icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
smejulinko
6. jún 2017

Ahojte baby. Veľmi ma teší, že je založená tato nová skupina pre rok 2017😉...My sa snažíme s manželom od nového roka, zatiaľ sa nám nepodarilo. Začala som sa aj dopĺňať Inofolicom, už beriem druhy balíček a budúci týždeň začínam ďalším tretím balíčkom, odporučila mi to aj moja gynekologička. Počula som o ňom, že je to dobrý doplnok pre budúce mamičky. Mám aj trošku stresujúce obdobie, ale veľmi by som sa aj potešila // paliciam, keďže som mala v januári 30rokov.
Ale verím že sa podarí🙂

zuzu2901
autor
7. jún 2017

@smejulinko ahoj vitam ta medzi nami 😉.Ja som sice o rok mladsia(dokonca tiez januarovka)no tiez by sme chceli uz s manzelom babo.Snazime sa od augusta 2016 zatial bez uspechu.Mali sme sice aj 2 mesacnu pauzu kvoli tomu,ze sme leteli a nechceli sme riskovat(hlavne aby mi bolo zle).Ja som na zaciatku nebrala nic.No teraz s odstupom casu skusam vselico.Momentalne beriem nosifol(podobne ako inofolic) a meriam si bt(prvy mesiac) tak uvidime.Drzim palce aby sa teda co najskor zadarilo a nasla si si // ciarocky 😉😘

zuzu2901
autor
7. jún 2017

Toto je moj prvy graf.Takze podla grafu mam dnes ovulaciu aj podla apky.Cize snazilkovat sa mame dnes?Ci az zajtra? Ako to je? Ja som z toho jelen 😂

zuzu2901
autor
7. jún 2017

@linda1984 Linda drzim palce silno nech s babo dobre zabyva a nech io par mesiacov mozes povedat,ze si hrda mamicka 💜😘

tamarka9
7. jún 2017

@zuzu2901 nevyznam sa v grafoch,ale tusim ze za den ovu sa povazuje posledny den nizkej teploty,ak teplota dalsie dni stupne a neklesne tri dni,nie? Tu lala1501 mi poslala clanok o bt,no este som nestihla citat...

tamarka9
7. jún 2017

@zuzu2901 test bol kedy pozitivny?

zuzu2901
autor
7. jún 2017

@tamarka9 no test praveze som nerobila.Chcela som to tento mesiac vyskusat len s tou teplotou.😉 ok ved snazilkovat budeme tak ci tak dnes 😉...este sa musim poriadne zorientovat v tych grafoch 😂...dakujem za info 😘

lala1501
7. jún 2017

@zuzu2901 podla grafu si prvy den po ovu ale tak este by som sa snazila lebo nevieme ci nahodou zajtra neklesne a nebol to len vystrel ale tak ci tak sa snazit🙂

tamarka9
7. jún 2017

@zuzu2901 nasla som ten link,precitaj,mozno ti to viac povie 😉
https://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdrav...

zuzu2901
autor
7. jún 2017

@lala1501 no dobre,ale tak potom to meranie bt nie je lepsie ako testy.Pri bt sa musis len snazit,ale neodhali ti vrchol kedy je najspravnesji cas.Takze tak ci tak si musim robit aj ovulacne testy.Teraz viem len,ze som uz po ovulacii.Lebo ja som si myslela,ze ked stupne teplota tak vtedy je vrchol.Nevadi tak buduci cyklus aj s ovu testami.😉...troska som z toho sklamana.Mali sme keksik no kedze som netestovala a riadila sa viac menej bt a hlavne spoliehala sa nato,ze ked stupne teplota(je vrchol ovu) tak som sa netrafila do ovulky.Mali sme sice keksik,ale den pred vrcholom.Ale clovek nikdy nevie a mozno sa zadarilo 😉...tak a na druhej strane zas som o nieco mudrejsia 😂

zuzu2901
autor
7. jún 2017

@tamarka9 tento clanok aj mne posielala,ale vtedy som si viac menej citala len ako a kedy merat a hlavne tu bocnu poznamku na pravej strane clanku o praci na zmeny.Kedze ja pracujem na zmeny a nevstavam vzdy v rovnaky cas 😉.. nevadi,zas som o nieco mudrejsia 😉

lala1501
7. jún 2017

@zuzu2901 ovu byva posledny denn nizkych teplot bazalna teplota ti hlavne potvrdi ze ovu prebehla co ti ovu testy nepotvrdia lebo to ze je test poz.este neznamena ze ovu prebehne.

