icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
lala1501
26. máj 2017

@misdan no ka vudem testovat mozno v pondelok ak nezacne klesat teplota ak zacne testovat ani nemusim🙂

zuzinkaba
26. máj 2017

@simka2433 ale ty mas zas bazalnu teplotu zvysenu ci?

misdan
26. máj 2017

@lala1501 nedas uz cez vikend? ;) ved uz by dusik mohol byt..ci pockas radsej? Ja som netrpezliva, toto bol prvy taky ozajstny pokus a to pobolievanie podbruska neustale..jedine, ze by este pregnyl ucinkoval..:/

lala1501
26. máj 2017

@misdan tak mozno v nedelu ale zajtra isto este nie😀 mna tiez stale pobolieva nechapem niekedy az ako keby som mala uz dostat

nepokojna
26. máj 2017

Ahojte kocky.Vsimla som si tu vela diskusii o vsetkom moznom.A ja mam prave jeden problem a preto by som poziadala o radu alebo nazor kym pojdem k doktorovi.Takze zacnem : pred 6 dnami som mala men. aj ked taky slaby a s mojim sme mali nechraneni sex.Po dobu tych 6 dni ma picha v podbrusku a bolia kryze.Nechuti mi nic jest a ked si spomeniem na nieco chutne ze si spravim tak mi ostane spatne.Neviem si s tym radi tak prosim napiste mi ci ste nieco take zazili a ci to neni aj napriklad uhniezdovanie.Dakujem

simka2433
26. máj 2017

@misdan dakujeem no ten moj ovu je slaby:-/ zajtra sa aj tesim aj bojim na rano. Ak zacne klesat je to jasne:-/

simka2433
26. máj 2017

@zuzinkaba ano dnes mi vysla prvykrat na 37,2🙂 no ked zajtra klesne uz bude po srande

kakatulik
26. máj 2017

@nepokojna ak si mala len slabu ms,tak si uz kludne mohla byt tehu uz pred tym a uz mas normalne tehu priznaky.
Uroad test.

misdan
26. máj 2017

@simka2433 vies co, zase nie u kazdej to tak plati..
Ty mas krasny graf..
A si mala aj ruzovy vytok--ako uhniezdenie, dobre si pamatam? ;)
Zajtra cakam na dve ciarky tfuj tfuj 🙂

simka2433
26. máj 2017

@misdan po dva dni najprv slabo hnedy a ptm druhy den slabo ruzovy🙂 dnes som testla rano strasne sa mi tam nieco marilo ale fakt musim uplne prizmurit oci a cumakovat na to:D:D tak skusim az v pondelok🙂 ale dakujem moc za podporu dobre sa to cita

misdan
26. máj 2017

@simka2433 noo tak vidis 🙂 🙂
Tak v nedelu skus, to bude obden, uz by mohlo byt viac vidno..ale uvidis aj podla teploty ;)

simka2433
26. máj 2017

@misdan vies ako to tu byva baby spravia test a vidia ciarku a druhe ani omylom tam nevidia:D tak teraz som v tej pozicii ze ja tam nieco vidim a ostatni nic:D:D

trinka
27. máj 2017

Babulky idem sa posťažovať... ovulujem si jak besná... a môj manželík je po cvičení unavený...😠 takže dufam, že sa dnes "obetuje" 🙏

nepokojna
27. máj 2017

@kakatulik mala som normalnu ms ale teraz mi trvala len 4 dni ako inokedy.A uz ked som ju mala len taku slabu tak som mala nechraneny sex s mojim.A uz toto je dnes presne 7 den co nemam ms a citim sa tak ako som pisala.Myslis ze som tehotna?mala by som si kupit ten test?

kakatulik
27. máj 2017

@nepokojna vyskusaj. A citis sa k celych tych 7dni,alebo az teraz. ?

nepokojna
27. máj 2017

Celych tych 7 dni.Picha ma v podbrusku sem tam je to silnejsie a potom to prestane.Tak to mam stale dookola.Nieco taketo som citila ked mam mat menzes.

nepokojna
27. máj 2017

@kakatulik Celych tych 7 dni.Picha ma v podbrusku sem tam je to silnejsie a potom to prestane.Tak to mam stale dookola.Nieco taketo som citila ked mam mat menzes.
Dnes o 16:32 •

kakatulik
27. máj 2017

@nepokojna urob test,mozes byt tehu,ale nie z toho ms sexu.
To by si tak rychlo necitila.

nepokojna
27. máj 2017

@kakatulik no tak si ho spravim a uvidim co vijde.Aj tak dakujem za radu

tamarka9
27. máj 2017

@trinka u nas rovnako,akurat sme unaveni obaja a vyzera ze nikto sa neobetuje 😁

marisse2428
27. máj 2017

Ahojte dievcata, prosim, potrebujem poradit. 11.5 som mala dostat MS, ale neprisla, tak som si spravila test, ktory vysiel slabunko pozitivne. 14.5 som zial dostala silnu ms, test vysiel stale pozitivne, ale o niekolko dni negat. Dalsiu MS mam dostat az 12.6 a prave som mala ruzovkasty vytok. Moze to byt ovulaciou, aj ked som nikdy vytok predtym pocas ovu nemala? Alebo je to este nejake ocistovanie?

simka2433
27. máj 2017

@zuzinkaba ja uz zacinam spinit cize u mna nic:( ale prsia bolia riadne:(

lentilka969
28. máj 2017

ahojte baby :/ takže mešká dnes presne týždeň, testy biele .. nemeškáva mi , takže neviem čo sa deje .... ešte chcem počkať s lekárom ...stalo sa vám že testy ukazovali negatívne výsledky a pritom ste boli tehotné?

trinka
28. máj 2017

@tamarka9 neobetoval sa... ani vcera 😢

alison11
28. máj 2017

@lentilka969 Ahoj,mne sa stalo pri prvom synovi až na 10 deň meškania ukázali.Držím palce,kedy si mala ovuláciu?

alison11
28. máj 2017

Môj graf sa vňom nevyznám,ale bolí ma podbruško ako zvykne týždeň pred ms.

mooojko
28. máj 2017

@alison11 v akom programe robíš si grafy? dakujem

zuzinkaba
28. máj 2017

@simka2433 fakt? Tak ale mozno to skonci len pri spineni a nedojde normalna ms😊Ja este nic len ma prsia strasne tahaju a mam pocit ze maju 10 kg😂

zuzinkaba
28. máj 2017

@simka2433 testovala som uz ale nic zatial este je asi skoro ( tak si nahovaram😂)

rula
28. máj 2017

☹to sa stava, mozno pride chut dnes,zajtra a mozno to zrovna vyjde. 🙏