icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
kima1404
9. jún 2017

@adria88 no mala prist uz v stredu....asi tyzden a pol ma tak tahala trochu ako keby lava strana,vajecnik...to uz preslo,potom ma bolelo brucho ako na mrchu,tak uz od utorka chodim s vlozkou😂a prsia,ale tie ma boleli vzdy,ale teraz ma skor bolia iba vyslovene bradavky....inak nic🙂...no moja,tak mozno ani tebe uz nepride,ved sme vzdy mavali spolu,nie?ci sa ti to vtedy naposledy posunulo?

adria88
9. jún 2017

@kima1404 no pekne 😀 aj ja mám občas pichy v oblasti vaječníka a také ťahanie zo spodu a tiež ma nebolia celé prsia, ako pred ms, ale tiež skôr bradavky ... ale tak ja očakávam mrchu a ani si nenahováram, že by som mohla byť tehu, lebo mi to už pár krát bolo na nič... dnes som mala v pláne si kúpiť pre madam príslušenstvo, no nejako som nekúpila 😂 hlava deravá... tak snáď do rána ešte nepríde... neviem ani ja sama, ako to bolo, ja mám cykly tak od 32-36 dní a dnes som 29, tak by ešte nemala chodiť skôr, ako v pondelok...

kima1404
9. jún 2017

@adria88 no len pekne nic nekupuj pre madam😂ja len ze odkedy sactu tak pozname🙏mali sme takmer na rovnako🙂..vies co zlati,ja som si tiez nic nemyslela,este minulu sobotu som mala ruku hore a v druhej pohar s vinom🙄...a vidis....este som sa vcera vytesovala ze som muza nahovorila na dovolenku😉...no ale dnes som asi dolietala😇....a merias este bt?ci kaslala si na to?

adria88
9. jún 2017

@kima1404 zajtra kúpim určite 😀 z toho si nič nerob, v takom skorom štádiu by sa nemalo nič stať... 😉 ja som mala neprvidelné cykly hlavne v tom období, bola som v maturitnom ročníku, takže si vieš predstaviť, kde - tu samá žúrka a podobne 😂 a až v 12tt som sa dozvedela, že som tehu.. a veľa báb to tak ani netuší a žije si svoj každenný život ako obvykle... takže sa neboj a pokiaľ nie si dennodenne pod stolom 😅 tak je všetko v poriadku... a kam ste chceli ísť na dovolenku? a mužík to už vie, že asi nikam nepôjdete? no ani moc nemeriam, zo začiatku cyklu som merala, ale teraz kašlem na to... neviem načo by som aj 😂

linda1984
9. jún 2017

@kima1404 jeeeej ja odpadnem 😀 tak to sa strašne teším a moc ti to prajem 😊 ja som si to inak pomyslela keď si písala, že nesledujes, tak ma napadlo hop aby to nebolo práve teraz 😊 a ono jeeeee. Moc gratulujem Kimusik ❤️❤️❤️

linda1984
9. jún 2017

@kima1404 aj ja som stale chodila na WC 😀 a doteraz skumam toaletak 😆
My sme mali ísť na dovolenku, niekde letecky ale tak pôjdeme aspoň do chorvátska sme si povedali. Aj keď veľa krát som videla tehulky lietať, no ja sa bojím riskovať 😕

linda1984
9. jún 2017

@milasik10 inak o tom tehotenstve a pôrode som aj ja počula. Bože dúfam, že to tak nebude 🙈
Ja jedine co mam, že bývam hladná, ráno ako keby som jamu v bruchu mala. Aj keď prídem z práce, tak idem prekotit chladničku 😀 a až dnes som prestala piť kávu, tak som ako mechom ovalena, hlavne mam nízky tlak tak neviem ci mi to skôr neuškodí.

linda1984
9. jún 2017

@alison11 nejako s tým už v podvedomí rátam 😀že to nemôže byť len tak 😊 ako pokiaľ som nevidela bábätko tak som tomu stále neverila, neviem síce co som presne čakala, ale aspoň ze mi bude smrdiet káva alebo niečo iné. A nič 😀

linda1984
9. jún 2017

@zuzu2901 bolo to ako prekvapenie na privítanie 😊 lebo bol v UK za sestrou a prišiel deň potom ako som sa to dozvedela a spýtal sa co bruško, lebo vedel, že čakám MS a ze mam bolesti a ja som mu povedala, že tak to vyzerá, že v januári budeme rodičia 😀 a on pozeral, potom som povedala, že som tehu a on ze ozaj? A potom sa rozplakal ❤️

