icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
kima1404
22. máj 2017

Baby uz?ci este chyba kusok k pozit.ovu testu?lebo zatial som nezbadala ani ziadny hlien,ani ovu bolesti🙄...dnes 13DC.....

tonjadabik2
22. máj 2017

@zuzinkaba presne ja to iste. Uz by spm chcela testovat ale kedze mam pred ovu a krcok otvoreny tal by som mala test biely
Este musim vydrzat aspon tyzden vo stvrtok ovu a.potom iz co bude neviem ale nasexovali sme sanuz dost ale.asi zbytocne ked mpzes otehotniet len na ovu..ci sa da aj normalne hocikedy?

tamarka9
22. máj 2017

@kima1404 podla mna by sa dal uz povazovat za pozitivny,urcite sa trba snazit dnes 😉

bevab
22. máj 2017

@kima1404 ked su ciarocky rovnako silne, alebo druha je silnejsia ako kontrolna.

alilka
22. máj 2017

@kima1404 aj podľa mňa pozitívny 😁😁 šup šup supat 😂😂😂

tamarka9
22. máj 2017

@tonjadabik2 otehotniet mozes len pocas ovulacie,ta moze byt hocikedy pocas cyklu,niekedy sa stane ze je tesne po ms,niekedy aj tesne pred nou,no obvykle to byva v polovici cyklu. Pocas ovulacie sa uvolni z vajecnika dozrete vajicko,ktore musi byt oplodnene. Cize bez ovulacie nemoze byt tehu ☺tak ked vo stvrtok vakas ovu,skus uz skor testovat ovulacne testy,budes potom mudrejsia,ze kedy priblizne si mala ovulku 😉

kima1404
22. máj 2017

@tamarka9
@bevab
@alilka babizneeeee,ale ja dnes nevieeeem😨muzik ma nocnuuu😒ale vcera pokus bol,no a zajtra ho teda znasilnim najskor😝😅vcera bola druha ciarka slabunka a dnes bum,takato kolajnica😇...dakujem kocky😘

tamarka9
22. máj 2017

@kima1404 ak bol vcera a aj zajtra bude,tak je vsetko poistene ako ma byt 😉

kima1404
22. máj 2017

😉ako keby som to vcera vycitila😝😅tak este pekne zajtra,mozno aj v stredu(ak bude dobra konstelacia hviezd😂)a snad to uz tentoraz vyjde....ovu testy mam zakazdym krasne pozitivne,cca vzdy v polke cyklu,aj snaha bola vzdy,no zatial neuspesne😒.ale tak,maj lasky cas,urcite nam to vyjde teraz vsetkym😉🙏😇

linda1984
22. máj 2017

@kima1404 Kimusik povedala by som ze skoro pozitívny 😊 vrchol ani nemusíš zastihnúť a zajtra už môže byť slabší. Keď nič dnes tak zajtra a mate to tam 😜😘

linda1984
22. máj 2017

@bersi757 jeeej gratulujem, ja si musím na taky obrázok počkať dva týždne ešte 😕 idem až 6.6 a teraz som podľa kalkulačky 6+2tt 😊

kima1404
22. máj 2017

@linda1984 dakujem zlaticko,no vies,ja savuz ponahlam za tebou😉😍😘🤰ako savinak citis??vsetko ok??😘❤

linda1984
22. máj 2017

@kima1404 anoooo ja ta už čakám 😊❤️
Už som na vás myslela, že asi začínate plodit 😍
Ja sa cítim ok, stále tak nejak netehotno 😀 tak neviem teda, dúfam že je všetko OK 👌 😊

zuzu2901
autor
22. máj 2017

Ahojte zienky idem si pre radu.Dnes robeni tehu test,ale okolo 7 vecer a hpdinu pred som pila mineralku.Test sa mi zdal negativny na prvy pohlad.No po vyschnuti sa mi tam mari nieco.Viem,ze vysledok by sa nemal odcitavat po uplynuti casu...tak teraz neviem,testovat budem este urcite.Som 4 dni pred mrchou.3 dni ma boli prsia,ale strasne az sa mi zle spi a tlaky v podbrusku citim kazdu chvilu.Tak mi to nedalo a musela som dnes testnut.

