icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
myskahryzka
11. jan 2017

@nina4 Jeej... to su krasne stvorenia. Moj muz odpadava, ked mu poviem, ze na gauci je este miestecko pre Marmaduka. 😀 No jasne, to zvladnete. Ved po sidliskach jazdit nebudete a hlavne cesty budu upravene.

liliputka23
11. jan 2017

Ahojte baby nemate skusenosti s tymito vitaminmy???

misdan
11. jan 2017

Ahojte kocky, uprimne gratulujem tym, co sa uz zadarilo a drzim palce nam ostatnym!

Ja som v takej situacii, ze som este od porodu nedostala stale menzes..maly bude mat 1,5r vo februari, trocha este kojim, ale uz malinko. Chceli by sme pre neho surodenca, velmi...
Pred nedavnom som si zacala merat BT v nadeji, ze mozno nieco odsledujem, prip.zachytim prvu ovulaciu..ale prd makovy, teplota je stale okolo 36,8, bez ziadnych poklesov ci vzostupov.

Teraz som si kupila ovu testy, ze vyskusam..ale ako vidno na foto z troch pp sebe iducich dni, riadne mam asi hormony zblbnute.

O tyzden som objednana k mojej gyn, ze sa na mna pozrie, ze nieco vymyslime..
Som zvedava co..

misdan
11. jan 2017

A este foto

myskahryzka
11. jan 2017

@misdan A mozno nemas zblbnute hormony, len ovulacia je inokedy, ako si myslis. 😉

lulila20
11. jan 2017

hm??

lulila20
11. jan 2017
misdan
11. jan 2017

@myskahryzka noo ja som uz 2roky bez menzesu, bez ovulacie..takze fakt netusim, kedy pride ta prva pred prvym menzesom po porode..

myskahryzka
11. jan 2017

@misdan No ja neviem ako to presne byva, ale su aj zeny co otehotneju po porode aj bez menzesu, ked si myslia, ze su neplodne. Ale je to na prd, ked sa takto nemas od coho odrazit. Mozno by som na tvojom mieste kupila 30 ovu testov a testovala cely mesiac. Ja som tak urobila teraz, pretoze som po kyrete mala velmi kratky cyklus a chcela som vediet, ci vobec mam ovulaciu.

butterfly333
12. jan 2017

lulila20 to su tvoje tehu testy??lebo ne nich nič nieje a ty maš v profile že si tehu tak len sa pytam

janulino
12. jan 2017

Dievcata,mozno to sem nepatri,ale je tu niekto kto z toho ze sa nedari ma take depky ako ja?Nic ma nebavi,lem revem kazdu chvilu..citim sa jednoducho hrozne!Co s tym mam robit?ach jaj😢

ejuska2586
12. jan 2017

@janulino Ahoj. Ja depky nemam, hoci u mna by bolo dovodov az az. Skus sa prestat na to tak upinat, ak to dokazes, lebo vela krat je aj to dovodom toho, ze sa nedari. Skus vypnut, najst si nejaku aktivitu a nechat to plynut. Mozno prave vtedy sa vam zadari. Drzim palce.

kotatko1232
12. jan 2017

@ejuska2586 Ahoj ako sa mas??

kotatko1232
12. jan 2017

@ butterfly333 ahoj ako sa mas??
ja sa tu trapim odfotit test kde mam // ale ta druha je slabsia ako stale 😒 ale silnejsia ako pred 2 dnami...
moj fon nefoti dobre duchov .

ejuska2586
12. jan 2017

@kotatko1232 Ahoj. Mam sa celkom fajn. Teraz sa sustredim na to, ze obeham vsetky vysetrenia, aby sme vedeli, co je vo veci. A ked sa zisti pricina, tak by som chcela po 3 menstruaciach ist opat do toho. Nevzdam sa. Momentalne som si zacala merat bazalku, aby som zistila, ci mi vobec nabehne ovulka + kedy mozem ocakavat prvu mrchu. Fyzicky som uz v poriadku a psychicky sa snazim byt optimista. Su dni, ked je to horsie a poplacem si, ale viac je tych peknych dni, ked sa tesim na to, ze coskoro budem opat tehotna a tentokrat do uspesneho konca. Ine si ani nepripustam.
Vsimla som si, ze mas pozitivny testik. Zo srdca ti prajem, aby testik tmavol a ty si sa dockala svojho zdraveho a krasneho babatka 🙂

kotatko1232
12. jan 2017

@ejuska2586 Verim tomu ,že pridu na pričinu a budeš sa tešit zase.že budes tehulka a že to dotiahneš do konca! to je hlavne!!No ja tam vidim tie // ale su slabucke este a neviem ich poriadne zachytit na foto..beriem stale Dufik vcera som bola u dokyho a tam som robila jeden testik pri nom a bol tam duch..ze v pondelok mam prist k nemu vezmu mi krv.si myslis ze ak by ciarka silnela kedze ms mam dostat o 4 dni ze v krvi to uz zistia??

