Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@ejuska2586 ja mavam ovulku tiez okolo 12-14 dna.A tento mesiac mi to aj BT potvrdila.Len obcas sa stane,ze takto vyskoci ovu test.No zdalo sa mi to skoro 😉...dakujem za rady 😉
@zuzu2901 Tak on moze vyskocit kedykolvek. Kym nie je uplne pozitivny, tak je to uplne nepodstatne... Riadila by som sa tym, ze mavas 12-14dc. Cize toto stmavnutie OVU testu by som ignorovala.
Ahojte zienky mam narocne obdobie momentalne.Psychiku mam nastrbenu.Dosledkom toho bola aj skratena mrcha z klasickeho(4DC) som mala len (2DC) potom 2 dni nic a dnes 7DC a stale spinim.Uz mi z toho prepina.Potrebovala by som vypnut.Dufam,ze sa nam to podari a aspon na vikend niekam vypadneme.Ako sa mate Vy? 😉
@zuzu2901 ahoj mrzi.la ze sa.zle citis.. Na taketo stavy.pomaha cokolada 😝 no ia som sa vcera dozvedela.ze.ideme stanovat..ach v zivote som nikdy nestanovala..smer Slovensky Raj
@tonjadabik2 co uz aj taketo dni musia byt.Snazim sa nemysliet nato.Stanovacky su super ja som zas zazila mnoho stanovaciek.No nikdy nie v slovenskom raji.Tam by som chcela ist.Ja som vcera navrhla muzovi aby sme isli na nejaky wellnes pobyt do tatier vypnut,pretoze to obaja potrebujeme.Tak zacal nieco vyberat.Uz teraz sa tesim.A uz len tyzden a bude dovolenka,zacneme malovat byt tak verim,ze pridem na ine myslienky.Prajem ti aby si si uzila vylet a stanovacku 😉.Idete sami dvaja alebo partia kamaratov? 😉
@zuzu2901 tak prace som sa dozvedela ze sa nikam nejde..kedze brat mal narodky a.pozval na gulas.. Ale jeho frajerka zariadila malovanie bytu..taze zase dosiahla svoje..deti sklamane a ked ideme sami ta je nuda..radsej ostanem doma.
Ahojte snazilky, idem sa vyrozpravat, posledna menzes bola 21.5, ovu som mala konecne po roku (kedze mam cysty) 13. juna, 12.juna som doprala antibiotika proti zapalu mocovych ciest, tak sme sa toho 13teho aj napriek tomu posnazili (aj ked manzel sa tiez necitil dobre bol uplne vycerpany) ale chapete, prvykrat ovu v roku tak sme to tak ci tak chceli skusit, tesila som sa ze konecne to moze vyjst, vcera bol 13 DPO a test negativny, bola som aj zhodou okolnosti objednana ku gynekologivi kedze ma sleduje kvoli cystam teraz, potvrdil ze vyzeralo ze bola ovulacia z praveho vajecnika ale samozrejme nic ohladne tehotnosti nevidel (ved to sa ani neda tak skoro) s prvym synom ked som bola tehu mi ukazal uz tusim cca 12 DPO mozno skor nepamatam, ale velmi skoro mi ukazalo ducha a pri uhniezdovani som mala brutalne krce ako na emko......teraz pocity ziadne, ani bolest prsnikov ani nic, pijem tri tyzdne inofolic(mozno aj vdaka tomu bola ovu, to len boh vie) ide o to ze som z toho celeho smutna, verila som ze to moze vyjst a nevyslo, aj ked emko mi nedoslo, nemam ziadne priznaky ani na emko ale vratil sa mi mierny zapal mocovych ciest, trva tyzden uz, liecim sa viac menej prirodne , pretoze som cakala ci budem teho alebo nie, takze antibiotika mi nenasadil kvoli tomu........moja otazocka je , ci mate skusenost zeby na 13 DPO este neukazal 10tkovy citlivy test ?
@tonjadabik2 no stanovacka v dvojici nie je ono..mrzi ma,ze to nevyslo..tak snad sa zabavite inak..a ktory den cyklu si teraz?😉
@mlil77 Ahoj. Bolo tu par bab, ktorym test ukazal az ked im mrska uz par dni meskala...
@ejuska2586 mne uz tri dni meska, takze tak ci tak by mmi uz ukazalo...no ovu som mala az 23 DC a mavam 34 dnovy cyklus
@dominika116 Tvari sa to, akoby si bola 2 dni po ovulacii. Ale musi to potvrdit este zajtrajsia teplota. Musi byt hore nad 36.7
@mlil77 Nemyslim si, ze by ti 3 dni meskala. To by si mala luterarnu fazu len 10 dni. Skor si myslim, ze sa ti posunula, nakolko si mala neskor ovulaciu. Mrsku by som cakala najskor zajtra...
@mlil77 ja som si tiez myslela,ze pri 4zmennej prevadzke kedy robim 2 dni rano,2dni poobede,2 dni nocne,ze sa to neda a da.Merala som prvy mesiac a celkom pekny graf mi vysiel.Kazde rano budik 4:22 a po nocnej o 14:00 😉...no chapem mat dieta a pritom si merat bt je narocne asi 😉...tak ostava ti len povkat ci mrcha dorazi 😉

@zuzu2901 neviem niektora baba tu raz písala že je dobre na prvý krát testovať cely mesiac. Teda do doby pozitívneho testu. Ja netestujem, takze ti píšem skúsenosť len z citaneho