Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@slniecko527 ahoj.. Dnes som bola u dr na kontrolu ci ovu prebehla a predstav si, folikul nepraskol :( takže ovulacia nebola.. Nerozumiem tomu pretože ten ovu test vyzeral fakt pozitívne.. Asi ta čiarka musí byť fakt mega tmavá aby sa test považoval za pozitívny.. Som sklamana.. Neviem teraz ci len tento cyklus bol anovulacny, alebo ci mam každý jeden cyklus takýto :( dal mi clostil.. Vraj to ma naštartovať ovulaciu tak uvidíme.. A ta veľká cysta sa vstrebáva. Už je o polovicu menšia.. Ale čo z toho keď neovulujem :( :(
Dievčatá aké mate skúsenosti s clostilbegyt? Tento mesiac sa folikulometriou potvrdil anovulacny cyklus a dr mi ho predpísal. Beriem aj inofolic. Pomôže clostilbegyt? Snažíme sa 7mesiacov. Už začínam strácať nádej.. :( ako otehotniem keď nie je ovulka... :(
@honeybuney ahoj..minulé som to tu troška písala ako to funguje s ovu testami 😁 môže byť pozitívny ale ovu neprebehne..mozog dá telu signál na zvýšenie lh hormnu ale folikul praskol,tebe vyde pozitívny test ale folikul nakoniec prasknúť nemusí..ale ty si v domienke že ovu bola,veď test bol pozitívny 😉 preto je výhoda merať aj bazalnu teplotu..tá ti ovu potvrdí alebo vyvrati..😁 tam to máš na istotu..no a clostyl?ten som brala,3ti mesiac som otehu ale žiaľ mimomaternicove..prišla som o vajcovod a teraz sme znova v štádiu snaženia..ale keďže nechcem dlho čakať tak som nás objednala do centra a zajtra tam ideme 😁
@alilka vdaka za odpoveď. To mimomaternicove bolo asi z toho clostilbegytu že? :( takže ti skôr ublížil, než po mohol keďže si aj o vajcovod prišla :/ oh.. Každopádne držím palce aby to v centre vyšlo!!!
@honeybuney neviem či to bolo z toho. Ale až potom čo sa mi to stalo,som v letáku našla že môže spôsobiť mimomaternicove..😕 predtým som to nevedela..
@alilka este mi napadlo..mala si nejaky priznaky anovulacie? Dlhy/nepravidelny cyklus? Alebo si na to prisla len prostrednictvom BT/ovu testmi/folikulometriou atd? Ja mam MS pravidelnu, vzdy 26 dni. Nikdy som s cyklom nemala problem.. Dokonca si pamatam, sice to bolo davno, vyse pol roka do zadu, ze na sone videl zlte teliesko, cize usudzujem, že v tom cykle ovu bola..Viem, že nie kazdy cyklus musi byt ovulacny a ze sa sem tam stane, aj u zdravej zeny, ze ma raz za cas anovulacny, ale trapi ma to.. a bojim sa toho clostylu, aby mi viac neublizil, nez pomohol..skusenosti su rozne a citala som ze zenam rozhadzal cyklus a pod. Dik za odpoved.
@honeybuney Ja užívam Clostil a nemám žiadne negatívny účinky, akurat ma bolí v čase dozrievania (pred ovu) podbruško.
Treba nastaviť správne dávkovanie, ja napríklad len 3x1.
@alilka prave som citala letak..ano pisu to tam :( a dalsich milion veci, ktore moze clostyl sposobit..ale tak asi to risknem nie? ked mi to dr predpisal..
@lienka737 super, tesim sa, ze mas dobru skusenost. Drzim palce!! Ja mam brat 2x1. Ako dlho sa snazite? A ako ti prisli na anovulaciu?
ahojte baby, kedy si robite testy? po akej dobe po plodnych uz myslite ze mi ukaze?
@honeybuney 2x1 myslíš asi denne po dobu piatich dní?
Lebo ja beriem 3 dni po sebe len jednu.
@miminkaaa3 že vraj po 10 dnoch od OPLODNENIA (nie ovu) už ukáže, ale ja tak najskôr po 13 tich.
@lienka737 áno 2x1 po dobu 5 dní. Od prvého dňa cyklu (ak si dobre pamätám co mi Dr povedal). Tak sa to berie nie?
