icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
simka2433
1. júl 2017

@mimiqa operacia nebude neboj! Za chvilu ti povedia ze to zas kleslo a bude;) tehotenstvo fakt nie prechadzka ruzovou zahradou:-/ mam strach... v 5tt uz je aspon nieco vidiet?

mimiqa
1. júl 2017

@simka2433 mali by uz v piatom vidiet daco...no ja by som pockala aspon desat dni nie tyzden..aaa podla aj hcg...musi byt vyssie ako 1000...potom by uz malo naozaj byt vidno...kazde dva dni sa ma zdvojnasobit....vtedy je zdrave tehu....budu ti robit hcg?

simka2433
1. júl 2017

@mimiqa no neviem ale asi budu.. ja som dnes len 15dpo a vcera bolo hcg 197.. nerozumiem tymto cislam ci su ok

simka2433
1. júl 2017

@mimiqa doktorka vypocitala 4tt+4dni

mimiqa
1. júl 2017

@simka2433 to mas dobre...ja som po tyzden meskani menzesu mala 275..no den predtym som uz zakrvacala...uz toto sa jej zdalo malo....ved to ze cisla a tak....ked som prvy krat otehotnela nikdy mi nic nemerali bola som prvy krat v 8 tyzdni na ultrazvuku....a vsetko bolo ok...treba mysliet len dobre..kaslat na cisla..vsetko bude dobre....a ako sa citis???

simka2433
1. júl 2017

@mimiqa citim ako mi ten debilny strach ide do brucha a neviem sa zbavit:( neviem ci to mas aj ty ze ked mas strach tak ti uplne prechadza do brucha...bolia ma prsia a som hladna.. obcas ma pobolieva brucho a podbrusko no nic zvlastne som zatial nespozorovala.. akurat trochu krize vcera boleli ale nie dlho

mimiqa
1. júl 2017

@simka2433 ja sa potim a mam zimnicu ked mam strach..taky hnusny pocit...ved sa napapaj....vela zeleniny...vlakniny....sup sup...skus dat mysel inam...citaj casopisy..knihy....skus puzzle skladat xixi...jaaaa soomm po ultrazvuku...hcg kleslo...ze zatim ma nebudu operovat..ze to vyzeralo na mimo v pravom vajecniku ale cistim sa...aj menzes som dostala na cas akoby ani tehotna som nebola

simka2433
1. júl 2017

@mimiqa a uz ti povedali kolko tam este budes? To som velmi rada ze klesa hcg!!! A tiez ze nebude operacia!!🙂

mimiqa
1. júl 2017

@simka2433 este dnes..rano mi zas zoberu krv a uz dufam pojdem prreecccc.....ten stres ach....uz je prec konecne...si na pnke ze???

simka2433
1. júl 2017

@mimiqa ja mam teraz rzdniny vcera som dala vysvedcko mala som prvakov a rozdelia mi ich do troch tried tak sme vcera plakali aj jedna mamicka ma zacala objimat tak sme plakali spolu:( a odtial som hned utekala na pohotovost

mimiqa
1. júl 2017

@simka2433 super..dva mesiace pekne oddychovat....ja som lev a moc zivy...tri tyzdne doma...ani den po potrate som nevydrzala klud hned bola tura...mysel inde...teraz uz nech som doma a pojdem si zaplavat...a zacat odznova..... malych prvacikov juj krpcekovia...ja mam 13 rocnu..uff puberta ale mame dobry vztah....

simka2433
1. júl 2017

@mimiqa ja som byk a tiez ma tu uz mrle zeru:D chcela som ist do zahrady a bylinkove sirupy robit a teraz prd:( no kvoli krpcovi to daam🙂

zuzu2901
autor
1. júl 2017

@simka2433 ahoj moja je super,ze si dostala lieky teraz uz len dodrzuj co ti lekaraka kazala a uvidis bude dobre.Hlavne mysli pozitivne.Viem,ze mne sa to lahko hovori,ale zaroven viem,ze mat strach a mysliet negativne ti nepomoze 😔...ja verim ze to nie je mimomaternicove tehu a verim,ze babo sa urcite udrzi,len maminka musi oddychovat poriadne.Tak ako pise mimiqa skus citat casopisy,knihy,alebo ako ja(hrat hry 😉).Proste nieco pricom sa uvolnis s nebudes tolko mysliet nato,ze to moze dopadnut zle.Ja si myslim,ze vsetko bude dobre,mas lieky a to je dolezite 😉...no a teraz sup si silna zena(musis byt ked pracujes s detmi 😉) mysliet na nieco ine(zamestnaj mysel).Posielam pozitivnu eenrgiu a nejake tie male modre 💜

