icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
lala1501
11. máj 2017

@alilka tak ak si mala 29 poz test tak ovu vzdy byva tak za jeden dva dni a podla teploty si ju ty mala za 2 dni

lala1501
11. máj 2017

@alilka odfot mi graf aby boko vidno ciac predovulacnych teplot ale aj tak si max 11dpo.pozrem este raz len daj fotku aby bolo vidno aspon 3 tepkoty este

tamarka9
11. máj 2017

@trinka och moja to ma mrzi,asi bol slaby plodik,alebo sa zle uchytil. Viem ze je to tazke,ale ber to z tej lepsej stranky, ze sa to stalo tak skoro a nezila si mesiac dva v tom,ze si tehu. V takomto skorom stadiu vobec nemusis cakat a mozte sa snazit hned dalej. Drzim palce,nech sa rychlo opat zadari!

alilka
11. máj 2017

@lala1501 no podľa testu na 11dpo som rátala..29 som mala pozitívny ovu test a 30 som cítila ovu neskutočne bolesti..a 1.5 už bolo po všetkom..čiže toho 30.4 rátam že bola..😁 čiže každú chvíľu mám čakať ms?

lala1501
11. máj 2017

@alilka s odretymi usami 11 ale moze byt aknlen 10 preroze ovu prebehne ked su 3 dni vyssie teplotu o minimalne 0.2 stupna ako 6 predchádzajúcich teplot.tak si ro kukni

tonjadabik2
11. máj 2017

@m_i_s_k_a_2 ved aj.my ked je cas. Aj dnes dufam bude..ale vyzera to zeheeej

alilka
11. máj 2017

@lala1501 ahaaa..čiže 10-11dpo..a do 14dpo mám čakať ms 😁 a ty si kolky DC že ovu ešte nebola?

lala1501
11. máj 2017

@alilka 19 neviem co sa mi to tak dodrbkalo 😵

trinka
11. máj 2017

@tamarka9 ďakujem, ro idte mi dnes povedala doktorka... bola veľmi milá... psychicky som už celkom Okej... len mám stále bolesti trochu ale aj krvácanie sa ukľudňuje ... takze sup na to! Keď budem okej🙏

alilka
12. máj 2017

@zloba666 ahooj. 😁 Myslím dnes na teba 😁 potom daj vedieť výsledky 😉 kedy ideš?

alilka
12. máj 2017

@lala1501 ahoj..no sleduj to 😁 vo mám krátku LF?či čo to má byť?

lala1501
12. máj 2017

@alilka dnes si uz 12 alebo 11 dni takze to je v pohide.asu by som cakala zajtra ms ak nestupne zas este

natalia11111
12. máj 2017

@simka2433 a u doktora si bola ci je vsetko ok? ja dufam ze infolic pomoze.. sa na to doslova spolieham lebo tolko bab ho vychvalilo, a ty ides teraz co skusit?

alilka
12. máj 2017

@lala1501 môže ešte stúpnuť?predtým jeden mesiac keď som merala tak mi v deň ms neklesla až potom .ale je divné že 2hodiny pred tymto meraním som mala ešte 37,3 čo so. Sa čudovala že koľko veľa ao 2hodky už toto ..36,5..

natalia11111
12. máj 2017

@montblanc tak to mas super ked mas uz jedno, no ja som si tiez myslela ze sa to podarí na prvy krat, a som si to az tak vsugerovala ze mi meskala 13dní a aj zle mi bolo a nic z toho, mne sa na jednej strane nechce cakat ked viem ze aky mam problem a ze to moze trvat dlhsie ale na druhej strane by bolo idealne tak do roka, lebo este mam mesiac do skoncenia skoly a chystam sa do prace od maja.. ale strasne by som to chcela..

