icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
mimiqa
2. júl 2017

@simka2433 chcu si byt isty ze ziadna tekutina nebude nikde...aby mi daco neprasklo ci nebolo krvacanie do brusnej dutiny....to je len vyybboorrnneee ze si nasla dajaku prraaccicku...mysli na babanko....vyoravaj mu..spievaj si oddychuj..xixi..tesim😇

mimiqa
2. júl 2017

@zuzu2901 to pride...pekne to mas vymyslene....uzit si jeden druheho..fo toho hadka o farbu ako co moze byt lepsie ako udobrovacie milovanie xixi..este by som ho furt pidpichovala...a😅

mimiqa
2. júl 2017

@zuzu2901 nie fo ale do.....jeejjda

mimiqa
2. júl 2017

@zuzu2901 ako sam preklep...prosiimm u mna uplne normal....hadam domyslis ze co blabocem....😲

mojezlate
2. júl 2017

Ahojte maminky chcem sa opytat pomohli niekomu kvapky gynex k otehotneniu?

zuzu2901
autor
2. júl 2017

@mojezlate nina4 myslim,ze jej pomohli ak sa nemylim 😉

zuzu2901
autor
2. júl 2017

@mimiqa hej teraz mi vravi,ze kedze mam dovolenku vyber necha na mna,zabil to 😂👍...chcela som nieco vymysliet a podarilo sa mi to 😉...bolo dost negativnej energie v mojom okoli tak som to chcela napravit 😉...plan je malovanie a o dva tyzdne oddych v tatrach(nejaky welness pobyt) 😉👍

mimiqa
2. júl 2017

@zuzu2901 vyborneee...jak to vyriesil ..mile od neho..a hon sa na malovanie

zuzu2901
autor
2. júl 2017

@mimiqa hej tiez som mu povedala.😂

mojezlate
3. júl 2017

@zuzu2901 lebo som o tych kvapkach citala ale akosi uz som vela tych doplnkov vyskúšala ale aj tak sa mi nepodarilo tak som sa chcela opytat že by som ich vyskusala. Dakujem

tryromy
3. júl 2017

@mojezlate mne dnes dorazili a skusam ved su to bylinky tak uvidime

natalia11111
3. júl 2017

Ahojte baby🙂 kolko dni od ovulacie moze tehotensky test ukazat dve ciarky? Ja mam 3 dni do Ms a prsia ma.vobec nebolia a to ma strasne bolievaju a citim aj podbrusko ale tak inak a trocha krize :D ale mozno si to uz nahovaram:D

mojezlate
3. júl 2017

@tryromy idem ich aj ja vyskušat hadam bilinky nemožu ubližit

tryromy
4. júl 2017

@mojezlate maju neprijemnu chut ale tiez si myslim ze ublizit nemozu

olafienko
4. júl 2017

@natalia11111 Ahoj🙂 to záleží ked si mala ovuláciu, ak máš od nej dva týždne, tak ti môže test ukázať aj pred menstruaciou🙂

bubo27
4. júl 2017

@zuzu2901 ahooj dlhsie som sa neohlasila ale akosi nestiham nic...a mam opat dnes prvy den cyklus rozbieha sa uz je jasna cervena! och jaj baby porazime ju??ako to vzladnut?

zuzu2901
autor
4. júl 2017

@bubo27 ahoj v pohode ani ja nemam vzdy cas sem chodit.Poznam ten pocit,presne viem o co vravis.Ja som sa nastavila tento cyklus tak,ze mrcha nepride a verim,ze nepride.Momentalne mam dofcu,vcera bol vrchol ovulacie a od zajtra malujeme byt.Dojde svagor,zabavime sa,odreagujeme a buduci vikend si dame oddychovku na Donovaloch(wellnes pobyt).Citim,ze to potrebujeme obaja a verim,ze to bude mat priaznive ucinky. 😉Mrzi ma,ze mrcha dorazila,ale ja verim,ze raz ju porazime a na 9 mesiacov si da dovolenku ona 😉...a zvladnut nato asi nie je recept.Kazda zena je ina,kzada prziva sklamanie inak tazko povedat co pomoze tebe...no verim,ze sklamanie z mrchy pominie rychlo a pripravis sa na novy cyklus,novu sancu.Je to boj mrcha verzus my! Vyhra ten silnejsi 😉

zuzu2901
autor
4. júl 2017

@bubo27 a drzim palce aby co najskor preslo trapenie z prichodu mrchy 😉

orechova_skrupina
4. júl 2017

Caute baby, dlho som tu nebola...mame oficialne potvrdene ze bez umeleho oplodnenia to nepojde (muzov spermiogram na prd) takze sme si uz dali ziadost do poistovne a teraz cakame na schvalenie...zacinala som tu v januari ako optimistka, ze tento rok je nas a vidite, takto sa nam to vyvrbilo...z mojej skusenosti odporucam necakat, tiez nam vraveli ze do roka nemam panikarit a nakoniec som rada ze sme na vsetky vysetrenia isli relativne skoro a verim ze sa coskoro dockame dietatka (mozno dvoch naraz ha..🙂) drzte sa vsetky, ja sa asi pomaly presuniem do dalsich tem kde najdem baby co si tym uz presli nech trochu zmiernim ten stres co z toho mam..🙂))

mirka779
4. júl 2017

ja som 6 den po transfere a pobolieva ma brucho ako keby som mala menštruaciu ale nemam aj prsia ma pobolievaju moze to byt to uhnezdenie alebo uz ani neviem

ejuska2586
4. júl 2017

@orechova_skrupina Držím palce, nech sa čím skôr dočkáte...

orechova_skrupina
4. júl 2017

@ejuska2586 dakujem krasne..🙂 budeme verit..

simka2433
4. júl 2017

@mimiqa no moja ako? Dufam ze si uz doma!!🙂

simka2433
4. júl 2017

@zuzu2901 zuzu uz malujete?:D aku nakoniec davate?🙂

zuzu2901
autor
4. júl 2017

@orechova_skrupina ahoj drzim palce aby vsetko dopadlo dobre a fockali ste sa coskoro malej faxulky 😉😘

zuzu2901
autor
4. júl 2017

@mirka779 ja si myslim,ze moze 😉

zuzu2901
autor
4. júl 2017

@simka2433 tie co su zaciarknute som vybrala a manzel je spokojny 😉 povedal,ze cakal viac temnjesie farby 😂...zicname az zajtra.Este sme davali ten penetracny nater dnes 😉

mimiqa
4. júl 2017

@simka2433 ahoj som..no nakoniec operacia...zobrali mi pravy vajcovod..lavy nemam z minulorocnej operacii...riaditel mi pekne vsetko vysvetlil k umelemu oplodneniu nakolko maternicu vajicka mam zdrave....tak sa pomaly stym musim zmierit☹

simka2433
4. júl 2017

@zuzu2901 ja mam blbu grafiku:( vidim to kockate takze ziadne ciarky nevidim:D ale tu sivu si dali? Ak hej tak taku mame aj my v kombinacii s bielou a tmavo sivou;) dobryy vyber

simka2433
4. júl 2017

@mimiqa cozeeee????? Jeziiiis uplne mi zle zostalo:( :( kedy ta operovali? Neboj ak mas maternicu zdravu tak pojdes na umele a budete mat drobceka;) mozno aj dvoch;) vsetko bude dobre!!!