simka2433
1. júl 2017

@zuzu2901 ja vam vsetkym strasne moc dakujem!!! Ste uzasne baby vsetky!!!! Je super dostavat taku podporu lebo by som sa uz zblaznila.. dakujem aj @lala1501 @linda1984 ste vsetky vazne skvele!!!!! Oddnes zacinam mysliet len na dobre veci!!!!🙂

linda1984
1. júl 2017

@simka2433 sme tu pre teba 😘 ja verím, že všetko bude OK, u teba aj u mňa a budeme mat krásne zdravé bábätka 😊
Ty hlavne oddychuj a mysli na samé pekne veci 😊

mimiqa
1. júl 2017

@simka2433 moojjaaa zvlaaddnneess too..uzivaj si to ze bude maalliinnkkeee a leto pred tebou....

zuzu2901
autor
1. júl 2017

@simka2433 ano,sme tu pre teba vsetky 😘...to sa mi paci,pozitivne myslenie je dolezite 😉😘

mirka779
1. júl 2017

Kto má na predaj exrimax

mimiqa
1. júl 2017

Bambulky ako sa mame ...Simka akooo😉

sugarinka10
1. júl 2017

Ahojte baby, ozývam sa po dlhšom čase. Veľmi som tu nechodila, aby som sa nestresovala, menej na to myslela....snažíme sa od októbra bez dvoch mesiac...riešili sme zdravotné problémy....som učiteľka teraz nastupujú letné prázdniny, dúfam, že menej stresu urobí svoje....snáď...lebo mi je ťažko už z toho...

mirkovci
1. júl 2017

@simka2433 ja som si pichala celé tehu fraxiparin a nie ie sa voooobec čoho báť 😊 zvyknes si na to a bábätku to nijak neuškodí. To ti len riedi krv. Neboj sa toho.

zuzu2901
autor
1. júl 2017

@mimiqa Simka dufam,ze uz tolko nestresuje 😘...

zuzu2901
autor
1. júl 2017

Huraaa od dnes dovolenka 2 tyzdne a caka nas malovanie 😉.Aj ked stale nemame vybrane farby s manzelom 😂...nevieme sa dohodnut.Jeden z nas bude musiet ustupit 😎

simka2433
2. júl 2017

@mirkovci zvladam to v pohode vedela som ze tie injekcie budem brat ked budem tehotna🙂 len som mala strach ze to nebudem vediet pichnut tak som to dala na starost tatinovi:D a tomu ide jak keby mal 30prax:D este to naucime mojho draheho ked bude treba zastupit a je to:D tak vzdy o pol druhej kricim z izby: sestryyy:D a uz dobehnu s injekciou a dezinfekciou:D:D

simka2433
2. júl 2017

@zuzu2901 akurat vcera som to pisala ze nie:D uz som ok🙂 hcg asi tiez stupa dnes rano som robila test🙂 ak nezalezi na znacke testu tak vyzeram takto zatial🙂

simka2433
2. júl 2017

@sugarinka10 ja som dala vysvedcko mojim prvakom a utekala som na pohotovost:( zacala som spinit ale dali mi lieky a injekcie tak snad uz bude vsetko ok🙂 ale nebolo mi vsetko jedno take stresy co som mala baby tu asi boli zo mna zufale:D

simka2433
2. júl 2017

@mimiqa ahooj jasom spala vcera taky umor na mna dosiel ze konec:D vcera prisiel moj drahy tak mi to tiez dost pomohlo on ma vie tak strasne ukludnit ze to ani nie je mozne!🙂no vecer som sa zobudila na burku a raz takuu supu buchlo ze som sa uplne zlakla az ma brucho rozbolelo:( chudatko moje male dostava ťafky uz od zaciatku:( ty ako?? Uz ides dufam domov🙂

mimiqa
2. júl 2017

@simka2433 vidis..pekne mas ciarky xi...prt hcg kleslo uz som sa tesila ze idem..zo 150 na 63...aaa idem zas na ultrazvuk a lekarla rozhodne ci si ma este nechaju...ako uz chcem byt doma...hruza totok....aaa tvoj drobcek nech si zvyka...aspon sa nebude bat buriek😉

mimiqa
2. júl 2017

@zuzu2901 ved to...hlavne klud potrebuje..zvladne to

mimiqa
2. júl 2017

@zuzu2901 papier kamen noznice skuste😲