa nedari, keby ale nemam tieto problemy este s tym rok dva pockam..

ivkacmuk21
10. máj 2017

@tamarka9 Stačí jednu čajovú lyžičku sušenej bylinky zaliať 500 ml vriacej vody, nechať 5 – 10 minút lúhovať a následne scediť a piť. To sa týka čisto kotvicnika.ja osobne užívam modrý prameň čaj obsahuje to viac byliniek a pije to aj môj drahý povinne😁 veľa som o tejto bylinke čítala v podstate som len začala s pitim.pijem to tak ako alchemilkovy caj do ovu. Zatiaľ druhý mesiac

ivkacmuk21
10. máj 2017

@tamarka9 Účinky sa objavujú postupne. Nástup môže trvať rádovo niekoľko dní. Odporúčali užívať až kým sa objavia prvé účinky . Po vysadení môžu účinky pretrvávať ešte asi dva týždne.

waleri17
10. máj 2017

@tamarka9 kotvicnik sa ma pit od 6 dna cyklu po 20 dc aspon tak som to citala. 🙂

bubo27
11. máj 2017

@montblanc a chuti ti to? a vidis nejaky vysledok? dik

bubo27
11. máj 2017

@adria88 no ako citat citam kazdy den, len akosi nestiham pisat 🙂 slubujem polepsim sa....jaj tak sa ti to posunulo.... ja tento mesiac som vobec nesledovala lebo mm bol odcestovany tak verim ze maj lasky cas to nejako napravi a bude pozitivny vysledok o mesiac 🙂

miska021
11. máj 2017

Ahojte
Dnes som bola u toho lekára no zatial mi nic nepotvrdil na sone ešte nebolo nic vidiet 😪 dal mi injekciu tu buď dostanem ms alebo posilní bábätko další termín 6.6. Ach 🙏

sonazitnanova
11. máj 2017

@miska021 mohol aspoň krv zobrať na HCG

zloba666
11. máj 2017

@miska021
Ahoj... počkaj .. ved si mala pozitivny test.. a krv na hcg ... nezobrali ?? 🤔
Však skorom štadiu tehotenstva nema čo vidieť ešte .. koľko dni meška mrcha a maš pravidelnu ??

waleri17
11. máj 2017

@miska021 to preco nezobral krv?? Boze tito doktori !! Uplne odbiju cloveka a ty teraz cakaj v neistote boze boze na porazenie...

miska021
11. máj 2017

@waleri17
@zloba666
@sonazitnanova
Krv mi veru nezobral 😔 kreten !!! Pravidelnú ms nemám 😔 ale cca týžden mešká, som si robila 2 testy a ze by boli zle ? To mi príde divne 😨 počkám co správy injekcia a 6.6 sa uvidí

miska021
11. máj 2017

@waleri17
@zloba666
@sonazitnanova
Toto su moje testy a sestrička povie, že sa môžu mýliť ?

simka2433
11. máj 2017

@natalia11111 ja som to takto robila 4mesiace a nic:( alchemilka plus inofolic:(

tonjadabik2
11. máj 2017

@miska021 nemozu sa mylit.. Ak je to tehu tak si je to pozitivne. Najdi ineho Dr a hotovo.

tonjadabik2
11. máj 2017

Ja som mala dva dni ms..mam pred ovu preto som si len tak zo srandy robila..este urobim po ovu

tifinka
11. máj 2017

Dievcata tak ja som dnes bola u dr a kedze som uz 4DC tak mi povedal ze nebudeme stracat cas a dal mi opat clostil a zobral krv s tym ze mi spravi hp ci vobec ovulacia je aj s tym clostilom..a potom uvidime co dalej..kazdopadne tento mesiac moc neskusime bo drahy ma ist prave v case ovu na sluzobku , ale nevadi ak aj to bude ok skusim asi tu laparku a potom uz sa uvidi..