Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Ahojte kocky.Vsimla som si tu vela diskusii o vsetkom moznom.A ja mam prave jeden problem a preto by som poziadala o radu alebo nazor kym pojdem k doktorovi.Takze zacnem : pred 6 dnami som mala men. aj ked taky slaby a s mojim sme mali nechraneni sex.Po dobu tych 6 dni ma picha v podbrusku a bolia kryze.Nechuti mi nic jest a ked si spomeniem na nieco chutne ze si spravim tak mi ostane spatne.Neviem si s tym radi tak prosim napiste mi ci ste nieco take zazili a ci to neni aj napriklad uhniezdovanie.Dakujem
Babulky idem sa posťažovať... ovulujem si jak besná... a môj manželík je po cvičení unavený...😠 takže dufam, že sa dnes "obetuje" 🙏
Celych tych 7 dni.Picha ma v podbrusku sem tam je to silnejsie a potom to prestane.Tak to mam stale dookola.Nieco taketo som citila ked mam mat menzes.
Ahojte dievcata, prosim, potrebujem poradit. 11.5 som mala dostat MS, ale neprisla, tak som si spravila test, ktory vysiel slabunko pozitivne. 14.5 som zial dostala silnu ms, test vysiel stale pozitivne, ale o niekolko dni negat. Dalsiu MS mam dostat az 12.6 a prave som mala ruzovkasty vytok. Moze to byt ovulaciou, aj ked som nikdy vytok predtym pocas ovu nemala? Alebo je to este nejake ocistovanie?
ahojte baby :/ takže mešká dnes presne týždeň, testy biele .. nemeškáva mi , takže neviem čo sa deje .... ešte chcem počkať s lekárom ...stalo sa vám že testy ukazovali negatívne výsledky a pritom ste boli tehotné?
@lentilka969 Ahoj,mne sa stalo pri prvom synovi až na 10 deň meškania ukázali.Držím palce,kedy si mala ovuláciu?

@misdan no ka vudem testovat mozno v pondelok ak nezacne klesat teplota ak zacne testovat ani nemusim🙂