Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@myskahryzka aj ja som to tak vnímala..Z prvého som sa polroka nevedela psychicky dostať..Tiež v 10tt dvojičky..Ostatné boli vždy na úplnom začiatku..Pre mňa to bolo hrozne..Chvála Bohu u nás v rodine to nik nemal..Ja mám 31 a bejby ešte žiadne..
@alilka zmenila si chlapa a to je niekedy najlepsie riesenie problemu. Dufam, ze ti to vyjde. Ak ano, nasadim aj ja Clostil. 😀 No ja tiez nemam bejby, ale 11 rocneho chlapa. 😉 A ten surodenca nechce ani nahodou.
@myskahryzka aha no ja uz 4mesiac beriem duphaston + Inofolic a ovu testy ale zatiaľ som nemala ani jeden pozitívny tak vo februári idem k dr uvidím :(
@myskahryzka to áno ..Síce ja s tym mojím som už skoro 3roky ale tu to jednoznačne viem,že chcem aby on bol otcom mojich detí 😁😁 prešla som do lepšieho už len nech sa postasti 😁 o necelé 2tyzdne sa sťahujeme do väčšieho tak ak sa nezadari teraz tak verím že v novom už áno 😁😁 ja predtým som nemala problém otehotnieť (4X v jednom roku som bola)..To jak dojnica 😂😂😂😂😂
@zuzuula no inak čo som čítala tak baby písali že duphaston môže prerušiť ovu pokiaľ ešte nebola a ty zacnes už brať duphaston..Neskúšala si ho začať brať trocha neskôr?Kolky DC ho začínaš brať?
@alilka No tak to si ozaj ako jablon 😀 Ale to je dobre. Snad aj tvoj chlap je taky plodny ako ty. To mate potom velku pravdepodobnost.. plus ten clostyl.
@alilka akože tu aj v noci aka party,ste dve strany popisali 😁 ale baby k tej váhe. Vsak zeny nikdy neboli stavane na to aby bomi vychudliny. Na predispozícia na to aby sa energia ukladala do tuku a nie do svalov ma nejaký evolučný význam a to hlavne pre materstvo. Cize nejaké to kilo navyše ako sa tomu dnes hovori je vlastne normálne. Nebezpečná je az obezita,ale nielen kvoli materstvu,ale s tým uz potom ide cukrovka ste,ale to uz musi byt naozaj obezita....
A aky mas problem s krvou ak môžem vedieť? Lebo aj ja mam,prvé tehu som jedla anopyrin a pixala injekcie,ale az ked som ostala tehu,nie preventívne..
@nina4 verim vtom ze sa pekne zabyva a pekne sa bude vtvijat!no priznaky vobec sem tsm pichne do prs a podbruska ale to na par sekund a nic viac minule tehotenstvo som mala plno priznakov od bolesti krizov az po tocenie sa hlavy a teraz nic !max lepsie citim vone!ale teraz zas mam silbejsi test nez minule minule taky silny nebol
@tamarka9 noo sme sa tu v noci rozsupli 😛😛 ja som makala takže 😂😂 no ja mám trombofilny stav a nejaké mutácie krvy..Ja nepicham ako preventívne ale moja doki asi tomu verí že sa hneď zadari tak preto mi dala pichať 😁😁 ábo neviem 😁
@myskahryzka no tak to ja dúfam že aj môj chlap bude taký plodný,keďže som ochotná "vrhat' viackrat 😂😂😂😂😂😂
@myskahryzka to vážne no ja ho mam na úpravu cyklu hádam nenarobí viac škody ach uvidím ako tento cyklus potom idem na kontrolu .... a dakujem 🙂
@alilka Ved vrhni viac naraz 😀 😀 😀
@myskahryzka čo nieje môže byť..😜😜 mamka mi stále "vynsuje" dvojičky. 😁😁 Že vraj by to aj z hľadiska toho môjho pichanie Injekcie bolo jednoduhsie ak by som mala dve naraz 😁😁
@zuzuula Skus sa na to spytat lekarky. Alebo precitaj diskusiu spat par stran. niekto spominal, ze najprv sa chodi na meranie folikulov a az potom sa nasadzuju tieto lieky.
@alilka No a na tych meraniach videli kolko vajec?
@myskahryzka no koľko,??Haaa??Žeby dve 😁😁😛😛😛
@alilka No pekne. Tak potom to je jasne. 😀 mohli byt tri, mala by si to jednym vrzom 😀
@myskahryzka oochhhh tak až toto nie 😂 daj pokoj chceš aby som osivela?😁😁
Babenky koľko dni po ovulke robite prvý test?
@alilka Bozechran. Ja ti prajem, aby si bola stastna. 😀 Ale inak trojicky.. to by som asi hladala okno, z ktoreho sa vyhodim. 😀 V tejto dobe, s nasimi platmi, jednou materskou...
@sevcikovaanna tuším 14 dni sa musi počkať - podľa citlivosti testu
@myskahryzka no to by som nemala problém,sťahujeme sa teraz na ôsme poschodie 😂😂😂😂😂😂😂

@zuzuula ahoj. Clostil je na podporu dozrievania vajicok.