Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@zuzinkaba presne ja to iste. Uz by spm chcela testovat ale kedze mam pred ovu a krcok otvoreny tal by som mala test biely
Este musim vydrzat aspon tyzden vo stvrtok ovu a.potom iz co bude neviem ale nasexovali sme sanuz dost ale.asi zbytocne ked mpzes otehotniet len na ovu..ci sa da aj normalne hocikedy?
@tonjadabik2 otehotniet mozes len pocas ovulacie,ta moze byt hocikedy pocas cyklu,niekedy sa stane ze je tesne po ms,niekedy aj tesne pred nou,no obvykle to byva v polovici cyklu. Pocas ovulacie sa uvolni z vajecnika dozrete vajicko,ktore musi byt oplodnene. Cize bez ovulacie nemoze byt tehu ☺tak ked vo stvrtok vakas ovu,skus uz skor testovat ovulacne testy,budes potom mudrejsia,ze kedy priblizne si mala ovulku 😉
😉ako keby som to vcera vycitila😝😅tak este pekne zajtra,mozno aj v stredu(ak bude dobra konstelacia hviezd😂)a snad to uz tentoraz vyjde....ovu testy mam zakazdym krasne pozitivne,cca vzdy v polke cyklu,aj snaha bola vzdy,no zatial neuspesne😒.ale tak,maj lasky cas,urcite nam to vyjde teraz vsetkym😉🙏😇
Ahojte zienky idem si pre radu.Dnes robeni tehu test,ale okolo 7 vecer a hpdinu pred som pila mineralku.Test sa mi zdal negativny na prvy pohlad.No po vyschnuti sa mi tam mari nieco.Viem,ze vysledok by sa nemal odcitavat po uplynuti casu...tak teraz neviem,testovat budem este urcite.Som 4 dni pred mrchou.3 dni ma boli prsia,ale strasne az sa mi zle spi a tlaky v podbrusku citim kazdu chvilu.Tak mi to nedalo a musela som dnes testnut.
@tamarka9 moja tak som to myslela ja mam ovu tesne pred ms.. To viem vtedy vysoke teploty. Len teraz mi dnes klesla nexhapem preco..ale dufam ze zase stupne.. Ja ovu testy nerobim ja len meram. Uz si musim dat pozor manzel si asi vsimol ze meram on to nema rad musim potichu hihi 😀 on chce aby som netestovala nemerala a az potom len pockat a tehu testik. Ale ja musim aspon priblizne vediet podla teploty kedy je ovulacia takze meram na tajnaka 👍
@tonjadabik2 pisala som ti to tak podrobne preto,lebo si sa jednej kocky pytala,ci mozrs otehu len cez ovu alebo hocikedy...tak super ked merias,teplota je najlepsi ukazovatel,ja robim len testy. A kocky tu sa vyznaju v teplotach,vedia super pomoct. A uz si teda mala ovu,ci len cakas?
@montblanc mas iny druh testu hlavne. Ja som prestala pouzivat tie pruzkove,bo mi len nervy robili, su lacne,farbiva v nich byva nieledy menej. Urcite nie vsetky,vela bab je spokojnych,mne tiez pekne ukazali // ale potom uz vséijako raz menej,raz viac. Kupila som dr Max a ten pekne silnel. Aj woman secret kazetovy je dobry...
Ahojte dievčatá, môžem sa pridať k Vám? 🙂 S manželom je to 7 mesiac, čo sa snažíme. Už som bola dvakrát tehotná, avšak som potratila hneď na začiatku. A vtedy som otehotnela v podstate hneď, a druhýkrát len z jedného razu, čo sme mali nechránený sex. A teraz nič, už 7 mesiacov.. psychika pracuje na plné obrátky a neviem ju vypnúť. Držím všetkým Vám i sebe, nech je tu čo najviac radostných správ 🙂

Baby uz?ci este chyba kusok k pozit.ovu testu?lebo zatial som nezbadala ani ziadny hlien,ani ovu bolesti🙄...dnes 13DC.....