Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@lili2015 ahoj, skus si precitat tieto rady ako prirodzene otehotniet-https://www.modrykonik.sk/blog/bienennest/article/rady-a-tipy-na-prirodne-cesty-k-podpore-qpb6vu/
@alilka Vraj jeden pohar denne cerstvej. Ak mas dzus, pila by som viac. Aj liter 😉
@lili2015 praveze v lekarni som to ziadnej nenasla. Pohladam teda este. Dik.
@bienennest
@tamarka9
@nita216 dakujem dievcata...ja este neviem ci sa to podarilo...este som netestovala..mam len cely cas bolesti v podbrusku, inak nic..ale take akoby "pichlave"..obcas v strede a obcas na jednej a na druhej strane..neviem to presne identifikovat..no uvidime..este mam par dni do testovania 😎
@tifinka a kolko ti chyba do ms? Ja som mala presne take pichave a akoby tahave bolesti,obcas take tupe ako na ms. Ja pred ms nemam bolesti,az v ten den zacnu,tak mi to aj bolo divne,pretoze v case tehotenstva mi zacali cca tyzden pred ms,este som si hovorila ze super,to co tak rychlo pride mrcha...a to uz maternica zacala pracovat...
@katyav urcite ano. Aspon u mna bola rano vzdy vyraznejsia ako vecer.
@katyav K lekarovi chod podla toho, ci si zdrava. Ak hej, staci ist vtedy, ked ti bude menzes meskat 2 tyzdne. Ak beries nejake lieky-akekolvek-tak chod radsej cim skor. Aj ked na sone asi este nic neuvidi, z krvi ti uz vie zistit, ze si tehulka a podla toho ti upravi aj uzivanie liekov. Vela zdravicka vam obom prajem a krasne tehulkovanie.
@ejuska2586 Ďakujem ešte raz 😉 ... Ja som inak zdravá, žiadne lieky, nikdy žiadne problémy. A mrcha mi mešká cez 40 dní... tak som aj prekvapená, že taká slabá čiarka. Ale nič ma nebolí, cítim sa super. Pre istotu pôjdem, nech som kľudná a nech je všetko v poriadku 🙂
@tamarka9
@myskahryzka babule sledujte to..Graf a ovu test z rána..😁 dnes 16dc..
@alilka No super. Dufam, ze nemas nocnu. 😉
@myskahryzka
@tamarka9
@nina4 nieee nemám dnes nočnú 😂😂 ale v piatok áno 😊 včera sme neuradovali lebo dráhy odkvecol do hodiny,charakteristika bol vymrznuty..😁 ale dnes isto záhradujeme .V piatok kontrola u doki..😁 ale mne je dnes tak blbo..Mám zvýšenú aj telesnú teplotu,akoby na mňa niečo liezlo 😁 ale nieje to mužského pohlavia 😂😂 myslíte že môžem teraz čaj z čerstvého zázvoru?A čo poviete robiť test aj poobede či prdkat už na to?😂😂
@katyav Mrcha ti meska cez 40 dni, alebo od poslednej mrchy si viac ako 40 dni? V kazdom pripade zbehni k lekarovi a uvidis, co ti povie.
@alilka Ja by som nepila teraz nic. Ziadne byliny. Nikdy nevies, co tej ovulacii, alebo uhniezdovaniu moze uskodit. Ked uz si si podstupila tu liekovu torturu, tak to neriskuj. A test by som robila zajtra. Dnes to je uz jasne. 😀
@myskahryzka tak je..Ďakujem 😉 ležím v posteli a sa dnes ani nepohnem 😁 noo len večer pri uradovani😂😂😂 snáď to vylezim..Ale na nervy ja malo kedy som vôbec chorá..A teraz..Jooj v robote máme chladno tak to tak aj vyzerá 😁
@alilka No ked nemusis nic robit, pekne len oddychuj. Vonku zima jak v Rusku. Teda neviem odkial si, no tu v Nitre neradno ani zhlboka dychat vonku 😀
@myskahryzka no trebalo by porobiť,veď vieš že robota sa vždy nájde 😁 ale tak navarené mám a zvyšok porobim poobede,keď mi troška poda,lebo sa cítim ako prejdena traktorom 😂😂 v noci som blbo spala kvôli splnu .Jooj jak ja ten spln nemám rada,😁 mám večne problém zo spánkom..😎 u nás dnes svieti slnko a celkom vyzerá Okey,ale ukázuje -15,takže jar to nebude 😂😂 ja som z Michaloviec 😉
@alilka Juuj moja, ale spln je zajtra. Kto vie preco si ty nespala 😀 A aj si zavijala na mesiac? michalovce.. tak tam mate asi viac snehu, ako tu. U nas tiez bolo rano -15, ked som isla do roboty. Teraz -12, ale slniecko svieti. Ale v kancli mam 19-20, co tiez nieje bohvieco, ked cely den len sedim. No ale co sa stazujem, mohlo by to byt aj horsie 😀 Tak sa pekne liec, pusti si telku, rano na markize je zamena manzeliek 😀 Ved robota nieje zajac.. 🙂

Baby dnes som si už kúpila ten grepovy džús..Ako sa to má piť??Koľko na deň?😊