Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@tonjadabik2 nemas zaco ja tiez poctivo pijem v marci som mala kyret velmi mi pomohla zregenerovat maternicu ...dnes som bola u lekara a uz sa mozeme snazit no v sobotu mam dostat kramy cize po nich zaciname 🙂
Baby tak ja hlásim koniec mrchy a ideme snažiť opäť, držte ✊🏻 nech to nedopadne tak ako naposledy 🙏🏻
Aj ja sa pridavam..som dnes 9DC tak uvidime co tento mesiac prinesie..ale rozhodla som sa ze uz na to netlacim..co bude, bude..aj tak sa veci deju tak ako sa maju..drzim pasticky babyy!!
Baby teraz dlhšie tu v "Snazilkach" bolo divné obdobie. Je nás tu dosť do ideme do "ďalšieho kola",čo sme po potratoch, mimomaternicovych, biochemickych tehotenstvach..tak verím,že to zlé obdobie je už prec a teraz všetky do šťastného konca 😁 ja som dnes 4dc a očakávam že môj zdravý,meniny vajecnik,ktorý má aj vajcovod sa teraz pekne rozbehne 😊 držím nám všetkým palce nech to tu "zámorime" testami s koľajnicami 😁 🙏👶 tak "lovu zdar" 😁😁
Aj ja vam drzim moc palce! 😊😊😊 Mna to tiez velmi laka, zacat sa snazit uz buduci mesiac, ale naozaj sa bojim, ze tie stresy budu mat na to velky vplyv a nechcela by som to znovu zazit. Co si o tom myslite? Dost ma to vzalo, momentalne sa na ucenie absolutne neviem sustredit. 😢
@alilka Mala som duchov na teste a v nedelu prisla silna MS, tak som si spravila dalsi test, bol stale pozitivny, ale dnes uz nebol ziadny dusok na teste. Citala som, ze je to bezne a vela zien o tom ani nevie, ked sa taketo nieco stane. Ja som skoro testovala.
@marisse2428 a preto chceš čakať??áno je to biochemické tehu..to sa stáva. Prosto príroda to tak zariadi keď je plodik slabý alebo chory .kľudne choďte znova do toho 😁
@alilka Ja som tu uz spominala, ze mam skuskove a bojim sa, ze tie stresy tomu nijak nepomozu. 😟
@alilka uz som po😂 ale vies co je sranda ze vcera som bola na sono ze som 23 dc ze ovu som nemala tak nexh mi teda kuknr ze ako to vypada tak vravi ze prava strana malicky folik ze to ovulacny nebude a lavu stranu vravi ze nevidi.tak ze asi anovulak to bude. Tak ak odovulujem som zvedava ze z coho😂
Ja tiez dnes hlasim prichod silnej mrchy 😕 Ale konecne ideme do novehu cyklu ja uz viem ze toto bude ten osudovy 😂 Vsetky babeny ✊️✊️✊️🤰
Dievčence poradte 🙂
V poslednej dobe mávam v noci erotické sny 😅
nič by na tom zlé nebolo ale jako neviem či to tak je , ale mám niekedy pocit, že v spánku niekedy vyvrcholím 😕 nechcem vyzerať jak debilka ale ja mám ten pocit, akonáhle mám tento pocit o vyvrcholení, následne na to začne strašná bolesť v podbrušku ale naozaj neskutočná rezavá bolesť, neviem čo je to neviete poradiť ? Ďakujem

@lenka_vi1 urcite si kupim aj na maternicu aby sa dala dokopy