kotatko1232
12. jan 2017
ejuska2586
12. jan 2017

@kotatko1232 Samozrejme, ze to z krvi uz zisti. Ja som pri tom prvom tehu bola este pred meskajucou mrskou, tiez kvoli Duphastonu a z krvi mi uz zistili, ze som tehotna. Takze urcite. Len aby sa drobciatko dobre uchytilo. To je teraz dolezite. Silno ti drzim palce a daj potom vediet, ako si dopadla 🙂👍

kotatko1232
12. jan 2017

@ejuska2586 to by som uz mala byt v 5tt a to asi este ani vak vidiet nebude ci??
lebo pri prvom pri malej som spravila test Kolajnice ako neviem co a na Sone mala uz mala asi aj 2-3cm 🙂

myskahryzka
12. jan 2017

@janulino Ahoj. Asi kazdu, co tu pise trapi, ze nemoze otehotniet. Vsetky mame rovnaky ciel. Ale depky z toho mat je asi najvacsia chyba co mozes urobit. Ta zauzivana fraza., .. prestan na to mysliet a ono to pride..., funguje z jedineho dovodu. Nieje v tom ziadna magia ani povery. Stres a depky, ktore mas z neuspechu sposobia hormonalnu nerovnovahu, ktora nedovoli tvojmu telu ovulovat (alebo posuva ovulaciu), popripade zabrani uhniezdeniu vajicka v maternici. Kazda jedna sa hnevame na seba, na svoje telo, na cely svet, ked pride opat zase menstruacia. Ale nedepkuj. Nemysli cely mesiac na neuspech. S kazdym novym dnom, mesiacom prichadza nova sanca. Preto ja ti radim pozitivne myslenie. Nie vzdy sa to dari, no ak ste ty a tvoj partner zdravi, je to to najlepsie, co mozes pre otehotnenie urobit. Ak ti je na nic, prid sem pokecat, ponadavat si.. rady ti budeme napomocne ❤ ❤ ❤

kotatko1232
12. jan 2017

@ejuska2586 mozno uz nieco konecne uvidis ...

zuzu2901
autor
12. jan 2017

@janulino ahoj tak ako pise myskahryzka depky je to najhorsie vo mozes urobit.Je nas tu viacero co sa nam nedari otehotniet.Treba si kazdy mesiac ked pride mrcha povedat,nevadi je tu novy mediac nova sanca.Raz to pride a stastie sa usmeje aj na Vas.Kolko sa uz snazite?Musis si nieco najst nejaku zalubu co by ta bavilo a zamerala si sa nato.Nerobi dobrotu ani to ked neustale myslis nato,ze chces babo.Nemozes sa takto trapit.Pozri ja som zdrava 29r.baba s manzelom sa tiez snazime o babo(nase prve).Zacali sme v auguste s tym,ze sak to pojde ako nic a ono to nejde.Nic to.Nezufam vsak.Vzdy si poviem nevadi ideme dalej.Minuly mesiac som sa zamerala na vianoce(ktore zboznujem).Len aby som stale nemyslela nato,ze chcem babo.Hlavu hore moja uvidis ak budes pozitivne mysliet vsetko pojde lahsieba zadari sa.My ti silno drzime palceky aby to bolo co najskor.A budeme sa spolu tesit,uvidis.Tak usmev ❤😉

ejuska2586
12. jan 2017

@kotatko1232 No, ja tam vidim. Je to dost hrube, takze kanalik to urcite nie je. Ved uvidis. Minimalne sa pozrie, ci mas zvysenu sliznicu, aj podla toho uz vie zistit, ci je to tehu, alebo sa telo chysta na mrsku. Drzim palce nech je vsetko ok.

kotatko1232
12. jan 2017

@ejuska2586 dakujem potesila si ma.myslela som,že mi už prepina že si namyslam ...

linda1984
12. jan 2017

Ahojte 🙂
Tak pridavam sa aj ja do tejto skupinky....dlho som otalala s babatkom a teraz ked uz by sme chceli akosi sa nedari, nedavame si pozor asi od septembra, ale to nesledujem ovu, len podla apky a ta to rata nejako divno neviem :/ od oktobra uzivam fembion a posledny mesiac december sme sa vazne snazili :D ale v piatok mam dostat menstruaciu a uz citim priznaky ako naliate prsia a bolest v brusku, takze tento mesiac zase nic aj po takej snahe :( budem sa snazit precitat celu diskusiu a nacerpat nejake info a rady :D som v tomto dost neskusena a neviem co a ako :D

19mirka90
12. jan 2017

@zuzu2901 tak tak ako pise aj Zuzka vsetky sa snazime ale nemozme sa opustat ,kazdy mesiac je nova sanca,nova nadej a hlavne treba VERIT ,ze pride mesiac ked mrcha nepride. Kazda z nas bude STASTNOU maminou 🙂 My sa o dietatko snazime od juna a stale verim ze to pride. A hlavne sa musime tesit a byt prajne dievcatam ktore uz // mali 😍😘👶💝

zuzu2901
autor
12. jan 2017

@linda1984 ahoj Linda.Vitam ta medzi nami.Prajem ti aby sa Vam co najskor zadarilo.My s manzelom sa snazime od auguste,cize o mesiac skor sme zacali ako Vy a tiez stale nic.A to sme nato isli s tym,ze sak to na prvy sup dame 😀
Nevadi ideme dalej.Ja mam momentalne mrchu,ale so snazilkovanim si davame payzu na 2 mesiace lebo ideme na svadobnu cestu a nechceme riskovat,ze ak by som bola

19mirka90
12. jan 2017

@zuzu2901 a zo svadobnej cesty sa budete vracat traja 😉

zuzu2901
autor
12. jan 2017

@linda1984 tak este to dokncim omylom som to skor postla 😀
Nechceme riskovat,ze ak by som bola tehu aby sa plodu nieco nestalo.Po dovolenke ale vhupneme nato na 110% ako manzel povedal.Tak si drzme palce navzajom a verim,ze sa podari.Ci uz skor ci neskor.Dolezite je nesmutit,netrapit sa kazdym zlyhanim(to nepomaha).Ak sa nepodari treba si povedat nic to je tu novy mesiac,nova prilezitost snazikovat.😉

zuzu2901
autor
12. jan 2017

@19mirka90 keby si mala pravdu 😉 .No mam apku kde mi dopredu pocita cyklu a zatial to vychadza,ze mam mat mrchu pocas svadobnej cesty 😀