Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@tonjadabik2 ja som to mala až po dvoch deťoch... prvé dve deti na prvý sup... druhé bolo dokonca neplánovane....Priznám sa som z teba trosku zmatena... ale to nevadí, samozrejme konaj ako uznáš za vhodne.
@trinka ja som mala prve neplanovane a ostatne tri su planovane taze tak.manzel ma vykonne spermie hehe ..
Ok baby pojdem ku dr uz sa. O mna tolko nebojte dobre? Moze byt ze je v niecom chyba nevravim ze nie.. Ale ja by som bola radsej keby tam nieco bolo ako babetko.. Ale ked bude.dlho meskat ta pojdem ku dr ok???
Baby poraďte mi niečo na plynatosť ? 😒 ďakujem myslím ze sa mi zastavili vetry z čerstvej zeleninového polievky 🙂☹
@slniecko527 dnes na kontrole sa mu zdala o 1cm menšia ta cysta a dal mi aj duphastol vraj to zvykne pomôcť tak snad pomôže 🙂 na druhom vaječníku mam pekny folikul, 20mm, vraj zajtra pozajtra bude ovu, mame snazilkovat.. Tak budeme 🙂
@natalia11111 ahoj, dnes na kontrole mi povedala ze to spinenia je asi najskôr ovulacne. Vraj je to bežné, keď zena v strede cyklu spini. Nie je to od cysty, lebo ta tam stále je, aj keď je kus menšia nez bola v stredu. Podľa všetkého sa vstrebáva. Folikul mi narástol na 20mm co je super. Už nech len praskne a mame co oplodnit 🙂 snazilkovat mame povedal.. A dal mi aj duphastol.. Vraj na cystu pomôže a ak by sme náhodou otehotneli, tak neublíži 🙂 v stredu idem zase k Dr lebo chcem vidieť ci ovu prebehla.. Drž palčeky 🙂
@kima1404 šak ja ani nie som nejako moc sklamaná, zatiaľ je to len slabotka, no čakám, kým sa poriadne rozbehne... ale mám v pláne si teraz užívať teplúčko a parádne počasie 🌞 a neviem sa dočkať leta 🙈😇 takže nech sa neopováži byť ešte zima 😝 a máš pravdu, panbožko vby sa už mohol nad Tebou zľutovať a poslať Vám Anjelika v podobe krásneho babatka 👶 neboj, ale dočkáš sa čoskoro 🤰😘
Ahojte dievcata..idem si po radu.ako ste nahovorili partnera na spermiogram? Dnes som bola u doktora,ktory mi doporucil kliniku v NR.len sa obavam toho ze tam moj partner odmietne ist.velmi chceme babo,len sa neako dlhci cas nedari ☹
@honeybuney no vidíš...všetko bude super 🙂 ja zatiaľ meriam ale veľmi tomu nerozumiem :D dnes som mala 36,46 tak uvidíme....dnes som 14 DC a test zatiaľ biely tak neviem :(
@judy20 normalneho chlapa netreba nahovarat na spermiogram, ide dobrovolne ak chce dieta. A nikto mu tam na pipik nepozera ani ho nechyta. Bud donesie spermie priamo tam ak ide k urologovi alebo v care sa zavre do miestnosti s casopismi a porňašmi a supne svoj drahe spermie do nadobky a odovzda a caka na vysledok. Nijako to teda neboli, takze ak mu na tebe zalezi, tak jedno "pohranie sa s pipikom" pre teba obetuje 😉
Ponúkam na predaj injekcie pre asistovanu reprodukciu..3krabicky Merional HPLH 75 IU..a 2krabicky Diphereline 0,1mg..Použiteľné do 04-2018...Nám sa to podarilo predsa len prirodzene..🙂🙂 znížená cena za všetko je 290eur
Ahojte. Ja mam dnes ze pozitivny ovu test! Prvy krat v zivote! No, a akoze teraz kedy je ten najlepsi cas na lasku? Ovu bude este len, vsak?
@judy20 ako pise montblanc normalnrho chlapa netreba nutit pojde dobrovolne.Staci mu to navrhnut.Ja som manzelovi povedala(teda opytala sa ho) ci by isiel na vysetrenie ak sa nam nebude darit dlhsie? Pohodotvo odpovedal,ze jj ved aj ja chcem babo.Tak len to skus nejako nadhodit a uvidis a chce babo pojde urcite bez problemov a ak ta ma rad dvojnasobne 😉 drzim palce potom daj vediet ako si dopadla 😉
@natalia11111 bola som u doktora vajecniky su ok aj cytologiu mam v pohode.. dnes bol manzel na spermiograme a tiez je ok. No ten inofolic som schrumala 4krabice a nic.. a tiez mi to kamoska povedala ze kup si to ja som otehotnela po 1krabici tak ja cela nabudena ze waaw tak sa to teraz podari.. no a prd makovy:( uz som aj grepy pojedla na kila ananasy alchemilku na litre tak teraz uz len vitamin E C magnezium a agnucaston.. anopyrin na krv lebo mam trombofilny stav..nic ine nejem... 🙂

@waleri17 jooj dobre pojdem. Ked mi bude meskat.ms