adria88
9. jún 2017

No baby, aj ja som ten prípad, ani mne nebývalo zle pri celom tehu, okrem bruška som ani nevedela, že som tehu a ten pôrod... prenášala som niekoľko dní, nakoniec mi dali vyvolávačku a od 10tej doobeda som "rodila", okolo 15 ma zobrali na sálu v max bolestiach, stále nič, až nakoniec cisársky, malá sa narodila okolo 20,30, ale klop-klop, zdravá a v poriadku... takže niečo na tom bude 🙄

linda1984
9. jún 2017

@adria88 😀nepáči sa mi to... Ako na jednej strane, ani jeden pôrod neni ľahký ale niekoľko hodín alebo celý deň v bolestiach 😕 no nepotesili ste ma tu dnes baby 😀teda okrem Kimusky @kima1404 😊
Adri ešte ty do tretice ❤️

adria88
9. jún 2017

@linda1984 neboj, zvládneš to ty, tak ako aj ostatné 😉 veď sme ženy, nie? 😀 jaaa ano, ja očakávam mrchu, ja bude tehuľka budúci mesiac 😀 musí byť nejaký poradovník 😂

kima1404
9. jún 2017

@adria88
@linda1984
Babyyyy,no veru necakala som to ani ja teraz....fakt....uz som zacala chudnut do plaviek,mali sme ist bud na sardiniu alebo siciliu,no tak aspon v bazene sa teraz okupem😉....aaach baby,normalne sa neviem spamatat...k lekarke idem az 21.6.....lindus,ty si to ako zvladala dovtedy?lebo ja som straaaaasny bojko...

adria88
9. jún 2017

@kima1404 ja presne tak isto, začala som kúru a tancovať 😀 hej žena, my máme čosi spoločné 😂dr sa, neboj, všetko bude v najlepšom poriadku 😉

linda1984
9. jún 2017

@kima1404 no bolo to dlhé čakanie, tuším 18 dní a deň predtým som mala viac strach ako by som sa tešila... Ale nakoniec všetko ok a som aj rada, že som nešla skôr. Neboli tam žiadne polemiky ani nič a aj mi dal hneď knižku. Inak my sme boli na Sardínii a bola to nádhera. Tak asi len to Chorvátsko tento rok ak vôbec 😕

domidee
9. jún 2017

Ahojte snazilky chcela by som sa opytat ci ste sa už niektorá stretla s tym ze ste mierne krvacali počas ovulacie .....3 dni dozadu sme sa snažili a teraz neviem k čomu to mám pripisovať . Ďakujem za každú odpoveď.

nadej1111
10. jún 2017

Ahooojte, potrebujem vas nazor. 5.6 som mala dostat ms, 7.6 som robila test a neg. no uz treti den spinim a to som predtym nikdy nespinila, neviete cim to moze byt?

kakatulik
10. jún 2017

@nadej1111 uroa6 opät test. Mohla si otehotniet neskor ako si myslis.

trinka
10. jún 2017

@miroslavap
@kima1404 gratulka kocky!!! ❤️

maja1819
10. jún 2017

@nadej1111 ahoj ja som to mala tiez tak a znamenalo to uhniezdovanie..o par dni test ukazal // 🙂 vyskusaj dalsi test aj ty 😉

nadej1111
10. jún 2017

@maja1819 a v case ms si mala iba spinenie, krv vobec nie?

maja1819
10. jún 2017

@nadej1111 ano len spinenie krv vobec...a to spinenie na striedacku jeden den hwj..dalsi nie..tak zas ...asi 4 dni a koniec...bola som aj u dr a povedala ze to spinenie mohlo byt tym ze akurat v tom case mala byt ms

kima1404
10. jún 2017

No baby moje,tak dnes je to tam opat a ciarka este vyraznejsia😍😇👶tak dufam,ze to bude vsetko ok a dockam sa krpca❤(mojej malej bodky,ako ju/ho volam😍)

adria88
10. jún 2017

@kima1404 krása 😍 všetko bude určite v najlepšom poriadku, silno držím palce

kima1404
10. jún 2017

😘😘😘

kima1404
10. jún 2017

@adria88
To bolo pre teba mojaaaa😉

alison11
10. jún 2017

@linda1984 Vieš ja som zvracať začala a aj chladnička smrdela mi od 6tt až.V koľkom si?

linda1984
10. jún 2017

@alison11 zajtra začínam 10 TT. No teda okrem únavy a vlčieho hladu nemám nič. Ani mi nesmrdi nič, aj mi všetko chutí 😀až moc 🙈

linda1984
10. jún 2017

@kima1404 bude všetko OK 👌 😊 😍 treba veriť. Moc sa teším s tebou 😘

alison11
10. jún 2017

@linda1984 Vau tak pomaly sa Ti začne už 2 trimester 🙂 Tak možno budeš mať dievčatko 🙂