icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
tonjadabik2
16. máj 2017

@lenka_vi1 urcite si kupim aj na maternicu aby sa dala dokopy

bea0802
16. máj 2017

@tonjadabik2 nemas zaco ja tiez poctivo pijem v marci som mala kyret velmi mi pomohla zregenerovat maternicu ...dnes som bola u lekara a uz sa mozeme snazit no v sobotu mam dostat kramy cize po nich zaciname 🙂

lensos29
16. máj 2017

@lenka_vi1
Ano niekedy mi byva zle a vracat nevraciam...len mi je blbo...niekedy vobec nic neviem ani zjest..a ty?ja mam inak termin 29.decembra..tak uvidime ci to bude este tento rok alebo az nabuduci😉

lenka_vi1
16. máj 2017

@lensos29 no ja zatial nejake tazkosti nemam este je asi skoro, sem-tam mam problem s kavou a citim take akoby horke na zaludku, ale da sa to zvladnut. Uvidime ako to bude dalej.

trinka
16. máj 2017

Baby tak ja hlásim koniec mrchy a ideme snažiť opäť, držte ✊🏻 nech to nedopadne tak ako naposledy 🙏🏻

tamarka9
16. máj 2017

@trinka jasne,aj my ideme do dalsieho pokusu a tiez verim ze tentokrat do stastneho konca ☺

trinka
16. máj 2017

@tamarka9 ideme do toho! Snáď to vyjde!

tifinka
16. máj 2017

Aj ja sa pridavam..som dnes 9DC tak uvidime co tento mesiac prinesie..ale rozhodla som sa ze uz na to netlacim..co bude, bude..aj tak sa veci deju tak ako sa maju..drzim pasticky babyy!!

tonjadabik2
16. máj 2017

@bea0802 ok tak ti drzim palce nech vam to vide..

lala1501
16. máj 2017

@tamarka9
@trinka drzim palce baby🙂

alilka
16. máj 2017

Baby teraz dlhšie tu v "Snazilkach" bolo divné obdobie. Je nás tu dosť do ideme do "ďalšieho kola",čo sme po potratoch, mimomaternicovych, biochemickych tehotenstvach..tak verím,že to zlé obdobie je už prec a teraz všetky do šťastného konca 😁 ja som dnes 4dc a očakávam že môj zdravý,meniny vajecnik,ktorý má aj vajcovod sa teraz pekne rozbehne 😊 držím nám všetkým palce nech to tu "zámorime" testami s koľajnicami 😁 🙏👶 tak "lovu zdar" 😁😁

lala1501
16. máj 2017

@alilka krasne si to napisala😍

tamarka9
16. máj 2017

@alilka veru krasne...
@lala1501 aj ja,drzim palce,nech nas to uz dlho nenatahuje ☺

marisse2428
16. máj 2017

Aj ja vam drzim moc palce! 😊😊😊 Mna to tiez velmi laka, zacat sa snazit uz buduci mesiac, ale naozaj sa bojim, ze tie stresy budu mat na to velky vplyv a nechcela by som to znovu zazit. Co si o tom myslite? Dost ma to vzalo, momentalne sa na ucenie absolutne neviem sustredit. 😢

alilka
16. máj 2017

@marisse2428 a co sa ti stalo?

marisse2428
16. máj 2017

@alilka Mala som duchov na teste a v nedelu prisla silna MS, tak som si spravila dalsi test, bol stale pozitivny, ale dnes uz nebol ziadny dusok na teste. Citala som, ze je to bezne a vela zien o tom ani nevie, ked sa taketo nieco stane. Ja som skoro testovala.

alilka
16. máj 2017

@marisse2428 a preto chceš čakať??áno je to biochemické tehu..to sa stáva. Prosto príroda to tak zariadi keď je plodik slabý alebo chory .kľudne choďte znova do toho 😁

lala1501
16. máj 2017

@alilka kukni tak oulka predsa mozno bude

marisse2428
16. máj 2017

@alilka Ja som tu uz spominala, ze mam skuskove a bojim sa, ze tie stresy tomu nijak nepomozu. 😟

alilka
16. máj 2017

@lala1501 jedna krása 😁 veď nech už pozitívny 😁 tak heeess sexovať 😂😂

lala1501
16. máj 2017

@alilka uz som po😂 ale vies co je sranda ze vcera som bola na sono ze som 23 dc ze ovu som nemala tak nexh mi teda kuknr ze ako to vypada tak vravi ze prava strana malicky folik ze to ovulacny nebude a lavu stranu vravi ze nevidi.tak ze asi anovulak to bude. Tak ak odovulujem som zvedava ze z coho😂

alilka
16. máj 2017

@lala1501 tak ale ľavá je tá správna 👌👌 mne tiež stále slabo vidí na ľavý vajecnik 😁😁 my štvrtok do centra ideme už 😁

lala1501
16. máj 2017

@alilka no som ja zvedava tenro cykkus je cely divny😂 ale tak nozno ken dobre nezmeral lebo tento mesiac mam ist z prava no uvidime ci vobec ovu bude.potom hned pis co a ako

waleri17
16. máj 2017

Ja tiez dnes hlasim prichod silnej mrchy 😕 Ale konecne ideme do novehu cyklu ja uz viem ze toto bude ten osudovy 😂 Vsetky babeny ✊️✊️✊️🤰

simka2433
16. máj 2017

Pocujte baby aj vy ked pridavate fotky tak ich mate take cudne? Akoby ste menili efekty.. vidim ze aj @lala1501 ma tiez take iste ako ja:-/

lala1501
16. máj 2017

@simka2433 a mne sa zdaju normálne 😂

simka2433
16. máj 2017

@lala1501 no mne vobec:D

lala1501
16. máj 2017

@simka2433 neries tu hovadiny a tahaj uz do tej nočnej pracovat😂

miska021
17. máj 2017

Dievčence poradte 🙂
V poslednej dobe mávam v noci erotické sny 😅
nič by na tom zlé nebolo ale jako neviem či to tak je , ale mám niekedy pocit, že v spánku niekedy vyvrcholím 😕 nechcem vyzerať jak debilka ale ja mám ten pocit, akonáhle mám tento pocit o vyvrcholení, následne na to začne strašná bolesť v podbrušku ale naozaj neskutočná rezavá bolesť, neviem čo je to neviete poradiť ? Ďakujem

simka2433
17. máj 2017

@lala1501 :D :D mna z teba vystre:D