Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@martinka270888 ked pridem domov tak pozriem kolko tam toho este je ,pozriem kolko stoji novy a dam vediet,ok? 🙂
@martinka270888 tak Inofolic mam 20 ks balenie,ale je tam 23 ks lebo z predosleho balenia sa mi zvysili 3ks, tak som to spojila... a tiez mam zvysene 3 ks Folandrol. Ak by niekto mal zaujem,tak vsetko spolu za 12€+ posta 🙂 datum spotreby je do 04/2019 🙂
@nikusiak9 no my to skusame teraz stvrty cyklus a mne sa to zda strasne dlho, uz pol roka lebo ich mam dlhsie niekedy.. Tak som si kupila infolic,pijem alchemilku a chcem aj ten gel vyskusat, sa snad sa zadari.. Nemam rada cakanie:D a vy sa ako dlho snažíte?
@milasik10 ahoj a ten Folandrol je naco dobry?🙂 ak by zaujemkyna predomnou nechcela tak beriem komplet 🙂
@natalia11111
kľudne si to vezmite 🙂 ja už mám...zhodou náhod mala kamoška tak mi to dala 🙂
@adulka1989 tak ja som si hned na zaciatku snazenia kupila 20 ks( teda 1 balenie) ale nevyslo to. Potom som brala dalsie balenie, to bolo to vacsie, kupila som ho od jednej baby tu na MK ale nebrala som to pravidelne... raz som vzala, potom dva dni nic... potom zase ... pila som nejaky cas aj alchemilkovy caj a asi mesiac som brala Quantum vitaminy... mozno mi chybali nejake vitaminy a quantum obsahuje mix vitaminov ale to je len moj nazor,neviem co konkretne dopomohlo k otehu. Snazili sme sa od decembra a podarilo sa v aprili.
@natalia11111 ale z Folandrolu mam uz len 3 sacky. Priatel to bral, to je to iste ako Inofolic ale je to urcene chlapom... 😉
@milasik10 tak by som zobrala cely komplet infolic a aj ten pre chalanov🙂 pisem spravu🙂
@natalia11111 kludne moja si ho mozes odkupit ja som sa len pitala kolko ho vybrala planujem aj ja v buducnosti niejake tie vitaminy no zatial sa liecim tak zbytocne
Baby dakujem,boze ja neverim,boze len dufam,ze bude vsetko ok a dotiahneme to do uspesneho konca konecne🙏dakujem baby😘

@milasik10 a cena ? 🙂