zuzu2901
autor
7. jún 2017

@lala1501 aha tak ok no snad uz v tom mam uplne jasno 😉

tamarka9
7. jún 2017

@zuzu2901 den pred zvysenim teploty je super ak ste sa snazili,lebo to bol den ovu ☺teraz uz len drzat paste ☺

ejuska2586
7. jún 2017

@zuzu2901 sex ste mali 2 dni aj den pres ovulkou. To je super. Potvorky v tebe vydrzia aj 3 dni, ked mas spravny hlien... Drzim palce

zuzu2901
autor
7. jún 2017

@tamarka9 praveze my sme sa snazili o den skor.Vcera prebehla ovu(t.j utorok) a my sme sa snazili(nedela,pondelok).No zadarit sa mohlo tak ci tak.Ved spermie sa udrzia v zenskom tele dlhsie tak mozno 😉

zuzu2901
autor
7. jún 2017

@ejuska2586 tak bodaj by sa udrzala nejaka 😉...a ak nie tak buduci mesiac uz aj s tymi ovu testami to skusime 😉...uz si celkom zvykam na to meranie a zacina ma to bavit.Hlavne ked vidim ako sa mi tvori graf 😉

tamarka9
7. jún 2017

@zuzu2901 moje posledne tehu...sex v piatok,ovulka v pondelok a vydrzali 😉 urcite ste v spravnom case plodili 😁

lala1501
7. jún 2017

@zuzu2901 presne aj mne sa pacia tie grafy len kvoki tomu meriam😂

zlatovlaska79
7. jún 2017

@lala1501 mne sa pacil ten graf do dnes rana 😄

lala1501
7. jún 2017

@zlatovlaska79 neviem go najist teraz 😀 ale neboj sa ked nie teraz dalai bude uz najkrajsi😉

zlatovlaska79
7. jún 2017

@lala1501 dnes som ho ani nezdielala takze preto si ho nenasla dnes som 11dpo lutealku mam 13 dnovu a dnes som zacala uz dost vela spinit ze som musela dat vlozku a uz aj teplota klesla pod ciaru.

lala1501
7. jún 2017

@zlatovlaska79 tak dalsi cyklus to das zacalo svietit slniečko co dodava pozitívnu energiu tak treba len verit🙂

ejuska2586
7. jún 2017

@zuzu2901 Ja som bola 2x tehu a zakazdym bol sex 1 den pred ovu.

zuzu2901
autor
7. jún 2017

@tamarka9 tak to som rada,mysliet pozitivne a teraz uz len cakat ci sa zadarilo 😉

zuzu2901
autor
7. jún 2017

@ejuska2586 to si ma velmi potesila 😘😉...mysliet pozitivne a ono to pride 😉 dakujem

ejuska2586
8. jún 2017

@zuzu2901 tak tak. Drzim palce.

natalia11111
8. jún 2017

caute baby tak ten duch na teste bol len duch,, nakoniec som dostala MS :D a objednala som si z netu gel conceive plus tak uvidim ci pomoze, a beriem infolic popritom a uz mam aj ovu testy :D kompletna vybava :D

nikusiak9
8. jún 2017

@natalia11111, ja ho mam 3ti mesiac a nic ten gel

milasik10
8. jún 2017

Baby, keby ste niektora chcela,tak mam inofolic takmer cele balenie... mozem posunut dalej, ja som to nestihla dobrat