Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@ejuska2586 Zle som sa vyjadrila, áno. Od poslednej mrchy som niečo cez 40 dní.
@myskahryzka ale nie nie veď aj predvčerom bol kedy som nočnú mala 😂😂 my tu máme asi iný mesiac ako vy 😂😂😂😂😂😂😂 len uZ ma nebaví ležať 😋 dopozeram tu premenu čo kukam a idem dačo porobiť 😁😁 si predstav teraz som merala BT tak mám az 37,8..Toľko som ešte nikdy nemala.. viem že sa počas dňa nemá merať ale aj tak..Myslíš že keby sa uvoľnili obe folikuly tak sa aj viac zvyšuje BT?
Ahojte baby moje.Ja som taka rada,ze nakoniec to nebolo tehu a ze mrcha prisla.Lebo momentalne mam zapal priedusiek lezim v posteli a davam sa nejako dokopy.Uplne ma to odrovnalo.🤒
Sledujem Vas tu,drzim palce 😉
@nina4 Ahoj. V centre mesta hlavne cesty su suche. V ostatnych mensich ulickach je este lad. No chodniky su jedna katastrofa. Vsade lad. Je to na "hubyrozbitie" ked sa rozhodnes ist niekam peso. A dnes, zajtra aj v piatok ma zase snezit, tak neviem ako to bude vyzerat do vikendu. S akym havom idete na vystavu? Tiez sa tam chystame ist pozriet.
@alilka No to mate asi fakt iny mesiac, lebo ten nas je v splne len v jeden den. 😀 Co sa tej teploty tyka, myslim ze jej vyska nezavisi od poctu vajicok. Skor by som povedala, ze si chora a z toho mas taku vysoku. lebo 37,8 je uz dost. Inak aj ja som mala teplotu pocas ovu, no to som si nemerala bazalnu, bolelo ma hrdlo a priedusky.
No je to už dosť..A ty si kedy mala ovu?Prečo sa mne zdalo že si niekde na začiatku cyklu?..😁
myskahryzka nejde mi vôbec označiť nick..😐
@alilka ano, ja som mala ovu naposledy minuly rok 😀 😀 😀 😀 teraz som 4dc.
@katyav A ake si mavala cykli? Ak 28 dnove, tak uz kludne mozes ist k lekarovi. Ak dlhsie, tak by som este pocakala. Prip. vies, kedy bola ovulka?
@ejuska2586 Vzdy tak 34 dňové. A ovulku som nesledovala teraz.
@katyav Tak to budes len nejaky tyzden, co ti meska. Pockaj teda este tyzden a potom chod k lekarovi. To uz mozno aj srdiecko uvidis.
@ejuska2586 Ďakujem ti, že máš so mnou trpezlivosť 🙂 V každom prípade ti dám vedieť, ako som dopadla 😉
Baby nejde mi dať žiaden nick keď chcem odpísať..Neviete mi poradiť prečo?
@katyav V to dufam. Silno drzim palce.
@alilka Ani mne nejde. Ale ked si natvrdo napises zavinac a meno, tak ti to zoberie.
@ejuska2586 Ďakujem ti moc moc 😉 😘
@katyav Dakujem za srdiecko. Rada pomozem a poradim, ak viem. Ani nevies, aku radost mi robi, ked tu pribuda tehuliek. Zo srdca vam to prajem. Je to nadherny pocit. Dufam, ze ho coskoro opat zazijem aj ja...
Baby prosím vás keď som dnes dostala hlien ako na ovu ale snažili sme sa len cez víkend a s pondelká do utorka je vôbec nejaka šanca či zas márne ?? ďakujem :(
myskahryzka joj zas sa mi nedá označiť.Tak ja len dúfam že bude zjazdne.Ideme s Nemeckými Dogami .

@myskahryzka jejky moja ked tak citam ze si z Nitry prosim ta ake mate cesty na vikenf ideme do Nitry na vystavu zo psami a budem soferovat tak nech som z nervami uz pripravena 😄