Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@honeybuney tak to mi je ľúto 🙂 budem na teba v piatok myslieť, nech ti všetko dobre dopadne 🙂 hlavu hore, bude dobre
@martina1614 nemám, len hladové... vtedy sa najem a je to v pohode, kým mi nie je zas ťažko...
Ahojte baby som sklamaná lebo som dnes dostala mrchu a už som mala pocit že by sa mohlo podariť babo čo už skúšame odznova .. Ja beriem vitaminy ale viete mi prosím vás poradiť nejaké vitamíny pre muža???
@montblanc idem to teraz asi tak ze alchemilka do ovulky a popritom infolic cely cyklus a uvidim co bude, a ked nic v juny idem na kontrolu tak sa popytam doktora co a ako.. Ale ked citam niektore pribehy ze ako dlho sa niekto snaží a co vsetko moze do toho este prist tak mam zo vsetkeho obavy..
@natalyy15 skús čaj z kotvicnika môže ho piť samozrejme aj tv polovička dokáže totiž zvýšiť hladinu testosterónu až o 30%, zvýši telesný výkon vytrvalosť a pomáha pri sexuálnej aktivite.👌U žien táto rastlinka zvyšuje hladinu folikulostimulačného hormónu (FSH), čím napomáha liečbe neplodnosti.
@natalia11111 u nas bolo tiez vsetko v poriadku, vsetky vysledky ok a az pri ivf a odbere folikulov zistili ze vsetky boli prazdne, v ani jednom nebolo vajicko. Takze niekedy moze byt problem aj takyto skryty.
@ivkacmuk21 a kedy sa ten cajik pije? Ma tiez take obmedzenia ako alchemilka,ze po ovu sa nemoze? Inak ja,som ten kotvicnik pila,ked som bola vycerpana z nespanku a v strese z malej. Ta do roka spala po 20 minut,aj v noci. Tak to je sranda,ze je aj na potenciu a neplodnost...
@montblanc no mne pri laparke zistili pco na jednom vajecniku, zacinajucu endo na podbrusnici a odstranili polyp z maternice plus rastovu cystu vedla vajecnika.. Ale ked som bola na kontrole povedal ze vsetko ok a len pit alchemilku a ako dlho ste sa snazili nez si sla na ivf? Ja som taka ze ked nieco chcem tak najlepsie hned a potom som z toho smutna ze sa nedari, keby ale nemam tieto problemy este s tym rok dva pockam..
@tamarka9 Stačí jednu čajovú lyžičku sušenej bylinky zaliať 500 ml vriacej vody, nechať 5 – 10 minút lúhovať a následne scediť a piť. To sa týka čisto kotvicnika.ja osobne užívam modrý prameň čaj obsahuje to viac byliniek a pije to aj môj drahý povinne😁 veľa som o tejto bylinke čítala v podstate som len začala s pitim.pijem to tak ako alchemilkovy caj do ovu. Zatiaľ druhý mesiac
@tamarka9 Účinky sa objavujú postupne. Nástup môže trvať rádovo niekoľko dní. Odporúčali užívať až kým sa objavia prvé účinky . Po vysadení môžu účinky pretrvávať ešte asi dva týždne.
Ahojte
Dnes som bola u toho lekára no zatial mi nic nepotvrdil na sone ešte nebolo nic vidiet 😪 dal mi injekciu tu buď dostanem ms alebo posilní bábätko další termín 6.6. Ach 🙏
@waleri17
@zloba666
@sonazitnanova
Krv mi veru nezobral 😔 kreten !!! Pravidelnú ms nemám 😔 ale cca týžden mešká, som si robila 2 testy a ze by boli zle ? To mi príde divne 😨 počkám co správy injekcia a 6.6 sa uvidí
@waleri17
@zloba666
@sonazitnanova
Toto su moje testy a sestrička povie, že sa môžu mýliť ?
@natalia11111 ja som to takto robila 4mesiace a nic:( alchemilka plus inofolic:(
@miska021 nemozu sa mylit.. Ak je to tehu tak si je to pozitivne. Najdi ineho Dr a hotovo.
Dievcata tak ja som dnes bola u dr a kedze som uz 4DC tak mi povedal ze nebudeme stracat cas a dal mi opat clostil a zobral krv s tym ze mi spravi hp ci vobec ovulacia je aj s tym clostilom..a potom uvidime co dalej..kazdopadne tento mesiac moc neskusime bo drahy ma ist prave v case ovu na sluzobku , ale nevadi ak aj to bude ok skusim asi tu laparku a potom uz sa uvidi..

@krajcovicka Nech nám všetko dobre dopadne 🙂 Inač máš nevolnosti? Ak ano čo ti pomáha?