Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@sevcikovaanna Ahoj, lutealna faza musi mat min. 10 dni na to aby sa vajicko uhniezdilo, takze min. 10 dni po ovulacii by si mala s prvym testom pockat. este lepsie je pockat do ocakavanej menstruacie a ked sa nedostavi tak na dalsi den si urobit test.
@alilka Tak to by bolo na istotu 😀 My sme len na piatom a mame pod oknami stromy. 😀 Fuj, co su toto za morbidne debaty. 😀
@myskahryzka no pôvodne sme aj my ešte na piatom,ale aby sa nám nemalilo ideme rovno na ôsme 😂😂😂no morbidacky 😂😂 sranda musí byť 😁 premyslam či robiť dnes ovu test..Čo myslíš oplatí sa mi vôbec?,či až zajtra radšej?Nemyalim si žeby sa mojím drahocenným vajka už praskať chcelo 😁😁
@alilka Neviem. Ved mozes spravit aj dnes aj zajtra. Ja som testovala kazdy den od 5dc. 😀
@alilka A nepichaju ti nic na praskanie? neviem ako sa to vola... pregnyl?
@myskahryzka áno pregnyl ale tak zatiaľ som to minulý mesiac nepotrebovala..Praskli samé tak snáď aj teraz sa im uraci..😁😁
@alilka Praskali, bol dodany material na oplodnenie a nic? Kde sa stala chyba?? 😉
@myskahryzka práveže v čase kedy praskali nebol dodaný materiál..😊 tak nám to blbo vyšlo 😁
@alilka No do .. Tomu sa povie smola. Ale tento mesiac dufam mas vsetko logisticky zabezpecene tak, aby mohol byt material dodany... ?!? 🚒🚑🚓🚌🚗🚕
@myskahryzka no tak to dúfam 😁😁 mne to stále tak na prdel vychádza že keď ma byť dodaný materiál ja mám nočnú..A on je cez deň v práci..😁 ale tak snáď dodáva kvalitu ktorá má nejakú trvanlivosť 😂😂
@alilka Ani medzi jeho robotou a tvojou nocnou sa nestretnete? Nech ti to teda necha v chladnicke 😀 na neskorsie pouzitie.
@myskahryzka nie lebo on končí keď ja už dávno makám..😁 ja robím 12tky čiže nočnú začínam už o 17.30...Dobrý nápad poviem mu najbližšie nech dá do chladničky,ale nech rovno navavkuje do striekačiek na ľahšie použitie 😁😁 si sama "spravim" IUI 😂😂😂😂
Ahojte, prosim Vas co beriete na podporu otehotnenia? Zatial beriem kyselinu listovu a kupili sme lubrikant na podporu pohyblivosti. Budem vdacna za tipy 😉
@katyav krasna druha ciarka. Nech len silnie
@ejuska2586 Ďakujem, naozaj dobre vidím? Moje nervy 😍 Na toto som čakala takmer 8 rokov
@katyav Dobre vidis. Je to krasna 2 ciarka

@ejuska2586 To som si robila test večer. Myslíš, že zajtra ráno by mohla byť čiarka silnejšia? Ja som celá bez seba 😀 🙂
@lili2015 Ahoj. Prosim ta, ten lubrikant si kde kupila?
Dievcata, je mozne byt tehu a nemat ziadne priznaky, ako si bolest krizov, chrbta, prs (bradavky citlive) a pod...??
@tifinka samozrejme ze mozes...niektore zeny skoro az do konca nevedia ze su tehotne a ine zas maju od prveho dna vsetky mozne aj nemozne priznaky. Je to individualne..takze sa tes ak patris k tym stastnym 😀..
@alilka Nebola by si ani prva ani posledna, co to urobila. 👶

@nita216 ono tie tehu priznaky ta este len môzu chytiť ja som pri druhom a treťom tehu nemala vôbec nic .Pri prvom som si odvracala do 7 mesiaca a pri stvrtom som zas cele tehu prespala ja som asi spala aj ked som kracala 😅😄
Ale aj keby tehu priznaky neboli dolezite je ze babatinko bude zdrave 😊