icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
alilka
14. máj 2017

@zloba666 tak ranný nieje koncentrovany takže asi lepšie..😁 tak zajtra držím palce 😁 určite mi daj vedieť ..kedy máš mať výsledky?nehľadala si na nete ci ten utrogestan posúva ms?

zloba666
14. máj 2017

@alilka
Niektore baby pisali že im posunul .. zajtra budu vysledky .. tak budeme mudrejšie 🙂 .
Jasne ako budem vedieť hneď ti pišem 😀

waleri17
14. máj 2017

@zloba666 aj ja drzim palce na zajtra a mojim par znamym utrogestan posunul ms takze moze sa to stat aj ked verim ze ty nemas ms koli tehu 😉✊️

zloba666
14. máj 2017

@waleri17
Pochybujem o tom .. aspoň keby tam duch bol tak by som nad tou možnostou uvažovala že som tehu ale tak to nie 😔

pupu6
14. máj 2017

Zienky! Prosim vas, co sa mi to deje? Dnes by som mala byt 1 DPO, poctivo sme mali s muzikom sexik, uplna pohoda a dnes vecer, som 14dc som zacala krvacat. Normalne velky krvavy flak na nohavickach. A spinim dalej. Lavy vajecnik ma boli. Nikdy v zivote sa mi to nestako😢😢😢

alison11
14. máj 2017

@pupu6 Ahoj,tak dnes máš mať ms? Ak hej tak prišla,ak dnes máš len 14dc tak potom Ti možno praskla cysta :-/.

judy20
14. máj 2017

@zuzu2901 jasne ze som mu to navrhla.este neako v novembri a vtedy sihlasil ....a ked som mu dala papier na stol ze tam musi ist tak cuvol 😍

pupu6
14. máj 2017

@alison11 no dnes som len 14dc. V piatok som bola na folikulometrii a mala som dolikul 24mm a 18mm a aj ovu v piatok. V piatok bolesti. V sobotu nic. Dnes tiez pohoda a teraz vecer mam pocit akoby som dostala ms. A mam hnedoruzove spinenie, ale take intenzivne na vlozku. Myslis ze keby som mala cystu tak by vyzerala inak ako folikul? Vies, ze gyn by asi videla cystu. Normalne mam strach co sa so mnou deje.

alison11
14. máj 2017

@pupu6 Ja mávam folikuly z cystatené to sú pevnejšie tie blanky a obsahujú buď vodu alebo krv keď prasknú a pritom sa uvolní vajíčko.Môže to byť u teba tiež z ovulácie. Preto aj tie bolesti a to hnedasté sfarbenie výtoku,neboj prejde to do2-3 dní.

zuzu2901
autor
15. máj 2017

@judy20 tak nemal by cuvat ak aj on chce babo.Ved to nie je nic strasne.A budes ho este nejako presviecat ci to nechas na nom? V kazdom pripade drzim palce aby sa umudril a isiel do toho 😘💜

zloba666
15. máj 2017

@alilka
Ahoj no už mam aj vysledky tak že to nevyšlo 😔

pupu6
15. máj 2017

@alison11 dakujem za vysvetlenie. Mozno mas pravdu. Ja mam ovulaciu teraz po dlhom case, tak je to mozne tak ako pises. Len odvcera ma tak priserne boli brucho, ze som sa dnes objednala aj na gyn, tak snad mi povedia.

waleri17
15. máj 2017

@zloba666 😢 To ma mrzi ... dalsie vyjde na sto pro!

tonjadabik2
15. máj 2017

baby ja dnes 15dc a na wc po utreti krv..a teplota 36,8.. nikdy nemam krv.. co sa deje???

alilka
15. máj 2017

@zloba666 joooj to mi je ozaj ľúto 😕😕 ďalší pokus bude?

alison11
15. máj 2017

@pupu6 Držím palce aby,všetko bolo ok.

zloba666
15. máj 2017

@alilka
Aj mne 😓.. ďalší 🤔 až v decembri .. priateľ odchadza do zahraničia ..
Tak možem čakať 😉 ..

zloba666
15. máj 2017

@waleri17
No až za pol rok 😔 .. ale tak idem sa venovať sama sebe 😚

alilka
15. máj 2017

@zloba666 oooch tak to máš teda riadne na prd 😲😲

juraja547
15. máj 2017

Zdravim vás a prosím o radu včera ráno som si robila testy a bola tam slabulinka čiarka a dnes ráno nič 3dni mi mešká.

marisse2428
15. máj 2017

Ahojte,, vedel by mi niekto poradit? Vo stvrtok (11.5) som mala dostat MS, ale neprisla (co nie je nic nezvycajne u mna). V piatok som si vsak robila test a vysla mi slaba druha ciarka. Vcera som si robila test poobede a uz ziadna nebola a navecer som dostala silnu MS. No aj tak som si spravila test aj dnes rano a zda sa mi, ze ciarka je este silnejsia ako v piatok, takze som zmatena. Co si myslite?

ivkacmuk21
15. máj 2017

@pupu6 mohla to byť aj cysta a tá praskla mala som to isté no nevravím že to cysta musela byť.

pupu6
15. máj 2017

@ivkacmuk21 ahoj, dakujem za reakciu. Bola som prave na sono, lebo som bola prelaknuta. Dr povedala, ze cez vikend prebehla ovulacia. Ze spinenie sprevadzane tym je asi sposobene zmenou hormonov. Zobrala mi krv na progesteron, zrejme on ma na to vplyv. V stredu budme mat vysledky. Moc sa tym nezapodievala teda, len ze hormonalna nerovnovaha. A mam tam este jeden folikul, ma 27mm, z toho bude asi cysta. Takze som sa nic extra nedozvedela. Bolesti mam, uz ale nespinim. Som sa nadejala, ze by tento cyklus z toho mohlo nieco byt...

tonjadabik2
15. máj 2017

@marisse2428 ja vidim dve ciarky na oboch testoch.. Pen nechapem ms potom..

tamarka9
15. máj 2017

@marisse2428 no bohuzial vyzera to ze plodik sa nechytil. Hcg este mohlo medzicasom stupnut a preto je ten druhy test trochu tmavsi. A ms mas aku? Iba cisto krv,ci aj take klasika ze kusky sliznice a take natahovacie atd...

marisse2428
15. máj 2017

@tonjadabik2 Ani ja nechapem, ale myslim, ze to nie je v poriadnu.

tonjadabik2
15. máj 2017

@marisse2428 ja som tak mala minuly.mesiac po par dnoch sa.ki zjavila ciarka druha a ptislas aj led len 2dnova

marisse2428
15. máj 2017

@tamarka9 MS je silna a akurat som sa bola pozriet, ze su to velke kusy sliznice, rano sa mi zda, ze len cista krv bola.

tamarka9
15. máj 2017

@marisse2428 cize bohuzial sa to naozaj dobre neuhniezdilo. Je mi to luto ☹ ale telo si poradi same,nemusis na nic cakat a dalsi cyklus ist na to smelo opat. Ako dlho sa snazite?

laurakrauz
Autor odpoveď zmazal