icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
alison11
15. máj 2017

@pupu6 Držím päste tak ak ste cez víkend mali sexík,tak ešte môže byť 🙂

marisse2428
15. máj 2017

@tamarka9 Teraz prvykrat, ale nesnazili sme sa, iba sme raz vyskusali a nejak to asi vyslo. Ja mam 22, este studujem a priatel ma 35. Teraz mi je to velmi luto, tak neviem ci este nepockame. Teraz mam aj skuskove a neviem ci by mi tie stresy moc pomohli. 😢Ale dakujem pekne za odpisanie a rady 😊😊😊
@tamarka9

tamarka9
15. máj 2017

@marisse2428 tak mas aspon istotu,ze ste obaja v poriadku 😉 toto sa bohuzial stava velmi casto,nastane nejaka chyba pri vyvine,alebo pri uhniezdovani a organizmus to vyhlasi za chybu a ms sa spusti. Snaha,aby sa rodili zdrave deticky ☺ tak veru pocakaj,pekne si porob skusky a mozno v lete,cez prazdniny a relax sa opat zadari a verim,ze uz bude vsetko ok.

alison11
15. máj 2017

@marisse2428 Presne ako písala @marisse2428 ,porob si skúškyacez leto keď bude aj čerstvá zeleninka aj ovocie sa zasnažte a verím,že sa vám podarí zdravé babulko 🙂

pupu6
15. máj 2017

@alison11 si taka zlata! Dakujem! Mali sme, veru mali. Teraz uz len pockat dva tyzdne, ci ms dorazi. Velmi si to zelam, ale uz skor neverim, lebo clovek si naozaj vela pretrpi a preskace...

lenka_vi1
15. máj 2017

prosim vas je uz niekde tema Januarovky 2018? Rada by som sa pridala....dakujem.

lenka_vi1
15. máj 2017

baby kaslite na bazalnu teplotu, testovanie ovulacie a pod. Pite alchemilku a uvidite ze sa vam zadari ani nebudete vediet ako. Ja som mavala VZDY ovu medzi 13-15 DC, mesiac a pol zhruba som pila alchemilku a od buduceho mesiaca sme chceli ist na to...lenze ms uz neprisla. Otehotnela som mimo ocakavanej ovulacie bud na 10DC alebo 20DC kedze bolo len 2x v tomto cykle nakolko som tento mesiac otehotniet nechcela kvoli zhonu. Zazraky sa deju. NIekedy naozaj menej je viac 🙂

linda1984
15. máj 2017

@lenka_vi1 áno je 😊 keď si nastavis v profile dátum pôrodu, tak ta hodí automaticky

lenka_vi1
15. máj 2017

@linda1984 prosim ta pridaj mi link lebo to nemozem najst.... vdaka.

milasik10
15. máj 2017

@marisse2428 ahoj,mne sa v januari stalo to iste... meskala mi MS, na teste ciarky a potom dosla silna MS... neuchytil sa ti plodik asi. Ale nezufaj, otehotniet mozes hned v dalsom cykle 🙂

marisse2428
15. máj 2017

@milasik10
@alison11
@tamarka9 Dakujem vam krasne za podporu! Ani netusite ako mi to pomohlo.🙂

juraja547
15. máj 2017

Prosím vás vidíte tam niečo

lensos29
15. máj 2017

@lenka_vi1
Ptesne tak...ja som ani nepila alchemilku...my sme sa snazili 4roky..no manzel mal trosku problemy a aj sme boli obaja v neustalom strese...a v aprili ked uz mala prist ms nejak nechodila a manzel ma presviedcal nech si urobim test..a ja ze neurobim ze naco ved ms pride o par dni...ale nedalo mi to a v ten vecer som si test spravila a nadherne // ma cakali😍teraz som v 7 tyzdni a vsetko je ok a neskutocne sa tesime🙂))

lensos29
15. máj 2017

@juraja547
Jasneee 😊

lenka_vi1
15. máj 2017

@lensos29 super, tak blahozelam. A aj teba tak od zaciatku boli prsia??? Mna cely den a dost.

alison11
15. máj 2017

@pupu6 Držím palce aby sa zadarilo,veru preskáčeme si my ženy kvôli našim drobcom tak veľa...ale stojí to za ne bojovať. 🙂

ivkacmuk21
15. máj 2017

@pupu6 hlavne kľud a vsetko príde🤰

tamarka9
16. máj 2017

Kocky hura hura dnes 1 Dc,ja,sa tak tesim ☺ inokedy byval cyklus 25 dnovy,teraz bol 26,coze ziadne velke zmeny. Pila som poctivo alchemilku,myslim ze sa oplatilo. Dufam ze aj ovulka pekne nabehne a ideme na to opat. Navyse teraz som u nasich a plodne dni ak ostanu po starom vychadzaju ked sa vratim domov 😉

lensos29
16. máj 2017

@lenka_vi1
Ano dost bolia...a zvykne ma dost casto palit aj zaha...tiez blahozelam a drzim palce nech vsetko dobre dopadne...tiez si na zaciatku?kedy mas termin ty?

pupu6
16. máj 2017

@ivkacmuk21 dufam, je to obrovsky sen.

pupu6
16. máj 2017

@lenka_vi1 prosim Ta, a pila si alchymelku cely mesiac? Pytam sa preto, lebo beriem kvapky Femi, kde je aj alchymelka. Myslim, ze mi nastartovali ovu. Lenze mnohe baby pisu, ze alchymelka sa moze len do ovu. Tak teraz neviem, ci mam v kvapkach pokracovat a ci nie.

tonjadabik2
16. máj 2017

@lenka_vi1 kde zohnaam alchemilku? na co to sluzi to je na cyklus? kolko to stoji a kde to kupim? Dakujem krasne za odpovede

bea0802
16. máj 2017

@tonjadabik2 alchemilka je caj zozenies v kazdej lekarni a pije sa od 1dc do ovulky ...je na regeneraciu maternice po porode kyrete atd. na bolestivu menstruaciu ..na zapal no na vsetko mozne je to zensky caj 🙂

lenka_vi1
16. máj 2017

@pupu6 ja som alchemilku pila cely mesiac tak salku denne podla chuti /poobede lebo ked som pila vecer v noci som 3x vstavala na wc/ ale niekedy som vynechala lebo som nemala chut, ale podla mna mozes vklude pokracovat...

lenka_vi1
16. máj 2017

@tonjadabik2 kupis ju v lekarni ale aj v DM a stoji okolo 1,50 tusim.

ejuska2586
16. máj 2017

@pupu6 Ono, ak sa snazite otehotniet, po ovulacii nie je dobre nic, co obsahuje alchemilku. Ona sposobuje stahy maternice a to ti moze sposobit, ze sa oplodnene vajicko neuchyti alebo potratis.

lenka_vi1
16. máj 2017

@lensos29 dakujem ja som estelen na zaciatku 5tt termin by som mala mat niekedy v polke januara ale to sa este poposuva urcite.

lensos29
16. máj 2017

@lenka_vi1
Ved aj ja som len 7tt🙂

lenka_vi1
16. máj 2017

@lensos29 a mas aj nevolnosti?

tonjadabik2
16. máj 2017

@bea0802 Dakujem ti velmi pekne kupim si to.