icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
nina4
10. jan 2017

@nita216 ono tie tehu priznaky ta este len môzu chytiť ja som pri druhom a treťom tehu nemala vôbec nic .Pri prvom som si odvracala do 7 mesiaca a pri stvrtom som zas cele tehu prespala ja som asi spala aj ked som kracala 😅😄
Ale aj keby tehu priznaky neboli dolezite je ze babatinko bude zdrave 😊

bienennest
10. jan 2017

@sevcikovaanna Ahoj, lutealna faza musi mat min. 10 dni na to aby sa vajicko uhniezdilo, takze min. 10 dni po ovulacii by si mala s prvym testom pockat. este lepsie je pockat do ocakavanej menstruacie a ked sa nedostavi tak na dalsi den si urobit test.

myskahryzka
10. jan 2017

@alilka Tak to by bolo na istotu 😀 My sme len na piatom a mame pod oknami stromy. 😀 Fuj, co su toto za morbidne debaty. 😀

alilka
10. jan 2017

@myskahryzka no pôvodne sme aj my ešte na piatom,ale aby sa nám nemalilo ideme rovno na ôsme 😂😂😂no morbidacky 😂😂 sranda musí byť 😁 premyslam či robiť dnes ovu test..Čo myslíš oplatí sa mi vôbec?,či až zajtra radšej?Nemyalim si žeby sa mojím drahocenným vajka už praskať chcelo 😁😁

myskahryzka
10. jan 2017

@alilka Neviem. Ved mozes spravit aj dnes aj zajtra. Ja som testovala kazdy den od 5dc. 😀

myskahryzka
10. jan 2017

@alilka A nepichaju ti nic na praskanie? neviem ako sa to vola... pregnyl?

alilka
10. jan 2017

@myskahryzka áno pregnyl ale tak zatiaľ som to minulý mesiac nepotrebovala..Praskli samé tak snáď aj teraz sa im uraci..😁😁

myskahryzka
10. jan 2017

@alilka Praskali, bol dodany material na oplodnenie a nic? Kde sa stala chyba?? 😉

alilka
10. jan 2017

@myskahryzka práveže v čase kedy praskali nebol dodaný materiál..😊 tak nám to blbo vyšlo 😁

myskahryzka
10. jan 2017

@alilka No do .. Tomu sa povie smola. Ale tento mesiac dufam mas vsetko logisticky zabezpecene tak, aby mohol byt material dodany... ?!? 🚒🚑🚓🚌🚗🚕

alilka
10. jan 2017

@myskahryzka no tak to dúfam 😁😁 mne to stále tak na prdel vychádza že keď ma byť dodaný materiál ja mám nočnú..A on je cez deň v práci..😁 ale tak snáď dodáva kvalitu ktorá má nejakú trvanlivosť 😂😂

myskahryzka
10. jan 2017

@alilka Ani medzi jeho robotou a tvojou nocnou sa nestretnete? Nech ti to teda necha v chladnicke 😀 na neskorsie pouzitie.

alilka
10. jan 2017

@myskahryzka nie lebo on končí keď ja už dávno makám..😁 ja robím 12tky čiže nočnú začínam už o 17.30...Dobrý nápad poviem mu najbližšie nech dá do chladničky,ale nech rovno navavkuje do striekačiek na ľahšie použitie 😁😁 si sama "spravim" IUI 😂😂😂😂

katyav
10. jan 2017

Ahojte dievčatá... prosím mrknite sa na to. Šibe mi, alebo tam aj vy niečo vidíte?

lili2015
10. jan 2017

Ahojte, prosim Vas co beriete na podporu otehotnenia? Zatial beriem kyselinu listovu a kupili sme lubrikant na podporu pohyblivosti. Budem vdacna za tipy 😉

ejuska2586
10. jan 2017

@katyav krasna druha ciarka. Nech len silnie

katyav
10. jan 2017

@ejuska2586 Ďakujem, naozaj dobre vidím? Moje nervy 😍 Na toto som čakala takmer 8 rokov

ejuska2586
10. jan 2017

@katyav Dobre vidis. Je to krasna 2 ciarka

sticker
katyav
10. jan 2017

@ejuska2586 To som si robila test večer. Myslíš, že zajtra ráno by mohla byť čiarka silnejšia? Ja som celá bez seba 😀 🙂

tifinka
10. jan 2017

@katyav krasa, super!!!prajem hodne zdravicka!!!! 👶

nita216
10. jan 2017

@katyav pekna ciarka!gratulujem!

katyav
10. jan 2017

@tifinka Ďakujem, si milá 😉

katyav
10. jan 2017

@nita216 Ďakujem 🙂 Ani neviem, kedy mám ísť k doktorovi... asi ešte tento týždeň, že? Nejako sa uvoľním z práce... ja som stále trošku mimo 😀

myskahryzka
10. jan 2017

@lili2015 Ahoj. Prosim ta, ten lubrikant si kde kupila?

nita216
10. jan 2017

@katyav staci ked pojdes za 2-3 tyzdne!nech sa pekne vyvija!a uz aj nieco uvidis nie len vak!

tifinka
10. jan 2017

Dievcata, je mozne byt tehu a nemat ziadne priznaky, ako si bolest krizov, chrbta, prs (bradavky citlive) a pod...??

bienennest
10. jan 2017

@tifinka samozrejme ze mozes...niektore zeny skoro az do konca nevedia ze su tehotne a ine zas maju od prveho dna vsetky mozne aj nemozne priznaky. Je to individualne..takze sa tes ak patris k tym stastnym 😀..

tamarka9
10. jan 2017

@katyav ano krasna druha ciarka,gratulujem 🙂 ako kocky pisali, staci ked pojdes okolo 8tt,vtedy by uz malo byt vidiet aj srdiecko

myskahryzka
10. jan 2017

@alilka Nebola by si ani prva ani posledna, co to urobila. 👶

tamarka9
10. jan 2017

@tifinka mne prisli vsetky príznaky az neskor, vracanie zacalo v 8tt, aj bradavky potom, krize a chrbtica ked zacalo rast brusko. Jediny priznak,ktory som mala boli bolesti v podbrusku take tahave,podobne ako na ms...