Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@mimiqa povodna farba spalne je modra(nebeska).Je to moja oblubena farba,ale do spalne sa mi nehodi.Ta farba je este povodna ked sme kupovali byt pred 4 rokmi.Tento rok sa mi podarilo muza presvedcit na malovanie tak uvidime ako sa rzhodneme nakoniec.Mozno to vecer vyriesime aj tym keksikom ked sa nebudeme vediet rozhodnut 😂...no urcite sa dnes musime dohodnut aby sme zajtra isli kupit farby 😉...potom dam vediet ako sme sa rozhodli
@simka2433 Všetko som si prečítala a veľmi sa s tebou teším 🙂 Koľko ste sa snažili? To je prvé?
@mimiqa oddychujem a psychicky sa dostavam na lepsiu notu🙂 dnes som si trosku levandule nastrihala spravila kyticky ptm som si sla lahnut a po oddychu som si pozbierala salviu matu a medovku dala susit a uz lezim🙂 co tam s teboueste robia? Ved hcg pekne zacalo klesat🙂 no mozno ze cez vikend tam nikto poriadne nie je tak ta zajtra rano pustia🙂
@sugarinka10 dakujeem🙂toto bude nase prve snazili sme sa 7mesiacov a uz mi to pomalicky zacalo udierat na budku:D kazdy mesiac nic a stale od zaciatku.. a vzdy ked prisla ms mi oznamili kamosky ze su tehotne...no a citim sa uz ovela lepsie🙂 akurat s prepacenim zerem jak kyselina moj drahy sa strasne zo mna smeje lebo ja som taka ze sa najjem a ptm vydrziiim dlho no a teraz sa napcham a za chvilu zas jem:D

@simka2433 no vidis moja krasne silnie ciarka 😉...vsetko bude v poriadku a o par dni nam tu mozno pridas aj prvu fotku drobca 😘