icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
olafienko
20. jún 2017

Ahojte aj ja sa pridávam. Myslela som si že mám málo rokov a pojde to hladko...ale no.asi nie🙂 uvidíme. držím palce baby

nivea777
20. jún 2017

@mirkovci oba negatívne

sophinka17
21. jún 2017

@ejuska2586 skusala som dnes ovu test a uplne mini duch. tak asi este pockam do vikendu. dnes mam 7 DC. 🙂

ejuska2586
21. jún 2017

@sophinka17 Nie, testuj kazdy den. Ono to nemusi tmavnut postupne. Jeden den moze byt snehobiely a druhy den pozitivny. Radsej testuj aspon prvy mesiac, dva, kazdy den. Aby si vedela, kedy cca mas ovulku.

sophinka17
21. jún 2017

@ejuska2586 oki, tak teda skusim zase zajtra 🙂 dakujem za rady

zuzu2901
autor
22. jún 2017

@olafienko ahoj vitam ta medzi nami 😉 ako dlho sa uz snazite o babo? 😉

zuzu2901
autor
22. jún 2017

@cherry1981 ahoj vitam ta medzi nami 😉 ako dlho sa snazite ci zte zacali len teraz? 😉

adulka1989
22. jún 2017

Ahojte baby mne sa prave stala taka vec ze ms mam dostat 25.6 no vcera rano som mala spinenie myslela som ze do vecera bude ms ale prestalo to a dnes som spravila test 20ml a bol negativny je to len naznak bliziacej sa ms?

zuzu2901
autor
22. jún 2017

@adulka1989 ahoj to by bolo skoro.Aky DC si teraz? Mas pravidelny cyklus?

adulka1989
22. jún 2017

@zuzu2901 tak posledna ms bola 28.5 a mavala som pravidelne 28 az 31 dc ale teraz posledne dva mesiace sa mi nieco deje aj naposledy som dostala o 2 dni skor

olafienko
22. jún 2017

@zuzu2901 Ahoj, my sa snažíme od apríla, čo ted veľa nie je, ale bola som prekvapená, že to nie je "naplno=tehotná". Prvý mesiac snaženia som sa úplne namotala lebo mi meškala mens. 2 týždne, dovtedy cca pravidelný cyklus 29-30-31 dní. Ale tak uvidíme🙂 Ty sa kolko snažíš?

zuzu2901
autor
22. jún 2017

@adulka1989 ono to je tym,ze sa viac sledujes.Ked sme my zacinali so snazenim tjez som si myslela,ze mam pravidelnu ms 28 DC no potom to zacalo skakat vselijako hore,dole.Raz skor,inokedy neskor prisla mrcha.Vela zalezi od toho kedy bola ovulacia.Ja som si zacala merat BT aby som vedela ci ovulacia prebieha a kedy.Ono teoreticky to mohla byt mrcha.Alebo uhniezdovanie.Tazko povedat.Test si neskusala? 😉

zuzanka_h
22. jún 2017

@adulka1989 alebo uhniezdenie?

zuzu2901
autor
22. jún 2017

@olafienko my sa snazime od augusta 2016 s 2 mesacnou pauzou.Cize cca pol roka sa snazime.Zatial sa vsak nedari.Momentalne mesiac uzivam nosifol a meriam si BT. 😉 My sme si s maznelom mysleli,ze to pojde ako sa hovori u nas "hop na teľa a je krava" no zial prislo sklamanie.Teraz som 3 DC a zacina novy mesiac.Verim,ze ten uspesny.Na konci ktoreho mrcha nepride 😍

zuzu2901
autor
22. jún 2017

@zuzanka_h no tiez si myslim,ze mozno uhniezdenie.😉

kukurica77
22. jún 2017

@radka159 Skusenosti nemam,ale najprv by som naordinovala drahemu nejake vitaminy ,min.na 3 mesiace a opat zopakovat spermiogram. asi ta nepotesim,ale otehotnies asi len cez IVF a na to staci jedna jedina kvalitna spermia.Priprav sa na to,ze budete musiet bojovat,ale sanca tu stale je a ja na teba budem silno mysliet,aby sa vam to podarilo,ci uz prirodzene alebo cez IVF.Nevesaj hlavu,vsetko bude dobre,urcite sa zverte odbornikom.

