Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@lala1501 aj to,ze vsetky podmienky som dodrzala.Vcera ma bolel lavy vajecnik aj som mala vytok,ale bielej farby,bez zapachu tak som tomu neprikladala vaznost.Kedze vcera bol 7DC.No pre istotu to dnes poistime,clo ek nikdy nevie.Este som si radsej aj 2 krat premerala teplotu ci dobre vidim 😂
baby, mam problemik. mam si pichnut dnes pregnyl. mam ho doma. ALE, ked som ho otvorila, su tam len dve ampulky, ako si to mam pichnut? ci ked to zmiesam, tak v jednej ampulke zahadne objavim ihlu? dik za info
@modroocko4201 Dakovaaam ja az 12steho mam dostat ms..ta budem cakat teraz..ach uz teraz som nervozna
@tonjadabik2 Ja som pri ovulke pila grepový džus a po ovulke ananasový džus 🙂 tri mesiace sa nám nedarilo a hned tento :D
Baby pomoooc ja mám ovulku jak svinka 🐷 Bolesti v ľavom vajecniku a už dva dni mením intimky jak besna... asi po minulomesacnom potrate som nahormonovana alebo čo!!! Snáď to vyjde, držte palce!!! 🤗🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Poctivo Vás čítam, len nestíham písať, lebo deň deti je u mna v robote šialenstvo !
taak a uz mam po statniciach konecne 🙂) a vcera vecer miesto MS len hnedy vytok a dnes som myslela ze sa spustí MS a stale len vytok.. myslite ze to moze byt z infolicu? alebo mam skusit dnes test?
@natalia11111 najskor gratulacia...👏
Moze to byt aj zo stresu,ale ved ak sa dnes nespusti,urob test.😀
@lensos29 Ahoj áno zadarilo sa 🙂 veľmi sa tešíme 🙂 hlavne ďakujem za podporu ❤
@natalia11111 ja som teraz 3 dni mala to iste ...vcera mala prist ms no zatial neprisla...tak uvidime co z toho bude 🙂

@lala1501 aha cize pokracovat dalej a dnes sa snazit pre istotu ci? I ked teraz ked uz som ako tak prebrana pripisujem to tomu slabemu spanku.No aj tak mi to prisiel skok z 36,2 na 36,7 😉