Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Dietatko sa rozhodlo, ze odide a ja odchadzam z tejto fiskusie...drzim palce, nech sa vám splní sen...až do úspešného konca
@krajcovicka och joj,kolko nas je vela,nechce sa mi tomu verit. Vela sil prajem 😢
@trinka viem... bolo tu takých prípadov viac a preto sem už radšej chodiť nebudem..... príde mi to ako príliš začarovaný kruh, čo sa tu deje...
@krajcovicka bohuzial s touto skupinou to nema nic spolocne,bolo by to prilis jednoduche keby to tak bolo. Ale je pravda,ze clovek nema chut potom citat fora,ja som celkovo potom kona odpisala na cas,potom ma to sem zase zacalo tahat...
@pupu6 Ďakujem,ja meriam,lebo je lacnejšie ako stále testy kupovať,ja by som bola radšej keby som tehu nebola,nesnažíme sa...momentálne naše zdravie a fin. by sme neuniesli...darmo by som aj chcela dcérku ešte teraz pre nás nie je vhodné obdobie.Tak sa chcem naučiť vyznať sa v bt grafe,pred druhým synom to vedela a aj som sa vtom vyznala.
@misdan no v utorok by mala prist ale ako sa poznam cez víkend testnem😂 mna dnes bolelo skoro ako na ms normálne som myslela ze idem dostat ale potom to preslo.no som sama zvedava ale velmi nedufam. Neviem z ktorej strany som ovulovala a to mi lekar povedal ze vyzera ze bude anovulak este minuly pondelok a vo štvrtok ovu prebehla
@lala1501 aj ja asi skusim v sobotu..nedelu..ak neklesne teplota. Ty merias? Ako dlho sa snazite? Chodis k dr na folikulometriu?
Akoze ja uz jedno ditko mam..splodene na prvy sup. Ako aj moja sestra..navravam si, ze asi to mame v rodine 🙂 Ale teraz to ide tazsie, dost dlho som kojila a nemala cyklus..potom prisiel ale teda 32dnovy, ovu na 26.den, lutealna faza nula bodov. Po 3 cykloch som isla ku gyn to riesit..pichla mi pregnyl, ovu bola minuly stvrtok, vsetko ukazkove. A teraz ten duphaston..
@misdan nechodim ale v pondelok som bola mam kamosa gyndosa v ambulancii o poschodie nizsie tak som zbehla ze som nemala este ovulku a ze som uz 24dc nech mi kuknr ze ci bude ci nebude.tak pozrel a vravi ze ro vyzera na anovulak.tak som si zobrala domov agolutin ze si teda pichnem nech necakam dlho na ms.ale spravila som doma este pre istotu test a bbola celkom oekna ciarka tak ze este pockam do zajtra a testenrm a ciarka bola teda riadna a vo štvrtok uz teplota stupla takze som predsa odovulovala.my sme zacali v novembri otehotnela som na prvu sup vlastne z jedneho sexu😂 ale bohužiaľ ninomaternicove a zobrali ni vajcovod.znovu sa snazim od konca januara ale jeden mesiac myslim marec som sa nesnazila dvala som si pozor vtedy nejal som to v tedy tak citila

Baby vajko ešte z nikade 😑. Na pravej strane je 8mm tam nemám vajcovod,na ľavej 10mm..som 12dc..nieje to malo??😕😕 Ešte mi nevedela povedať ktorý bude ovulovat ak vôbec..