natalia11111
12. máj 2017

@honeybuney no ja som mala tiez spinenie v strede cyklu a myslela som si ze ovulacne a doteraz neviem ci to robil ten polyp alebo cysta lebo po laparoskopii to jeden cyklus prestalo, potom dva cykli sa zase objavilo a potom dalsie dva sa to uz vobec neobjavilo tak som s toho jelen :D a v juni idem na kontrolu tak strasne dufam ze tam ten polyp zase nebude, cysta by sa uz vratit nemala podla doktora ale polyp som citala ze sa moze.. uz nechcem zas absolvovat tie stresy...

miska021
12. máj 2017

Baby ja mam to tej vyvolavacke neskutočne kŕče 😖

tonjadabik2
12. máj 2017

@miska021 mojecko ved si.mala pozitivne testy.. Ty utekaj do nemocky zober test.najsilnejsi a poved ze ti dal dr vyvolavacku sak co ked potratis??? Ja by som nedovolila dat injekciu keby som mala pozitivny test.drzim ti palce.

adria88
12. máj 2017

Baby, ms stále nikde, čo myslíte? Ďakujem za každý názor 🙂 neviem presne, koľko DPO som...

zloba666
12. máj 2017

@alilka
Ahoj ... čakam už u doktora .. ale včera rano som si robila test a negativny 😔 .. tak dnes sa uz len na potvrdenie pripravujem ze nie som tehu .. 😈

alilka
12. máj 2017

@zloba666 nieee..také nechcem ani pocut 😁😁 držím palce 😁😁

tamarka9
12. máj 2017

@miska021 hlavne sa ukludni moja,nadychni. Vyvolavacka obsahuje len hormony. Tie sa davaju aj na udrzanie tehu. Len toto je asi vyssia davka. V tehu sa casto zenam picha na udrzanie plodu. Aj ked teda v indikovanych pripadoch,oostup tvojho lekara ma tiez udivuje. Nechcem bagatelizovat,ale ja som na zaciatku tehu s mojou malou mavala strasne krce do brucha a potom som zistila ze su to vetry,ako sa to v tom bruchu snazilo usporiadat...espumisan,rascovy caj (fenykel sa tusim nesmie) a bolo po krcoch. A potom uz hned ako som trochu citila,hned som si toto dvoje urobila a krce sa uz ani nerozbehli. Mala som ich po noci,alebo ked som dlho sedela v jednej polohe. Skus okolo pupka si zatlacit,ci to naozaj nejde odtial....drzim palec!

tamarka9
12. máj 2017

@adria88 ak ma byt ta ciarocka tak daleko od tej kontrolnej tak ju vidim. Najskor som si ju pomylila s okrajom testu,ale pri zvacseni to vidim. Ako je to na zivo?

adria88
12. máj 2017

@tamarka9 podĺa mńa nemá byť tak ďaleko, naživo nevidím, ale mám pocit, že začínam špiniť, takže nič z toho nebude pravdepodobne... nevadí, nabudúce a ďakujem za reakciu 😘

miska021
12. máj 2017

@tamarka9
Čo s tým pupkom ? 😀

tamarka9
12. máj 2017

@miska021 nechapem ze co s nim? Ze si ms zatlacit okolo pupka,ci nebudes citit ze to prichadza odtial tie krce. Su tam creva,preto okolo pupka.

miska021
12. máj 2017

@tamarka9
Skúsila som, ale nic necítim 😒

adria88
12. máj 2017

oki baby, takže hlásim 1DC 😀 zbytočný test ráno...

tonjadabik2
12. máj 2017

@adria88 nevadi ja som tiez robila na 11dc a bol tam duch.. treba skusit vydrzat aspon do ovu a potom robit test alebo tak..

honeybuney
12. máj 2017

@natalia11111 toto že môže to byť aj cysta, aj ovulacne špinenie,no boh vie..dúfam že ti kontro dopadne dobre a všetko bude ok. Ja idem dnes, tak uvidíme.. Inak čítala som, že špinenie počas ovulacie nie je "dobre" znamenie.. Vraj je to výkyv hormónov.. Uvidíme dnes sa popýtam..