adulka1989
23. jún 2017

@zuzu2901 skusala negativny mozno skoro aj bolo

adulka1989
23. jún 2017

@zuzanka_h no uvidime ako to dopadne

olafienko
23. jún 2017

@zuzu2901 uz nepríde, pekne sa snažiť treba, my sme mali aj lenivé dni kedy sme si povedala ze sa nám proste nechce! :D ani mne nepríde som si povedala.😎 ja som 21 DC, tak budeme testovat o dva týždne🙂 máme síce v septembri na september dovolenku kúpenú, ale keby to vyšlo, velmi rada oželiem.

zuzu2901
autor
23. jún 2017

@adulka1989 tak pockaj este verim,ze mrcha nepride a drzim silno palce 😍

zuzu2901
autor
23. jún 2017

@olafienko tak to sa aj nam obcas stava,ze sa nam nechce 😁...teraz by som si vsak uz velmi priala babo.Manzel mi vravel,ze na tento cyklus sa aj on pripravy poriadne.Takze to musi byt nas uspesny cyklus. 😉...mrchu mam nejaku divnu(neviem ci to nema nieco so sestresom).Slabo krvacam.Skoro cely den nic,potom sa spusti mrcha 4 hodiny postrasi a zase nic.No asi tp bude stresom.Momentalne mam nejake problemy v rodine(so sestrami) a ja som dost citliva.Tak za 2 tyzdne nam tu mozno pridas testik s // ciarkami.Drzim silno palce aby to tak bolo 😉😍

zuzu2901
autor
23. jún 2017

Ahojte zienky.Pytam sa to aj v diskusi ovulacne testy no pre istotu aj tu.Mam takyto problem.Dnes som 3DC a ovu test takyto.Teraz,test som si spravila preto,ze mrchu mam nejaku divnu.Takmer cely den nic trocha pokrvacam a tak znova nic.Viem,ze ovu test nie je este pozitivny,ale to by znamenalo,ze zajtra alebo pozajtra by mala byt ovulacia.Mrchu mavam tak 4 dni.Nie je to divne,ze na 3DC a takto silna 2 ciarka?To by vychadzalo,ze na 5DC by bola ovulacia.BT teraz nemeriam kedze mam mrchu.

linda1984
23. jún 2017

@zuzu2901 Zuzka teplotu si si merala? Nuž ženy otehotneju aj počas MS 😊 ja som si teda ovu test robila až od 9 DPO, takže neviem, ta hladina kolíše počas celého cyklu. Testuj ďalej a uvidíme 😊

zuzu2901
autor
23. jún 2017

@linda1984 teplotu teraz nemeriam kedze mam mrchu.Ovulacny test som si spravila preto,ze ju mam taku divnu.Urcite budem testovat aj dalej.Mozno to fakt,len tak vyskocila a zajtra bude test cisty,uvidime.Som zvedava 😉

trinka
23. jún 2017

@zuzu2901 môžeš to mat hoci jak... zajtra nemusí byt žiadna a o dva dni koľajnice 😉

zuzu2901
autor
23. jún 2017

@trinka ja som z toho uz debil totalny 😂...no nic.Teraz neviem ci minat zbytocne testy ovulacne a testovat uz od zajtra alebo pockat az na 8 DC a vtedy zacat testovat 😕😂

tonjadabik2
23. jún 2017

@zuzu2901 ja som 8dc a vraj po ovu podla teploty..neverim ale moze byt..

trinka
23. jún 2017

@zuzu2901 prvý mesiac kľudne testuj cely

zuzu2901
autor
23. jún 2017

@trinka len ci to nie je zbytocne minanie testami.Kedze meriam aj BT.Ako testy kupujem od korytnacky tu z bazaru takze drahe nie su.No predsa.Ono nie vzdy to moze v rovnaky den vypalit takto ci?Myslim tym kazdy mesiac v rovnaky den.Ci?

ejuska2586
23. jún 2017

@zuzu2901 Ja mavam pravidelne kazdy mesiac v tie iste dni. Vzdy mam ovulku na 13-14 den.