linda1984
22. máj 2017

@zuzu2901 ja tam vidím 😍 jeeej
Skús ešte raz ráno testnut

zuzu2901
autor
23. máj 2017

@linda1984 to musel byt nejaky zly test alebo proste nemala som neskor pozerat na test.Teraz rano bieloba 😐...pockam si na mrchu a potom uvidime.😉

linda1984
23. máj 2017

@zuzu2901 jasné, počkaj na MS, to je najlepší tehu test. Veď načo byť sklamaná viac krát? Ešte nieje nič stratené 😊

kima1404
23. máj 2017

@linda1984 urcite sa tento nesiac j tebe pridame😉❤❤❤no ty len pekne oddychuj,podla mna budes mat ukazkove tehu,aj nevolnosti ta obidu😉😘drzim prsteky a potom si prosime fotecku😍😇😘

tonjadabik2
23. máj 2017

@tamarka9 ved ja viem nemusis mi to presne pisat.. Uvidime

tonjadabik2
23. máj 2017

@tamarka9 moja tak som to myslela ja mam ovu tesne pred ms.. To viem vtedy vysoke teploty. Len teraz mi dnes klesla nexhapem preco..ale dufam ze zase stupne.. Ja ovu testy nerobim ja len meram. Uz si musim dat pozor manzel si asi vsimol ze meram on to nema rad musim potichu hihi 😀 on chce aby som netestovala nemerala a az potom len pockat a tehu testik. Ale ja musim aspon priblizne vediet podla teploty kedy je ovulacia takze meram na tajnaka 👍

alilka
23. máj 2017

@montblanc halooooo kde máme dnešný testik? 😁😁

montblanc
23. máj 2017

@alilka hmmm. Asi to nevyzera dobre 😣 Neviem ci to este nezoslablo oproti nedelnemu a to bol ranny moc teraz.

alilka
23. máj 2017

@montblanc prečo by to nemalo dobre vyzerať?nemaluj čerta na stenu 😁 skús poobede otestovať..ako som ti už predtým písala mne testy poobede ukazovali silnejšie 😁

tamarka9
23. máj 2017

@tonjadabik2 pisala som ti to tak podrobne preto,lebo si sa jednej kocky pytala,ci mozrs otehu len cez ovu alebo hocikedy...tak super ked merias,teplota je najlepsi ukazovatel,ja robim len testy. A kocky tu sa vyznaju v teplotach,vedia super pomoct. A uz si teda mala ovu,ci len cakas?

tamarka9
23. máj 2017

@montblanc mas iny druh testu hlavne. Ja som prestala pouzivat tie pruzkove,bo mi len nervy robili, su lacne,farbiva v nich byva nieledy menej. Urcite nie vsetky,vela bab je spokojnych,mne tiez pekne ukazali // ale potom uz vséijako raz menej,raz viac. Kupila som dr Max a ten pekne silnel. Aj woman secret kazetovy je dobry...

tamarka9
23. máj 2017

@zuzu2901 drzim paste nech nic nepride 😉

angelsfaith
23. máj 2017

Ahojte dievčatá, môžem sa pridať k Vám? 🙂 S manželom je to 7 mesiac, čo sa snažíme. Už som bola dvakrát tehotná, avšak som potratila hneď na začiatku. A vtedy som otehotnela v podstate hneď, a druhýkrát len z jedného razu, čo sme mali nechránený sex. A teraz nič, už 7 mesiacov.. psychika pracuje na plné obrátky a neviem ju vypnúť. Držím všetkým Vám i sebe, nech je tu čo najviac radostných správ 🙂

waleri17
23. máj 2017

Baby ja mam vyborne skusenosti s tymto ovu testom uplne vzdy predne ukaze mimo dni ovu ciarka vobec neni alebo len minimalna a ked je ovu krasne stmavne hned vidiet rozdiel 🙂

pupu6
23. máj 2017

@montblanc vyzera to vyborne ten testik👍😘

montblanc
23. máj 2017

@tamarka9 testy su oba rovnake ako v nedelu.