Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Baby, som dnes 7 dpo a objavilo sa u mna dost priesvitneho hlienu. Je to normalne ? Myslim vacsie mnozstvo.
@natalia11111 My sme sa snažili necelý rok.. Nasadila som Inofolic a do mesiaca som bola tehotná. Takže to druhé nevyužité balenie rada posuniem. 🙂
Dnesna navsteva dr...mam z toho vsetkeho zmiesane pocity viem ze vo vela veciach ma pravdu ale clovek nema vzdy stastie najst toho praveho a spravneho chlapa v mladom plodnom veku. Vyzera ze tento mesiac bude asi anovulak bo folikul bol maly ale na dalsiu mrchu spravime hp tak sa uvidi ale uz teraz mam z toho strach ako to dopadne a co ma najviac prekvapilo ...mi povedal ze alchemilka sa nepije pocas mrchy ale az po nej do ovulacie. A asi mam vyrastok na maternici
Tak babule..centrum už máme za sebou. Tak IUI nám vobc neodporúča,lebo že je to zbytočné..že ja ľahko otehotnievam a polovička na super výsledky spermiogramu..že si mám len vyčkať na ovulaciu správneho vaječníka a nemal by byť problém 😀 na mňa kukala jak na pribitu keď sa pýtala ako dlho sa snažíme a ja že od decembra a tretí mesiac som hneď otehu 😂😂 až mi trápne bolo 😁😁
@zlatovlaska79 ano s tou alchemilkou je to pravda po mrche a do ovulky a pocas mrchy by sa nemala pit vobec a ani ziadny iny zensky caj 🙂
Ahojte Kočky
Dnes 8 deň po vyvolavačke a ms nikde, tehu test a čiarky jak koľajnice 🙂 sa teším. Jedine co ma trápi je, ze už vyše týždňa som nemala bolesti v podbrušku a dnes to zase začalo už asi 3x ma bolelo ako pri silnej ms ☹ dr mam az 6.6.ist nevydržím dovtedy 🙄
@ejuska2586 ahojky...posielam sľúbený graf a teploty 🙂 ako som už spomínala, test bol najtmavší na 17DC

@petuska18 ahoj Peti vitam ta medzi nami,snazilkami 😉 drzim palce aby sa ti sen o // ciarkach splnil co najskor 💜