Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@tamarka9 Teraz prvykrat, ale nesnazili sme sa, iba sme raz vyskusali a nejak to asi vyslo. Ja mam 22, este studujem a priatel ma 35. Teraz mi je to velmi luto, tak neviem ci este nepockame. Teraz mam aj skuskove a neviem ci by mi tie stresy moc pomohli. 😢Ale dakujem pekne za odpisanie a rady 😊😊😊
@tamarka9
@marisse2428 tak mas aspon istotu,ze ste obaja v poriadku 😉 toto sa bohuzial stava velmi casto,nastane nejaka chyba pri vyvine,alebo pri uhniezdovani a organizmus to vyhlasi za chybu a ms sa spusti. Snaha,aby sa rodili zdrave deticky ☺ tak veru pocakaj,pekne si porob skusky a mozno v lete,cez prazdniny a relax sa opat zadari a verim,ze uz bude vsetko ok.
@marisse2428 Presne ako písala @marisse2428 ,porob si skúškyacez leto keď bude aj čerstvá zeleninka aj ovocie sa zasnažte a verím,že sa vám podarí zdravé babulko 🙂
prosim vas je uz niekde tema Januarovky 2018? Rada by som sa pridala....dakujem.
baby kaslite na bazalnu teplotu, testovanie ovulacie a pod. Pite alchemilku a uvidite ze sa vam zadari ani nebudete vediet ako. Ja som mavala VZDY ovu medzi 13-15 DC, mesiac a pol zhruba som pila alchemilku a od buduceho mesiaca sme chceli ist na to...lenze ms uz neprisla. Otehotnela som mimo ocakavanej ovulacie bud na 10DC alebo 20DC kedze bolo len 2x v tomto cykle nakolko som tento mesiac otehotniet nechcela kvoli zhonu. Zazraky sa deju. NIekedy naozaj menej je viac 🙂
@marisse2428 ahoj,mne sa v januari stalo to iste... meskala mi MS, na teste ciarky a potom dosla silna MS... neuchytil sa ti plodik asi. Ale nezufaj, otehotniet mozes hned v dalsom cykle 🙂
@lenka_vi1
Ptesne tak...ja som ani nepila alchemilku...my sme sa snazili 4roky..no manzel mal trosku problemy a aj sme boli obaja v neustalom strese...a v aprili ked uz mala prist ms nejak nechodila a manzel ma presviedcal nech si urobim test..a ja ze neurobim ze naco ved ms pride o par dni...ale nedalo mi to a v ten vecer som si test spravila a nadherne // ma cakali😍teraz som v 7 tyzdni a vsetko je ok a neskutocne sa tesime🙂))
Kocky hura hura dnes 1 Dc,ja,sa tak tesim ☺ inokedy byval cyklus 25 dnovy,teraz bol 26,coze ziadne velke zmeny. Pila som poctivo alchemilku,myslim ze sa oplatilo. Dufam ze aj ovulka pekne nabehne a ideme na to opat. Navyse teraz som u nasich a plodne dni ak ostanu po starom vychadzaju ked sa vratim domov 😉
@lenka_vi1 kde zohnaam alchemilku? na co to sluzi to je na cyklus? kolko to stoji a kde to kupim? Dakujem krasne za odpovede
@tonjadabik2 alchemilka je caj zozenies v kazdej lekarni a pije sa od 1dc do ovulky ...je na regeneraciu maternice po porode kyrete atd. na bolestivu menstruaciu ..na zapal no na vsetko mozne je to zensky caj 🙂
@pupu6 Ono, ak sa snazite otehotniet, po ovulacii nie je dobre nic, co obsahuje alchemilku. Ona sposobuje stahy maternice a to ti moze sposobit, ze sa oplodnene vajicko neuchyti alebo potratis.

@pupu6 Držím päste tak ak ste cez víkend mali sexík,tak ešte môže byť 🙂