@honeybuney nie ms som mala pravidelnú..v decembri sme sa začali snažiť hneď mi aj clostylbegit dala .vo februári som bola tehu..teraz som mala ovu bez clostylu..čiže u mňa to mala byť len asi dopomoc ale zbytočná. Na tvojom mieste najbližšie ešte nezačnem a clostylbegitom,ale bez neho rob ovu testy ,meraj bt..to je základ a nech ti robí folikumetriu aj bez clostylu..ak bude znova anovulacny,tak následný mesiac začni s clostylom...je to dosť silný liek..mne nespôsoboval nič zle,ale napr.kamoska z neho zle videla a aj tak jej nepomohol..snažili sa 4roky a nič.. nakoniec išla na IUI,prvý pokus úspešný a o mesiac rodí..ja tiež chcem skúsiť IUI..až tak dlho sa nesnažite aby si tomu ešte jeden mesiac dala šancu bez liekov..môžu ti pomôcť je to pravda ale môžu ti spôsobiť aj to čo mne a to je už nenávratne..nemám ani jedno dieťa,mám 31rokov a keby som toto vedela tiez by som asi s clostylom čakala..a ako zákon schvalnosti je že mi zo štyroch mesiacoch 3x ovuloval vajecnik z ktorého mi nakoniec vzali ten vajcovod..proste je pracovitejsi 😊 čiže moje šance na otehu niesu každý druhý mesiac ale možno raz za 3,4 mesiace budem mať šancu..
@honeybuney tak to mi je luto...ja ssom zatial ovu asi ani nemala a manzel vcera odisiel do prace na dva tyzdne,takze nic z toho....tiez som z toho velmi smutna a sklamana.buduci mesiac to tiez tak vyjde a do konca roka asi tiez😢
@slniecko527 tak to sme dkpadlo vidíš to :( on bude každý mesiac chodiť takto preč?
@alilka ah tak to mi je naozaj veľmi ľúto ze to takto celé dopadlo.. Kto to ale mohol vedieť? Už je asi zbytočne sa tým teraz trápiť aj keď viem si predstaviť ze to muselo byt veľmi ťažké.. Veľmi ti prajem aby sa vám podarilo!!! Po tom cim si si prešla to isto vyjde, musí! Tak ja ešte fakt zvazim ten clostilbegyt..ale ak dalsi(e) cykly budu anovulacne, tak čo iné mi môžu dat? Ty teraz niečo beries?
@honeybuney moj manzel pracuje od 15 do posledneho dna v mesiaci a potom od posledneho do 15teho je doma,z toho mam tyzden ms☹ neviem co mam robit
@slniecko527 ah jo tak to je fakt blbé :/ neviem co ti poradit. Pracuje ďaleko? Nevieš si za ním vyraziť niekedy cez víkend alebo tak?
@honeybuney tak sa to väčšinou berie. Ja som tiež tak začala, ale potom mi to Dr. upravil.
Ked som brala takú dávku, tak príznaky som mala všetky možné.
@honeybuney ostrava nieje daleko,ale kedy sa tam vybrat ked neviem kedy bude ovu?testy som zatial nemala uplne pozitivne a teplotu meriam prvy mesiac a zatial skace hore,dole...podla teploty zistim kedy bola ovu a nie kedy bude
@slniecko527 A ake dlhe mavas cykli? Podla toho vies aspon priblizne zistit, kedy by cca mala byt ovulacia.
@ejuska2586 moje cykly su 29-30 dni...manzel odisiel na 17 den cyklu a vtedy sme sa naposledy snazili...na 17DC bola druha ciarka vyrazna ale nie tmavsia ako prva a teploty skacu predvcerom 36,41 vcera 36,60 a dnes 36,50
@slniecko527 Fuu. No, pri 30 dnovom cykle by mala byt ovulacia tak na 16 DC. Ale ked hovoris, ze nebol uplne pozitivny. Nemas silne ovu testy? Su tiez dve rozne intenzity ovu testov. Mozno mas silny a ovulku nezachyti. A hlien nesledujes? Pises, ze ste mali sex na 17 dc. Tie spermijky by mohli vydrzat tak do 20 dc. A to snad uz prebehne dovtedy ovulka. Drzim palce.

@miska021 aj mne sa to stalo mozno 5x za zivot. To je silny vnutorny orgazmus. Nemaj boja 😉